• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]kaisa / Dust 2 Only #1
Zdravím, rád bych aby se někdo kouklo na admina kaisa ( STEAM_0: 1: 183475949 ) a zkontrolovala jestli má oči a pod vpořádku, zdá se mi že dema, které dává do žádostí o UB postrádají Cheat který je v důvodu banu.
unban-na-dust-1-t196600.html
dust2only-1-kaisa-radys-cfg-1-player-t196516.html'
Na všechny ty dema jsem koukal, nejsem žádný OP CheatHunter ale můžu s klidem říct že ani jeden z nás nemá WH, na Harandovo demo jsem se koukal aji s Whčkem které jsem si kvuli tomu spešl stáhnul bo ty zelené čtverce jsou na prd. Kdyby měl WH asi by střílel po těch hráčích na tom shortu přesněji .. a věděl by že hráč kterej tam crossnul, crossnul zpět ( demo Harand3 )
Svoje demo nerozebírám, o UB mi už nejde když ho již mám, ale stále je tam vidět že nic nemám a admin pochybil. Psal jsem mu aji na steamu leč nevyjádřil se
Nejlepší řešení sebrat práva nebo pořídit nějaké brýle. Jen tak nadhazuju
To bude vše, děkuji
unban-na-dust-1-t196600.html
dust2only-1-kaisa-radys-cfg-1-player-t196516.html'
Na všechny ty dema jsem koukal, nejsem žádný OP CheatHunter ale můžu s klidem říct že ani jeden z nás nemá WH, na Harandovo demo jsem se koukal aji s Whčkem které jsem si kvuli tomu spešl stáhnul bo ty zelené čtverce jsou na prd. Kdyby měl WH asi by střílel po těch hráčích na tom shortu přesněji .. a věděl by že hráč kterej tam crossnul, crossnul zpět ( demo Harand3 )
Svoje demo nerozebírám, o UB mi už nejde když ho již mám, ale stále je tam vidět že nic nemám a admin pochybil. Psal jsem mu aji na steamu leč nevyjádřil se

Nejlepší řešení sebrat práva nebo pořídit nějaké brýle. Jen tak nadhazuju

To bude vše, děkuji
- Dezo123
- Pokročilý
[Vyriešené]kaisa / Dust 2 Only #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: kaisa / Dust 2 Only #1
Nie je úplnou podmienkou, aby admin vedel rozlišovať cheaty. Presne na to tu je CHH team 
Berieme to tak, že admin mal len zlý štart a teraz si na svoje bany bude dávať pozor
Samozrejme aj my si dáme pozor.
Ďakujeme za podnet, ale nemyslíme si, že je momentálne nutné za to admina odobrať

Berieme to tak, že admin mal len zlý štart a teraz si na svoje bany bude dávať pozor

Ďakujeme za podnet, ale nemyslíme si, že je momentálne nutné za to admina odobrať

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [Vyriešené]kaisa / Dust 2 Only #1
Jsem toho názoru že pokud něco banuješ měl bys o tom taky něco vědět a ne to banovat na základě domněnky či jednoho udání.
Neříkám že by o tom měl absolutně všechno vědět ale rozpoznat by to umět mohl, alespon trochu aby se předešlo takovým situacím. I tak dík za vyřízení
Neříkám že by o tom měl absolutně všechno vědět ale rozpoznat by to umět mohl, alespon trochu aby se předešlo takovým situacím. I tak dík za vyřízení
- Dezo123
- Pokročilý
Re: [Vyriešené]kaisa / Dust 2 Only #1
Dezo123 píše:Jsem toho názoru že pokud něco banuješ měl bys o tom taky něco vědět a ne to banovat na základě domněnky či jednoho udání.
Admin je tiez len clovek, ktory sa moze zmyslit, hlavne na zaciatku je to pochopitelne, kazdy tym presiel

Uci sa na vlastnych chybach a tak je to najlepsie.
Admin prispubil, ze bude opatrnejsi a bude veci konzultovat s niekym skusenejsim, kym si na vsetko zvykne.
Ja sa ti ospravedlnujem za neho, ak o to stojis. UB mas, veci sa myslim vyriesili, takze mozes kludne hrat dalej

Ahoj

-
Danco23 - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1