• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] JB3 / Dark
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198288711531
Popis situace/prohřešku admina: Upozornil jsem Darka na nepoměr CT, protože se připojil do CT když bylo na serveru 12 teroristu, a on mě následně po druhém upozornění vzal do grabu, a když jsem se zeptal co dělá tak mě přehodil do teroristu.
Důkaz o jeho pochybení: https://youtu.be/czJInWIHcjE
Popis situace/prohřešku admina: Upozornil jsem Darka na nepoměr CT, protože se připojil do CT když bylo na serveru 12 teroristu, a on mě následně po druhém upozornění vzal do grabu, a když jsem se zeptal co dělá tak mě přehodil do teroristu.
Důkaz o jeho pochybení: https://youtu.be/czJInWIHcjE
-
VencaBoa - Kolemjdoucí
[Vyriešené] JB3 / Dark
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB3 / Dark
Ahoj, máš pravdu připojil jsem se do nepoměru. Move jsi dostal za své chování. Stačilo napsat do chatu "Darku je nepoměr jdi od ct", ale ty jsi to arogantně 2x řekl do chatu. Jako CT bys měl vědět, že mluví jen simon a ty zbytečně nemáš mačkat voice. Do videa už jsi nedal, že jsem se hned to samé kolo odpojil.
e. Atilos: Tady není žádná volná debata, vůbec se sem nemáte co vyjadřovat! Nikdo!
-
Knightf - Kazatelův učeň
Re: JB3 / Dark
Tvojou úlohou ako CT je strážiť Simona pred vzbúrencami a dozerať na porušovanie príkazov Simona väzňami, nie zasahovať Simonovi do hry svojimi zbytočnými výrokmi a poznámkami k adminovej práci. Ak sa nutne potrebuješ vyventilovať na serveri, máš k dispozícii textový chat, ktorého použitím nikomu do reči neskočíš.
Do konca kola ostávalo kopec času, Dark sa mohol dávno z CT odpojiť.
Osobne by som asi volil len slay, ale keďže tak dobre poznáš práva admina, určite poznáš aj povinnosti CT.
Vyriešené.
Do konca kola ostávalo kopec času, Dark sa mohol dávno z CT odpojiť.
Osobne by som asi volil len slay, ale keďže tak dobre poznáš práva admina, určite poznáš aj povinnosti CT.
Vyriešené.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1