• Stránka 1 z 1
JB5 / ♫Alex♫zc.SG♥
Odkaz na Steam profil admina: click
Popis situace/prohřešku admina:Administrátor mě zničeho nic slaynul. Ostatní CT tam stříleli do skla a je možné, že si mě spletl (což se dá pochopit), avšak druhé kolo (bohužel není na demu, ale v logu to bude) jsem se ho ptal ve voice i normálním chatu, za co jsem byl slaynut, abychom si to vyjasnili. Admin mě ignoroval a nereagoval na to co mu říkám/píšu a to mě velice rozčílilo. Jelikož se jedná o admina akademika, demo i s následujícím kolem by měl mít.
Důkaz o jeho pochybení: Jedná se o poslední kolo v tomto demu (na začátku jsem cca 20sec afk, šel jsem si pro pití.)
Letecká
YouTube(v případě nefunkčnosti dema)
Popis situace/prohřešku admina:Administrátor mě zničeho nic slaynul. Ostatní CT tam stříleli do skla a je možné, že si mě spletl (což se dá pochopit), avšak druhé kolo (bohužel není na demu, ale v logu to bude) jsem se ho ptal ve voice i normálním chatu, za co jsem byl slaynut, abychom si to vyjasnili. Admin mě ignoroval a nereagoval na to co mu říkám/píšu a to mě velice rozčílilo. Jelikož se jedná o admina akademika, demo i s následujícím kolem by měl mít.
Důkaz o jeho pochybení: Jedná se o poslední kolo v tomto demu (na začátku jsem cca 20sec afk, šel jsem si pro pití.)
Letecká
YouTube(v případě nefunkčnosti dema)

steamcommunity.com/id/PoPMaNCZ
-
PoPMaNCZ - Pokročilý
JB5 / ♫Alex♫zc.SG♥
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB5 / ♫Alex♫zc.SG♥
Na videu jde vidět, že si opakovaně neplnil povinnosti CT, když sis jak kokot s nožem v ruce skákal na žebřík (neviděl na T a nehlídal zda dělají co mají) a pak si opět nehlídal Simona ani nehledal chybějící, jen si čupěl v kytce a doufal že někdo odněkud vyleze.
Stál si mezi těmi co tam stříleli, proto nebylo těžký si tě splést. Nicméně se Alex vyjádří k tomu ignorování.
Až tu bude někdo s přístupem do bl, nahodí ti ban za neplnění povinností CT.
Stál si mezi těmi co tam stříleli, proto nebylo těžký si tě splést. Nicméně se Alex vyjádří k tomu ignorování.
Až tu bude někdo s přístupem do bl, nahodí ti ban za neplnění povinností CT.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Z mého pohledu to vypadalo jako že střílí všechny 3 CT (z tvého pohledu si ty nestřílel), proto jsem vás zabil všechny 3.
Tímto se ti omlouvám za to zabití.
-S pozdravem, Alex.
Tímto se ti omlouvám za to zabití.
-S pozdravem, Alex.
You do not need a therapist if you own a motorcycle, any kind of motorcycle!
CS GO Admin 26.01.2018 - 22.10.2018
12.02.2019 - xx.xx.xxxx
CS GO Admin 26.01.2018 - 22.10.2018
12.02.2019 - xx.xx.xxxx
-
Alex14xD4 - Pokročilý
Neplnění povinností CT? Každé kolo jsem zabil všechny chybějící vězně, kteří utekli a byli ozbrojení, tomu říkáš neplnění povinností? Čekání na VIP než vyleze z šachty abych ho mohl zabít je neplnění povinností? Ono je totiž lepší ho nechat dojít si do zbrojky, aby si vzal zbraň a zabil simona, že? To je mnohem lepší plnění. Skákal s nožem? Zvláštní, i s nožem v ruce jsem měl 2. nejvíc killů v CZ a to jsme byl simon snad jen 2x, čím to bude? Žeby tím, že kryju simona a potlačuji vzpoury? Ale jo, neplnil jsem své povinnosti. Hezky awee, moc hezky. Nehledal chybějící? Ani jsem nemusel, přišel ke mně, asi protože hraju GO JB víc než ty a vím, že ten hráč pujde do zbrojky 

steamcommunity.com/id/PoPMaNCZ
-
PoPMaNCZ - Pokročilý
Blablabla
Na videu je jasne videt ze si skaces s nozem v ruce na zebrik a absolutne nemas zajem sledovat T, zda neporusuji zakazy Simona a plni jeho prikazy, tak jak je tvou povinnosti. Mohl ses za svou blbost omluvit jako admin tobe, ale ty zase mas jen plno kecu..
Admin se omluvil a ty budes potrestan.
Vyreseno
Na videu je jasne videt ze si skaces s nozem v ruce na zebrik a absolutne nemas zajem sledovat T, zda neporusuji zakazy Simona a plni jeho prikazy, tak jak je tvou povinnosti. Mohl ses za svou blbost omluvit jako admin tobe, ale ty zase mas jen plno kecu..
Admin se omluvil a ty budes potrestan.
Vyreseno
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1