• Stránka 1 z 1
[V]life jb1
http://hltv.fakaheda.eu/20312-220429160 ... nX.dem.zip
36:35 - senorita splnila atrakci (life to vidi)
36:56 - senorita dostava fk a life to neresi
38:35 - dalsi fk (admin se na to diva, ale nejspíš řekne "nebyl jsem přítomen u pc
"
celou dobu Simon dava nesmyslny reakce, coz mu i life vysvetlil, ale stejne si to delal jak chtel Simon a od admina neprisel slay ani nic.. musel mu to vysvětlit druhý admin, když doslova Life je k ničěmu
nicmene nechapu, proc se admin napriklad nezeptal toho hrace za co dany hrac dostal kill nebo neco
strasne super, ze si admin pouze poresi svuj fk:) admin na urovni
36:35 - senorita splnila atrakci (life to vidi)
36:56 - senorita dostava fk a life to neresi
38:35 - dalsi fk (admin se na to diva, ale nejspíš řekne "nebyl jsem přítomen u pc

celou dobu Simon dava nesmyslny reakce, coz mu i life vysvetlil, ale stejne si to delal jak chtel Simon a od admina neprisel slay ani nic.. musel mu to vysvětlit druhý admin, když doslova Life je k ničěmu
nicmene nechapu, proc se admin napriklad nezeptal toho hrace za co dany hrac dostal kill nebo neco
strasne super, ze si admin pouze poresi svuj fk:) admin na urovni
- vkrvimammdma
- Kolemjdoucí
[V]life jb1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: life jb1
Pokud šlo o to jak hráč přeskočil z jednoho políčka na druhý, tak jsem si taky myslel, že to nepřeskočila a chtěl jsem ji zabít, ale nebyl jsem si jistý, tak jsem nezabijel, když CT řeklo, že to podle něj nepřeskočilo, tak jsem to neřešil, proto jsem přesně nevěděl o jaký kill šlo, když si pak Senorita psala a psal jsem, že jsem to neviděl, navíc tam bylo víc adminů, kteří to mohli vyřešit, pokud FK opravdu dostala
ano, na začátku kola, když jsem šel k CT, tak jsem vyřešil svůj FK, na tom není nic špatného
Já mu to vysvětlil dobře, jen to simon nepochopil a následně to tedy celé přerušil, nechal jsem ho tedy pokračovat, jelikož bylo vidět, že je schopný a jen se do toho zamotal
ano, na začátku kola, když jsem šel k CT, tak jsem vyřešil svůj FK, na tom není nic špatného
Já mu to vysvětlil dobře, jen to simon nepochopil a následně to tedy celé přerušil, nechal jsem ho tedy pokračovat, jelikož bylo vidět, že je schopný a jen se do toho zamotal
-
byLife - CS:GO Admin
kdyz sis to myslel, ze to nepreskocila, tak proc sis nedal tu praci a nezeptal se ostatních ct?
jj svuj fk sis sel v klidu vyresit, ale to, ze uz dostala fk senorita a rc, tak si neresil a kecy jako "nebyl jsem si jisty, nebyl jsem zrovna pritomen, nevidel jsem to" to nikoho nezajímá. jako admin máš snad sledovat hru neustále
prosimte, podival ses na to demo vubec? nechal si ho pokracovat v tom, aby for fun znevyhodnoval hráče:D nicmene ze tam sel i hrac, ktery vyhral vsechny reakce.
místo těch sraček co si napsal, tak ses radši neměl vyjadřovat vubec a rovnou si měl čekat na vyjadreni SA.. 

- vkrvimammdma
- Kolemjdoucí
Moc nerozumím tomu, proč si stěžuješ jenom na Lifa, když u FK byl i admin Enrique (taktéž měl situaci v zorném poli) a situaci taktéž žádným způsobem neřešil. 38:35 FK nebyl, hráč to nepřeskočil.
Admini budou příště dávat pozor na hru.
Vyřešeno.
Admini budou příště dávat pozor na hru.
Vyřešeno.
Primum non nocere.
-
Kozlak - Spamer
• Stránka 1 z 1