Zde můžete najít rady a návody k LOLku.

League of Legends Problém pomoc

Příspěvekod InKuBaToR » 12 črc 2013, 11:49

Dobrý den.
Potřeboval bych pomoc... Když hraju lolko, tak se mi někdy zčerná obrazovka (ale furt svítí).. pořád slyším hudbu z lolka a kamarády na skype.. ale obrazovka se mi do lolka nevrátí a já musím natvrdo vypnout notebook odpojením kabelu.
Dříve mi to nedělalo.. Ntb by mi měl unést lolko :D Nevíte někdo co s tím ? A taky se mi hra dává na plochu.. ale to mi až tak nevadí jako to, že se mi hra jakoby vypíná.. prosím pomoc :(( Děkuji
InKuBaToR
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

League of Legends Problém pomoc

od Rumcajz » 12 črc 2013, 11:49

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: League of Legends Problém pomoc

Příspěvekod Brnda » 12 črc 2013, 14:02

zkousel si ubrat rozliseni atd...?
all pub late

Obrázek
Obrázek
Brnda
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod InKuBaToR » 12 črc 2013, 15:10

Ano, nic nepomohlo :(
InKuBaToR
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Lamynat » 14 črc 2013, 17:45

Klasickej problém u ntb při synchronizaci obrazu s grafarnou a procákem. Notebooky nejsou dělané na hraní her, ani na to aby něco vydržely. Ať koupíš sebelepší, tak bude přicházet k úhoně o dost snáze než klasické stolní PC. Hádám, máš ho cca 2-3 roky + typnul bych si, dělá ti to hlavně při switchování oken a při refreshu z hibernace. Taky jsem to tak měl. Nějakej přímej fix na to neexistuje, pokud se nechceš v tom systému vrtat trochu podrobnějc. Jediná cesta je hodit si lolko do windows modu, ale jestli se tomuhle chceš vyhnout, tak ti nejvíc pomůže přenastavit přepočítání priorit u procesů + zatěžovat system co nejméně. (Zkrátka se pokus docílit toho, aby jsi neměl na pozadí zbytečně milion pogramů v progresu a jiných přebytečných věcí) Mě mimo jiné pomohlo i dost, že jsem si ntb ručně přetaktoval, ale to bych si u tebe na svědomí nevzal :D Dej si tam ten win mód a máš to z krku ;)
Lamynat
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Lamynat » 14 črc 2013, 17:54

A k tomu přepínání na plochu, si musíš uzamknout pozadí když máš zapnutej ten program, kdysi býval tenhle problém na XPčkách, když jsi měl pc/ntb propojen přes HDMI nebo klasicky s dalšími multimediálními zařízeními např TV.. S tímhle by ti kdyžtak poradili i na supportu, je to celkem častej problém u více her. Musíš si nastavit interaktivitu v pozadí.

anyway.. nevim kterej debil vymyslel že se nedaj po minutě editovat příspěvky, ale je to na nobelovku.. fcking doublepost
Lamynat
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Gigo » 17 říj 2013, 09:25

Je tu este jedna moznost mne to tiez robi niekedy ale zakazdym dam ctrl+alt+delete potom spravcu uloh vypnem a mam to opet normalne
Gigo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod olikepe » 14 lis 2013, 14:28

Zla grafická karta
olikepe
Amatér
Amatér

Příspěvekod Drobec » 08 dub 2014, 13:39

Bez odpovede. LOCK