I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]life jb1

Příspěvekod vkrvimammdma » 29 dub 2022, 17:40

http://hltv.fakaheda.eu/20312-220429160 ... nX.dem.zip
36:35 - senorita splnila atrakci (life to vidi)
36:56 - senorita dostava fk a life to neresi
38:35 - dalsi fk (admin se na to diva, ale nejspíš řekne "nebyl jsem přítomen u pc :lol: "
celou dobu Simon dava nesmyslny reakce, coz mu i life vysvetlil, ale stejne si to delal jak chtel Simon a od admina neprisel slay ani nic.. musel mu to vysvětlit druhý admin, když doslova Life je k ničěmu
nicmene nechapu, proc se admin napriklad nezeptal toho hrace za co dany hrac dostal kill nebo neco
strasne super, ze si admin pouze poresi svuj fk:) admin na urovni
vkrvimammdma
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V]life jb1

od Rumcajz » 29 dub 2022, 17:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: life jb1

Příspěvekod byLife » 29 dub 2022, 18:26 VIP

Pokud šlo o to jak hráč přeskočil z jednoho políčka na druhý, tak jsem si taky myslel, že to nepřeskočila a chtěl jsem ji zabít, ale nebyl jsem si jistý, tak jsem nezabijel, když CT řeklo, že to podle něj nepřeskočilo, tak jsem to neřešil, proto jsem přesně nevěděl o jaký kill šlo, když si pak Senorita psala a psal jsem, že jsem to neviděl, navíc tam bylo víc adminů, kteří to mohli vyřešit, pokud FK opravdu dostala
ano, na začátku kola, když jsem šel k CT, tak jsem vyřešil svůj FK, na tom není nic špatného
Já mu to vysvětlil dobře, jen to simon nepochopil a následně to tedy celé přerušil, nechal jsem ho tedy pokračovat, jelikož bylo vidět, že je schopný a jen se do toho zamotal
byLife
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod vkrvimammdma » 29 dub 2022, 18:45

kdyz sis to myslel, ze to nepreskocila, tak proc sis nedal tu praci a nezeptal se ostatních ct? :D jj svuj fk sis sel v klidu vyresit, ale to, ze uz dostala fk senorita a rc, tak si neresil a kecy jako "nebyl jsem si jisty, nebyl jsem zrovna pritomen, nevidel jsem to" to nikoho nezajímá. jako admin máš snad sledovat hru neustále :P prosimte, podival ses na to demo vubec? nechal si ho pokracovat v tom, aby for fun znevyhodnoval hráče:D nicmene ze tam sel i hrac, ktery vyhral vsechny reakce.:D místo těch sraček co si napsal, tak ses radši neměl vyjadřovat vubec a rovnou si měl čekat na vyjadreni SA.. :roll:
vkrvimammdma
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Kozlak » 30 dub 2022, 19:56 VIP

Moc nerozumím tomu, proč si stěžuješ jenom na Lifa, když u FK byl i admin Enrique (taktéž měl situaci v zorném poli) a situaci taktéž žádným způsobem neřešil. 38:35 FK nebyl, hráč to nepřeskočil.

Admini budou příště dávat pozor na hru.

Vyřešeno.
Primum non nocere.
Kozlak
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy