• Stránka 1 z 2 • 1, 2
KOFOLA-nenormálni chováni na TS (arogance EGO UP)
Zdravím chtěl bych podat stížnost na HLSA kofolu. Ne kvůli tomu, že se nestará ale kvůli toho co předvádí na ts.
Dnes jsem hral 1 knife gather. Všechno v pohodě. Chtěl jsem jít hrát další bylo nás 10 v room přišel kofola řekl Rado ty jsi na BL já jsem řekl, že nejsem on řekl, že budu že mě minule zapoměl napsat. Napsal tam Nadávky-mega demence. Což nechápu protože jsem nic nedělal možná jsem trošku nadával ale to k tomu patří a kdyby měl být na BL každý kdo nadáva tak bych to pochopil. Minule jsme hráli taky knife gather 10 v room 10 na serveru. Kofola přišel řekl, že chce hrát, že je admin, že ho to nezajímá a někoho kickl a napojil to on. Před malou chvili jak jsem chtěl hrát ten 2 gth tak ostatní hráči říkali až mě nechá,že je to v pohodě poté mě kickl z room já to napojil zpět 2x kvůli toho, že mi hráči psali až to napojím a on mi dal ban. <13:33:02> You were banned for 5 minutes from the server by "ヒップ・ホップ・エクストラ!~パーティー・ボーリン!!" (3x vyhozen z roomky, jsi na BL, demence). NA BL SE MÁ DÁVAT HNED A NE PO MĚSÍCÍ KDYŽ NENÍ MISTO A ON CHCE HRÁT, NEZAJÍMÁ MĚ, ŽE MĚ NEMÁ RÁD JE TO HLSA MÁ SE PODLE TOHO CHOVAT A NE HRÁT SI NA TOHO NEJLEPŠÍHO KDYŽ HO 50% LIDÍ Z GS NEMÁ RÁDO, PROTOŽE SI MYSLÍ, ŽE JE NAMYŠLNÝ A AROGANTNÍ.
Jestli se tenhle topic zamítne a nebude se to řešit tak to vůbec nechápu. Sbohem
Dnes jsem hral 1 knife gather. Všechno v pohodě. Chtěl jsem jít hrát další bylo nás 10 v room přišel kofola řekl Rado ty jsi na BL já jsem řekl, že nejsem on řekl, že budu že mě minule zapoměl napsat. Napsal tam Nadávky-mega demence. Což nechápu protože jsem nic nedělal možná jsem trošku nadával ale to k tomu patří a kdyby měl být na BL každý kdo nadáva tak bych to pochopil. Minule jsme hráli taky knife gather 10 v room 10 na serveru. Kofola přišel řekl, že chce hrát, že je admin, že ho to nezajímá a někoho kickl a napojil to on. Před malou chvili jak jsem chtěl hrát ten 2 gth tak ostatní hráči říkali až mě nechá,že je to v pohodě poté mě kickl z room já to napojil zpět 2x kvůli toho, že mi hráči psali až to napojím a on mi dal ban. <13:33:02> You were banned for 5 minutes from the server by "ヒップ・ホップ・エクストラ!~パーティー・ボーリン!!" (3x vyhozen z roomky, jsi na BL, demence). NA BL SE MÁ DÁVAT HNED A NE PO MĚSÍCÍ KDYŽ NENÍ MISTO A ON CHCE HRÁT, NEZAJÍMÁ MĚ, ŽE MĚ NEMÁ RÁD JE TO HLSA MÁ SE PODLE TOHO CHOVAT A NE HRÁT SI NA TOHO NEJLEPŠÍHO KDYŽ HO 50% LIDÍ Z GS NEMÁ RÁDO, PROTOŽE SI MYSLÍ, ŽE JE NAMYŠLNÝ A AROGANTNÍ.
Jestli se tenhle topic zamítne a nebude se to řešit tak to vůbec nechápu. Sbohem

-
rado1691 - Zkušený
KOFOLA-nenormálni chováni na TS (arogance EGO UP)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: KOFOLA-nenormálni chováni na TS (arogance EGO UP)
Tak a teď tu o makové panence a létajícím Casperovi.
začnu tím, že nejsem arogantní ani nejsem egoista, jsem prostě nejlepší a to je rozdíl. nikdy jsem nepřišel do roomky a neřekl, jeden neadmin nehraje a nevykopnul jsem ho. to si pleteš pojmy s dojmy chlapče. Když přijde admin na admin gedr, má před neadminem přednost, což ty nechápeš, ale i přes to jsem nikdy nikoho jen tak nekicknul. Na BL jsme tě dal po pár dnech, protože mi to dnes bylo připomenuto na steamu, že jsem tě tam nedal. Zapoměl jsme na to, má hlava děravá. Trochu nadávat a urážet rodinu je rozdíl. Za trochu nadávání jsem nikdy nikoho na BL nedal, ovšem, když už na gedru urážíš někomu rodinu, je to tvůj problém a tvá chyba. 3x jsem tě vyhodil z roomky, a řekl jsem ti, že pokud ještě přijdeš, dostaneš ban. ty jsi se zase vrátil. Jinak i s tebou nás bylo 10, protože jeden hráč odešel, protože musel obědvat, po tvém vykopnutí nás bylo 9. takže já si tím neuvolňoval místo, ale pouze vyhazoval lidi, kteří tam nemají co dělat. neumíš se chovat, jak na TS, tak ve hře a pak se divíš, že se k tobě jiní chovají tak jak se chovají a podkopávají ti nohy. kdyby mi to dneska jeden s lidí co hráli gedr nepřipomněl, že jsem tě tam chtěl dát a nedal, nejspíš bych si nevzpomněl, ale to že se neumíš chovat ví hodně lidí ne jen já.
Takže si to zhrňme. na BL si byl dán za tvou demenci a nevhodné chování, za hranici toho, co na gedru obvykle tolerujeme.
Vyhozen z roomky jsi byl 3x a byl jsi upozorněn na to, že nemůžeš hrát.
Nedělal jsem si místo, i když jako adminy bych na admin gedru mohl, ale vykopl jsem tebe a pak jsme ještě jednoho hledali, protože po tom co jsem tě kopnul nás bylo 9.
Ban jsi dostal po upozornění jen na 5 minut, což si myslím, že je přiměřené, i když ty jako věčný provokatér by jsi měl dostávat větší tresty.
http://www.imagehosting.cz/images/201411jqj.jpg - toto a mnohem víc ty předvádíš běžně na gatherech. Urážej, v mezích, ale rodinu z toho vynech, na to nikdo není zvědavý.
Pac a pusu ti posílá KOFOLA
PS: bez práce nejsou koláče, řekla babka a chcípla hladem.

začnu tím, že nejsem arogantní ani nejsem egoista, jsem prostě nejlepší a to je rozdíl. nikdy jsem nepřišel do roomky a neřekl, jeden neadmin nehraje a nevykopnul jsem ho. to si pleteš pojmy s dojmy chlapče. Když přijde admin na admin gedr, má před neadminem přednost, což ty nechápeš, ale i přes to jsem nikdy nikoho jen tak nekicknul. Na BL jsme tě dal po pár dnech, protože mi to dnes bylo připomenuto na steamu, že jsem tě tam nedal. Zapoměl jsme na to, má hlava děravá. Trochu nadávat a urážet rodinu je rozdíl. Za trochu nadávání jsem nikdy nikoho na BL nedal, ovšem, když už na gedru urážíš někomu rodinu, je to tvůj problém a tvá chyba. 3x jsem tě vyhodil z roomky, a řekl jsem ti, že pokud ještě přijdeš, dostaneš ban. ty jsi se zase vrátil. Jinak i s tebou nás bylo 10, protože jeden hráč odešel, protože musel obědvat, po tvém vykopnutí nás bylo 9. takže já si tím neuvolňoval místo, ale pouze vyhazoval lidi, kteří tam nemají co dělat. neumíš se chovat, jak na TS, tak ve hře a pak se divíš, že se k tobě jiní chovají tak jak se chovají a podkopávají ti nohy. kdyby mi to dneska jeden s lidí co hráli gedr nepřipomněl, že jsem tě tam chtěl dát a nedal, nejspíš bych si nevzpomněl, ale to že se neumíš chovat ví hodně lidí ne jen já.
Takže si to zhrňme. na BL si byl dán za tvou demenci a nevhodné chování, za hranici toho, co na gedru obvykle tolerujeme.
Vyhozen z roomky jsi byl 3x a byl jsi upozorněn na to, že nemůžeš hrát.
Nedělal jsem si místo, i když jako adminy bych na admin gedru mohl, ale vykopl jsem tebe a pak jsme ještě jednoho hledali, protože po tom co jsem tě kopnul nás bylo 9.
Ban jsi dostal po upozornění jen na 5 minut, což si myslím, že je přiměřené, i když ty jako věčný provokatér by jsi měl dostávat větší tresty.
http://www.imagehosting.cz/images/201411jqj.jpg - toto a mnohem víc ty předvádíš běžně na gatherech. Urážej, v mezích, ale rodinu z toho vynech, na to nikdo není zvědavý.
Pac a pusu ti posílá KOFOLA

PS: bez práce nejsou koláče, řekla babka a chcípla hladem.

-
KOFOLA - Spamer
Ja se do toho přidám, rado ty seš fakt dement
Upozorňovali tě i to že maš BL a ty jsi to ignoroval, tak se nediv co se stalo 

-
vynnis - Amatér
http://www.imagehosting.cz/images/201411jqj.jpg
Dle toho ss nejde poznat, že se jedná o mě. Poprosil bych o přesnější screen
Btw. Kofolo nemusíš za mnou lozit do roomek a mluvit pi*oviny
Dík
Dle toho ss nejde poznat, že se jedná o mě. Poprosil bych o přesnější screen

Btw. Kofolo nemusíš za mnou lozit do roomek a mluvit pi*oviny

-
rado1691 - Zkušený
I když se nejedná o mě tak ten typek co tam psal nad tim "Radem" Tak taky nadával a neni na BL jakto ?:O
btw. Zkurvyyne není nadávka
V žadném slovníku jsem to nenašel
btw. Zkurvyyne není nadávka

-
rado1691 - Zkušený
Já už se budu jen smát a vyjadřovat se radši nebudu. Ano vidíš, roolsach nadává, ale to je to nadávání do větru co je v normě, uráží ti rodinu? neuráží.

-
KOFOLA - Spamer
Nevyjadřuješ se, protože na to nemáš co napsat.
To, že mě nemáš neznamená, že mě musíš dávat na BL bezdůvodně 

-
rado1691 - Zkušený
Stačí když nebudu na tom BL a bude mi to jedno
Ale tohle chování z tvé strany se mi nelíbí 

-
rado1691 - Zkušený
Ano, uznávám, hodil jsme tě tam bezdůvodně stejně tak jako jsem tě bezdůvodně 3x vyhodil t roomky a bezdůvodně zabanoval, jen ty jsi svatý a na všechno najdeš důvod jak se z toho vykecat. 

-
KOFOLA - Spamer
[R]ool$ach : Tímto se vyjadřuji k tvému milému přístupu a chování
Taky nadávám na gatherech každý to ví o mě, ale každý ví jak já to myslím
a nikdy bych se nechoval tak jako ty... Na každou věc co se tě normálně někdo zeptá nebo něco chce tak nadáváš, dokonce i do rodiny. To že si na Bl je úplně oprávněné a tečka.

-
Roolsach - Kolemjdoucí
Já jsem nikomu do rodiny nenadával.
-
rado1691 - Zkušený
Je to tu vyjádřené z více stran adminama...
Všichni asi ví, co jsi zač, když s tebou hrají gathery, ale důsledky si neseš sám.
Bohužel stížnost zamítnuta. Na BL tě mají dávat správci gatherů (teda měli by) .....
Pokud máš nějaké pořádné důkazy, sem s nima, jinak ti to tu locknu
Všichni asi ví, co jsi zač, když s tebou hrají gathery, ale důsledky si neseš sám.
Bohužel stížnost zamítnuta. Na BL tě mají dávat správci gatherů (teda měli by) .....
Pokud máš nějaké pořádné důkazy, sem s nima, jinak ti to tu locknu
-
Diaz - CS 1.6 Admin
Zdravím , také bych se rád vyjádřil k Radově stížnosti na admina KOFOLU. Takže začnem od začátku , odpoledne sme se sešli na TS zahrát si knife gather , byli jsme v 10 už sme se pojily na server . Najedou přišel admin KOFOLA a cituji. - Kdo dobrovolně opustí gather ? nikdo se neozval . Pak z ničeho nic řekl že Rado má mít vlastně BL a že ho tam hned hodí , hráč Rado neudělal nic špatného nikomu nenadával chtěl si v klidu a s chutí zahrát, KOFOLA ho hodil na BL a kickl ho z roomky. Podle mě má KOFOLA problémy ze všema , chová se jak malej spratek a dělá všechno pro to aby na GS nikdo nehrál , proto bych poprosil a potrestání admina KOFOLY a zbavení BL hráče Rado. Předem děkuji a přeji hezký zbytek dne.
-
ZURKEN - Kolemjdoucí
Víš co je zajímavé zurklene, že když jsem se zeptal, jestli někdo nechce odejít, hráč řekl, že musí jít na oběd a odešel, potom jsme až hodil rada na BL a bylo nás 9 tak nelži dík.

-
KOFOLA - Spamer
Za 1. Jsem ZURKEN
Za 2. Děláš si ted doufám srandu že ? Jestli ne tak si prosím tě připoměn co se odpoledne stalo , lžeš na TS přímo před vedením taky dobrý
Za 2. Děláš si ted doufám srandu že ? Jestli ne tak si prosím tě připoměn co se odpoledne stalo , lžeš na TS přímo před vedením taky dobrý

-
ZURKEN - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 2 • 1, 2