I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

JB5 / ♫Alex♫zc.SG♥

Příspěvekod PoPMaNCZ » 21 úno 2018, 19:48

Odkaz na Steam profil admina: click

Popis situace/prohřešku admina:Administrátor mě zničeho nic slaynul. Ostatní CT tam stříleli do skla a je možné, že si mě                spletl (což se dá pochopit), avšak druhé kolo (bohužel není na demu, ale v logu to bude) jsem se                ho ptal ve voice i normálním chatu, za co jsem byl slaynut, abychom si to vyjasnili. Admin mě                ignoroval a nereagoval na to co mu říkám/píšu a to mě velice rozčílilo. Jelikož se jedná o                admina akademika, demo i s následujícím kolem by měl mít.

Důkaz o jeho pochybení: Jedná se o poslední kolo v tomto demu (na začátku jsem cca 20sec afk, šel jsem si pro pití.)
            Letecká
            YouTube(v případě nefunkčnosti dema)
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
steamcommunity.com/id/PoPMaNCZ
PoPMaNCZ
Pokročilý
Pokročilý

JB5 / ♫Alex♫zc.SG♥

od Rumcajz » 21 úno 2018, 19:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB5 / ♫Alex♫zc.SG♥

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 21 úno 2018, 21:11

Na videu jde vidět, že si opakovaně neplnil povinnosti CT, když sis jak kokot s nožem v ruce skákal na žebřík (neviděl na T a nehlídal zda dělají co mají) a pak si opět nehlídal Simona ani nehledal chybějící, jen si čupěl v kytce a doufal že někdo odněkud vyleze.
Stál si mezi těmi co tam stříleli, proto nebylo těžký si tě splést. Nicméně se Alex vyjádří k tomu ignorování.
Až tu bude někdo s přístupem do bl, nahodí ti ban za neplnění povinností CT.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Alex14xD4 » 21 úno 2018, 21:12

Z mého pohledu to vypadalo jako že střílí všechny 3 CT (z tvého pohledu si ty nestřílel), proto jsem vás zabil všechny 3.
Tímto se ti omlouvám za to zabití.
-S pozdravem, Alex.
You do not need a therapist if you own a motorcycle, any kind of motorcycle!
CS GO Admin 26.01.2018 - 22.10.2018
12.02.2019 - xx.xx.xxxx
Alex14xD4
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod PoPMaNCZ » 21 úno 2018, 21:26

Neplnění povinností CT? Každé kolo jsem zabil všechny chybějící vězně, kteří utekli a byli ozbrojení, tomu říkáš neplnění povinností? Čekání na VIP než vyleze z šachty abych ho mohl zabít je neplnění povinností? Ono je totiž lepší ho nechat dojít si do zbrojky, aby si vzal zbraň a zabil simona, že? To je mnohem lepší plnění. Skákal s nožem? Zvláštní, i s nožem v ruce jsem měl 2. nejvíc killů v CZ a to jsme byl simon snad jen 2x, čím to bude? Žeby tím, že kryju simona a potlačuji vzpoury? Ale jo, neplnil jsem své povinnosti. Hezky awee, moc hezky. Nehledal chybějící? Ani jsem nemusel, přišel ke mně, asi protože hraju GO JB víc než ty a vím, že ten hráč pujde do zbrojky :D
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
steamcommunity.com/id/PoPMaNCZ
PoPMaNCZ
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 22 úno 2018, 00:34

Blablabla
Na videu je jasne videt ze si skaces s nozem v ruce na zebrik a absolutne nemas zajem sledovat T, zda neporusuji zakazy Simona a plni jeho prikazy, tak jak je tvou povinnosti. Mohl ses za svou blbost omluvit jako admin tobe, ale ty zase mas jen plno kecu..
Admin se omluvil a ty budes potrestan.
Vyreseno
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy