I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] JB3 / Dark

Příspěvekod VencaBoa » 31 bře 2020, 22:57

Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198288711531

Popis situace/prohřešku admina: Upozornil jsem Darka na nepoměr CT, protože se připojil do CT když bylo na serveru 12 teroristu, a on mě následně po druhém upozornění vzal do grabu, a když jsem se zeptal co dělá tak mě přehodil do teroristu.

Důkaz o jeho pochybení: https://youtu.be/czJInWIHcjE
VencaBoa
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené] JB3 / Dark

od Rumcajz » 31 bře 2020, 22:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB3 / Dark

Příspěvekod Knightf » 01 dub 2020, 07:51

Ahoj, máš pravdu připojil jsem se do nepoměru. Move jsi dostal za své chování. Stačilo napsat do chatu "Darku je nepoměr jdi od ct", ale ty jsi to arogantně 2x řekl do chatu. Jako CT bys měl vědět, že mluví jen simon a ty zbytečně nemáš mačkat voice. Do videa už jsi nedal, že jsem se hned to samé kolo odpojil.
e. Atilos: Tady není žádná volná debata, vůbec se sem nemáte co vyjadřovat! Nikdo!
Knightf
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Re: JB3 / Dark

Příspěvekod ericek111 » 04 dub 2020, 17:39

Tvojou úlohou ako CT je strážiť Simona pred vzbúrencami a dozerať na porušovanie príkazov Simona väzňami, nie zasahovať Simonovi do hry svojimi zbytočnými výrokmi a poznámkami k adminovej práci. Ak sa nutne potrebuješ vyventilovať na serveri, máš k dispozícii textový chat, ktorého použitím nikomu do reči neskočíš.

Do konca kola ostávalo kopec času, Dark sa mohol dávno z CT odpojiť.

Osobne by som asi volil len slay, ale keďže tak dobre poznáš práva admina, určite poznáš aj povinnosti CT.

Vyriešené.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy