I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]jb jamail

Příspěvekod L0GiC1337 » 02 čer 2019, 19:35 VIP

1. Popis situace - Na serveru bol velky bordel, hraci dostavali fk atd. to som neriesil ale dostal som fk ja, a admin to nadalej ineriesil aj cez to ze sa hrac nijako neospravedlnil ani nic nenapisal len si zmenil nick a chcel to uhrat ze to nebol on.

2. Dukazy - http://hltv.fakaheda.eu/20312-190602183 ... 8E.dem.zip 52:00 cas mojho fk

sice je pravda ze z adminoveho pohladu ten fk nebolo vidno, ale predsa videl ze sa neustale pytam toho CT zaco ma zabil, a ktomu este ostratne CT pisalo ze mi dal fk, alebo ze " :DDDDDDDDDDDD" z toho FK. to uz necham na hlsa keby nieco, prejdem cele hltv a dam sem casy ked toto nebude dostatocne.
Obrázek
L0GiC1337
Sponzor
Sponzor

[Vyriešené]jb jamail

od Rumcajz » 02 čer 2019, 19:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: jb jamail

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 03 čer 2019, 07:33

Tak ty neřešíš FK jiných hráčů a svůj ano? Sobecký parchante.. :D
Sám uznáváš že z adminova pohledu FK nevidno a spoléhat se na tvé slovo je jako věřit killermacke že byl zrušen bezdůvodně..

Hráče nahlaš do pp, kde dostane ban.
Stížnost zamítnuta.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Zamítnuto] jb jamail

Příspěvekod L0GiC1337 » 03 čer 2019, 10:37 VIP

dakujem awee za taketo rychle vyriesenie, no ja kazdopadne sem dodam tie casy o ktore som pisal.

Kód: Vybrat vše
50:25 - T zobralo zbra, 4CT ho videli no ani 1 ho nezabili. Admin to videl.
50:50 - T mali ist za simon blokom, simon zabil iba 1/3 hracov ktory boli pred blkom. Admin to videl.
51:00 - Simon Blokuje Tlacitko pred hracmi, Niesom si isty ci simon moze takto zneuzivat simon bloky.
51:20 - Simon / Admin videli ako 1 z hracov siel dole z miesto urceneho simonom, No ani simoin / Admin s tym nic neurobili.
52:55 - CT je na texture, Admin sa na neho pozera ale nic nerobi.

a rad by som keby sa niekto na tie casy pozrel, dankeshon
Obrázek
L0GiC1337
Sponzor
Sponzor

Re: [Zamítnuto] jb jamail

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 04 čer 2019, 14:48

Na základě nových skutečností poprosím HLSA aby stížnost dořešil.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Knedlajs » 04 čer 2019, 14:50 VIP

Admina som kontaktoval, čoskoro sa vyjadrí k doloženým časom.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod PoWiiK » 04 čer 2019, 14:52 VIP

Ahoj logic :)

Na serveru jsem byl první kolo a žádný velký bordel jak říkáš tam podle mého názoru nebyl

1. čas - Vězen sebral zbraň když šel na simonem ve velkém houfu lidí a hned ji vyhodil za tohle by jsi ho snad kdyby jsi byl u CT nezabil ne? Chudák ji ani neviděl a hned ji zahodil.

2- Podobná situace ti 2 hráči si hned všimli že nejdou za blokem a hned se otočili a šli ke bloku.. Já bych je zato nezabil chceme se na serveru bavit a ne fragovat takovéhle věci ne? Aspoň já to tak mám že na JB jdu s účelem oddychu a zábavy :) (proto jsem si taky žádal o práva abych dokázal zábavu na serveru udržet ;) )

3- Přiznám se že mi v ten moment ani nedošlo že ten blok je tam za účelem bloku těch tlačítek :D Kazí to hru a měl jsem ho upozornit ať to nedělá

4- Jak si se díval na to demo tak si musel vidět že z mého pohledu nebylo vidět jestli ten hráč opustil to políčko simon to taky nezaznamenal a bylo vidět že jsme se oba koukali na něj ale oba si nebyli jisti jestli to políčko opustil nebo si o chvilku déle vybíral tak jsem nezasahoval a simon se rozhodl nezabít, což bylo špatně když jsem teď viděl na demu ale ve hře jsem si toho bohužel nevšiml

5- CT zóna, jestli se to považuje za txt tak jsem to nevěděl a hráče jsem měl sundat
lásku
PoWiiK
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Knedlajs » 04 čer 2019, 15:44 VIP

Body 1 a 2 sú bezpredmetné, tam Admin zasahovať nemal, to je v pohode.
V ostatných troch situáciách Admin pochybil a mal do hry zasiahnuť. Presne tak, ako tu popísal.

Admin sa mi ozve na STEAMe, mám naňho ešte pár dotazov.
Verím, že tento výpadok bol len krátkodobý a v budúcnosti bude pozornejší a bude hru viac vnímať.

Sťažnosť sčasti oprávnená.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Stížnosti na Adminy