• Stránka 1 z 1
League of Legends Problém pomoc
Dobrý den.
Potřeboval bych pomoc... Když hraju lolko, tak se mi někdy zčerná obrazovka (ale furt svítí).. pořád slyším hudbu z lolka a kamarády na skype.. ale obrazovka se mi do lolka nevrátí a já musím natvrdo vypnout notebook odpojením kabelu.
Dříve mi to nedělalo.. Ntb by mi měl unést lolko
Nevíte někdo co s tím ? A taky se mi hra dává na plochu.. ale to mi až tak nevadí jako to, že se mi hra jakoby vypíná.. prosím pomoc
( Děkuji
Potřeboval bych pomoc... Když hraju lolko, tak se mi někdy zčerná obrazovka (ale furt svítí).. pořád slyším hudbu z lolka a kamarády na skype.. ale obrazovka se mi do lolka nevrátí a já musím natvrdo vypnout notebook odpojením kabelu.
Dříve mi to nedělalo.. Ntb by mi měl unést lolko

- InKuBaToR
- Kolemjdoucí
League of Legends Problém pomoc
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: League of Legends Problém pomoc
Ano, nic nepomohlo 

- InKuBaToR
- Kolemjdoucí
Klasickej problém u ntb při synchronizaci obrazu s grafarnou a procákem. Notebooky nejsou dělané na hraní her, ani na to aby něco vydržely. Ať koupíš sebelepší, tak bude přicházet k úhoně o dost snáze než klasické stolní PC. Hádám, máš ho cca 2-3 roky + typnul bych si, dělá ti to hlavně při switchování oken a při refreshu z hibernace. Taky jsem to tak měl. Nějakej přímej fix na to neexistuje, pokud se nechceš v tom systému vrtat trochu podrobnějc. Jediná cesta je hodit si lolko do windows modu, ale jestli se tomuhle chceš vyhnout, tak ti nejvíc pomůže přenastavit přepočítání priorit u procesů + zatěžovat system co nejméně. (Zkrátka se pokus docílit toho, aby jsi neměl na pozadí zbytečně milion pogramů v progresu a jiných přebytečných věcí) Mě mimo jiné pomohlo i dost, že jsem si ntb ručně přetaktoval, ale to bych si u tebe na svědomí nevzal
Dej si tam ten win mód a máš to z krku 

-
Lamynat - Kolemjdoucí
A k tomu přepínání na plochu, si musíš uzamknout pozadí když máš zapnutej ten program, kdysi býval tenhle problém na XPčkách, když jsi měl pc/ntb propojen přes HDMI nebo klasicky s dalšími multimediálními zařízeními např TV.. S tímhle by ti kdyžtak poradili i na supportu, je to celkem častej problém u více her. Musíš si nastavit interaktivitu v pozadí.
anyway.. nevim kterej debil vymyslel že se nedaj po minutě editovat příspěvky, ale je to na nobelovku.. fcking doublepost
anyway.. nevim kterej debil vymyslel že se nedaj po minutě editovat příspěvky, ale je to na nobelovku.. fcking doublepost
-
Lamynat - Kolemjdoucí
Je tu este jedna moznost mne to tiez robi niekedy ale zakazdym dam ctrl+alt+delete potom spravcu uloh vypnem a mam to opet normalne
-
Gigo - Kolemjdoucí
Zla grafická karta
-
olikepe - Amatér
Bez odpovede. LOCK
-
Drobec - Pokročilý
• Stránka 1 z 1