• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]jb jamail
1. Popis situace - Na serveru bol velky bordel, hraci dostavali fk atd. to som neriesil ale dostal som fk ja, a admin to nadalej ineriesil aj cez to ze sa hrac nijako neospravedlnil ani nic nenapisal len si zmenil nick a chcel to uhrat ze to nebol on.
2. Dukazy - http://hltv.fakaheda.eu/20312-190602183 ... 8E.dem.zip 52:00 cas mojho fk
sice je pravda ze z adminoveho pohladu ten fk nebolo vidno, ale predsa videl ze sa neustale pytam toho CT zaco ma zabil, a ktomu este ostratne CT pisalo ze mi dal fk, alebo ze " :DDDDDDDDDDDD" z toho FK. to uz necham na hlsa keby nieco, prejdem cele hltv a dam sem casy ked toto nebude dostatocne.
2. Dukazy - http://hltv.fakaheda.eu/20312-190602183 ... 8E.dem.zip 52:00 cas mojho fk
sice je pravda ze z adminoveho pohladu ten fk nebolo vidno, ale predsa videl ze sa neustale pytam toho CT zaco ma zabil, a ktomu este ostratne CT pisalo ze mi dal fk, alebo ze " :DDDDDDDDDDDD" z toho FK. to uz necham na hlsa keby nieco, prejdem cele hltv a dam sem casy ked toto nebude dostatocne.

-
L0GiC1337 - Sponzor
[Vyriešené]jb jamail
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: jb jamail
Tak ty neřešíš FK jiných hráčů a svůj ano? Sobecký parchante..
Sám uznáváš že z adminova pohledu FK nevidno a spoléhat se na tvé slovo je jako věřit killermacke že byl zrušen bezdůvodně..
Hráče nahlaš do pp, kde dostane ban.
Stížnost zamítnuta.

Sám uznáváš že z adminova pohledu FK nevidno a spoléhat se na tvé slovo je jako věřit killermacke že byl zrušen bezdůvodně..
Hráče nahlaš do pp, kde dostane ban.
Stížnost zamítnuta.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: [Zamítnuto] jb jamail
dakujem awee za taketo rychle vyriesenie, no ja kazdopadne sem dodam tie casy o ktore som pisal.
a rad by som keby sa niekto na tie casy pozrel, dankeshon
- Kód: Vybrat vše
50:25 - T zobralo zbra, 4CT ho videli no ani 1 ho nezabili. Admin to videl.
50:50 - T mali ist za simon blokom, simon zabil iba 1/3 hracov ktory boli pred blkom. Admin to videl.
51:00 - Simon Blokuje Tlacitko pred hracmi, Niesom si isty ci simon moze takto zneuzivat simon bloky.
51:20 - Simon / Admin videli ako 1 z hracov siel dole z miesto urceneho simonom, No ani simoin / Admin s tym nic neurobili.
52:55 - CT je na texture, Admin sa na neho pozera ale nic nerobi.
a rad by som keby sa niekto na tie casy pozrel, dankeshon

-
L0GiC1337 - Sponzor
Re: [Zamítnuto] jb jamail
Na základě nových skutečností poprosím HLSA aby stížnost dořešil.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Admina som kontaktoval, čoskoro sa vyjadrí k doloženým časom.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Ahoj logic
Na serveru jsem byl první kolo a žádný velký bordel jak říkáš tam podle mého názoru nebyl
1. čas - Vězen sebral zbraň když šel na simonem ve velkém houfu lidí a hned ji vyhodil za tohle by jsi ho snad kdyby jsi byl u CT nezabil ne? Chudák ji ani neviděl a hned ji zahodil.
2- Podobná situace ti 2 hráči si hned všimli že nejdou za blokem a hned se otočili a šli ke bloku.. Já bych je zato nezabil chceme se na serveru bavit a ne fragovat takovéhle věci ne? Aspoň já to tak mám že na JB jdu s účelem oddychu a zábavy
(proto jsem si taky žádal o práva abych dokázal zábavu na serveru udržet
)
3- Přiznám se že mi v ten moment ani nedošlo že ten blok je tam za účelem bloku těch tlačítek
Kazí to hru a měl jsem ho upozornit ať to nedělá
4- Jak si se díval na to demo tak si musel vidět že z mého pohledu nebylo vidět jestli ten hráč opustil to políčko simon to taky nezaznamenal a bylo vidět že jsme se oba koukali na něj ale oba si nebyli jisti jestli to políčko opustil nebo si o chvilku déle vybíral tak jsem nezasahoval a simon se rozhodl nezabít, což bylo špatně když jsem teď viděl na demu ale ve hře jsem si toho bohužel nevšiml
5- CT zóna, jestli se to považuje za txt tak jsem to nevěděl a hráče jsem měl sundat

Na serveru jsem byl první kolo a žádný velký bordel jak říkáš tam podle mého názoru nebyl
1. čas - Vězen sebral zbraň když šel na simonem ve velkém houfu lidí a hned ji vyhodil za tohle by jsi ho snad kdyby jsi byl u CT nezabil ne? Chudák ji ani neviděl a hned ji zahodil.
2- Podobná situace ti 2 hráči si hned všimli že nejdou za blokem a hned se otočili a šli ke bloku.. Já bych je zato nezabil chceme se na serveru bavit a ne fragovat takovéhle věci ne? Aspoň já to tak mám že na JB jdu s účelem oddychu a zábavy

3- Přiznám se že mi v ten moment ani nedošlo že ten blok je tam za účelem bloku těch tlačítek

4- Jak si se díval na to demo tak si musel vidět že z mého pohledu nebylo vidět jestli ten hráč opustil to políčko simon to taky nezaznamenal a bylo vidět že jsme se oba koukali na něj ale oba si nebyli jisti jestli to políčko opustil nebo si o chvilku déle vybíral tak jsem nezasahoval a simon se rozhodl nezabít, což bylo špatně když jsem teď viděl na demu ale ve hře jsem si toho bohužel nevšiml
5- CT zóna, jestli se to považuje za txt tak jsem to nevěděl a hráče jsem měl sundat
lásku
-
PoWiiK - Zkušený
Body 1 a 2 sú bezpredmetné, tam Admin zasahovať nemal, to je v pohode.
V ostatných troch situáciách Admin pochybil a mal do hry zasiahnuť. Presne tak, ako tu popísal.
Admin sa mi ozve na STEAMe, mám naňho ešte pár dotazov.
Verím, že tento výpadok bol len krátkodobý a v budúcnosti bude pozornejší a bude hru viac vnímať.
Sťažnosť sčasti oprávnená.
V ostatných troch situáciách Admin pochybil a mal do hry zasiahnuť. Presne tak, ako tu popísal.
Admin sa mi ozve na STEAMe, mám naňho ešte pár dotazov.
Verím, že tento výpadok bol len krátkodobý a v budúcnosti bude pozornejší a bude hru viac vnímať.
Sťažnosť sčasti oprávnená.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1