I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]kaisa / Dust 2 Only #1

Příspěvekod Dezo123 » 16 pro 2018, 04:06

Zdravím, rád bych aby se někdo kouklo na admina kaisa ( STEAM_0: 1: 183475949 ) a zkontrolovala jestli má oči a pod vpořádku, zdá se mi že dema, které dává do žádostí o UB postrádají Cheat který je v důvodu banu.

unban-na-dust-1-t196600.html
dust2only-1-kaisa-radys-cfg-1-player-t196516.html'

Na všechny ty dema jsem koukal, nejsem žádný OP CheatHunter ale můžu s klidem říct že ani jeden z nás nemá WH, na Harandovo demo jsem se koukal aji s Whčkem které jsem si kvuli tomu spešl stáhnul bo ty zelené čtverce jsou na prd. Kdyby měl WH asi by střílel po těch hráčích na tom shortu přesněji .. a věděl by že hráč kterej tam crossnul, crossnul zpět ( demo Harand3 )
Svoje demo nerozebírám, o UB mi už nejde když ho již mám, ale stále je tam vidět že nic nemám a admin pochybil. Psal jsem mu aji na steamu leč nevyjádřil se :(

Nejlepší řešení sebrat práva nebo pořídit nějaké brýle. Jen tak nadhazuju 8-)
To bude vše, děkuji
Dezo123
Pokročilý
Pokročilý

[Vyriešené]kaisa / Dust 2 Only #1

od Rumcajz » 16 pro 2018, 04:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: kaisa / Dust 2 Only #1

Příspěvekod eXtr3mer » 17 pro 2018, 10:14

Nie je úplnou podmienkou, aby admin vedel rozlišovať cheaty. Presne na to tu je CHH team :)

Berieme to tak, že admin mal len zlý štart a teraz si na svoje bany bude dávať pozor :) Samozrejme aj my si dáme pozor.

Ďakujeme za podnet, ale nemyslíme si, že je momentálne nutné za to admina odobrať :)
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [Vyriešené]kaisa / Dust 2 Only #1

Příspěvekod Dezo123 » 17 pro 2018, 16:28

Jsem toho názoru že pokud něco banuješ měl bys o tom taky něco vědět a ne to banovat na základě domněnky či jednoho udání.
Neříkám že by o tom měl absolutně všechno vědět ale rozpoznat by to umět mohl, alespon trochu aby se předešlo takovým situacím. I tak dík za vyřízení
Dezo123
Pokročilý
Pokročilý

Re: [Vyriešené]kaisa / Dust 2 Only #1

Příspěvekod Danco23 » 17 pro 2018, 16:40

Dezo123 píše:Jsem toho názoru že pokud něco banuješ měl bys o tom taky něco vědět a ne to banovat na základě domněnky či jednoho udání.
Neříkám že by o tom měl absolutně všechno vědět ale rozpoznat by to umět mohl, alespon trochu aby se předešlo takovým situacím. I tak dík za vyřízení

Admin je tiez len clovek, ktory sa moze zmyslit, hlavne na zaciatku je to pochopitelne, kazdy tym presiel ;)
Uci sa na vlastnych chybach a tak je to najlepsie.
Admin prispubil, ze bude opatrnejsi a bude veci konzultovat s niekym skusenejsim, kym si na vsetko zvykne.
Ja sa ti ospravedlnujem za neho, ak o to stojis. UB mas, veci sa myslim vyriesili, takze mozes kludne hrat dalej ;)
Ahoj :)
Danco23
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy