• Stránka 1 z 1
Mapa zm_egyptian a připomínka k lasermině
Ahoj,
když se odhlasuje mapa zm_egyptian a načítá se mi, tak se mi pokaždé stahuje jeden soubor do složky sound a to theme.wav ale žádný takový soubor v PC nakonec nemám
Další věc se týká miny. Občas pokládám minu a do toho mi někdo vstoupí a mina se mi bugne tak, že už pak nemůžu další položit. Co udělat nějaký příkaz, který by tu minu odstranil/resetoval?
když se odhlasuje mapa zm_egyptian a načítá se mi, tak se mi pokaždé stahuje jeden soubor do složky sound a to theme.wav ale žádný takový soubor v PC nakonec nemám

Další věc se týká miny. Občas pokládám minu a do toho mi někdo vstoupí a mina se mi bugne tak, že už pak nemůžu další položit. Co udělat nějaký příkaz, který by tu minu odstranil/resetoval?

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Mapa zm_egyptian a připomínka k lasermině
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mapa zm_egyptian a připomínka k lasermině
Využiju svůj topic bez jediné reakce k tomu, abych zde napsal další připomínku.
Když příjdu do hry uprostřed kola a zvolím si postavu CT a čekám, až se spawnu jako zombie a dřív všechny zbývající lidi nakazí, tak jsem stále mrtvý CT ale hra mě zvolí Last Humanem i když ve hře ještě nejsem. Pak se muselo skoro 2 minuty čekat než bude konec toho kola a mě to normálně hodí do hry.
Když příjdu do hry uprostřed kola a zvolím si postavu CT a čekám, až se spawnu jako zombie a dřív všechny zbývající lidi nakazí, tak jsem stále mrtvý CT ale hra mě zvolí Last Humanem i když ve hře ještě nejsem. Pak se muselo skoro 2 minuty čekat než bude konec toho kola a mě to normálně hodí do hry.

-
Luther - Spamerův sluha
Opět zneužiji svůj topic a napíšu:
Když pokládám minu a v momentě kdy ji stále pokládám mě odhodí granát od zombie, tak mě to jakoby zmrazí a nemůžu se hnout. Jediná šance je, že po vás opět hodí další granát.
Podobný problém mám s modrými klíči. Když jsem bhopem (tedy jako zombie) doskočil na zem a zrovna na mě padal modrý klíč. Tak mě jakoby přístál na hlavě a přizemnil. Vůbec jsem se nemohl pouhnout, dokud sám po pár vteřinách nezmizel.
Když pokládám minu a v momentě kdy ji stále pokládám mě odhodí granát od zombie, tak mě to jakoby zmrazí a nemůžu se hnout. Jediná šance je, že po vás opět hodí další granát.
Podobný problém mám s modrými klíči. Když jsem bhopem (tedy jako zombie) doskočil na zem a zrovna na mě padal modrý klíč. Tak mě jakoby přístál na hlavě a přizemnil. Vůbec jsem se nemohl pouhnout, dokud sám po pár vteřinách nezmizel.
-
Luther - Spamerův sluha
Už si příjdu jak spamer ve vlastním topicu, ale co už:
Opět mapa zm_egyptian. Nevím jak je to možné ale cca 2-3 hráčům se povedlo přijít na to jak se dostat do tajné místnosti. Myslel jsem, že to na serveru nějak nelze (mě to nejde ani v SP) ale jak je možné vidět ZDE tak to lze.
Je to dost velký průser, protože se tam zakempí a vylezou až jako LH nebo budou "pro srandu" zdržovat zbytek kola.
Ta mapa je super ale na server asi nepatří vzhledem k tomu, že nikde na netu není "návod" jak se tam dostat.
Opět mapa zm_egyptian. Nevím jak je to možné ale cca 2-3 hráčům se povedlo přijít na to jak se dostat do tajné místnosti. Myslel jsem, že to na serveru nějak nelze (mě to nejde ani v SP) ale jak je možné vidět ZDE tak to lze.

Ta mapa je super ale na server asi nepatří vzhledem k tomu, že nikde na netu není "návod" jak se tam dostat.

-
Luther - Spamerův sluha
Luther píše:Už si příjdu jak spamer ve vlastním topicu, ale co už:
Opět mapa zm_egyptian. Nevím jak je to možné ale cca 2-3 hráčům se povedlo přijít na to jak se dostat do tajné místnosti. Myslel jsem, že to na serveru nějak nelze (mě to nejde ani v SP) ale jak je možné vidět ZDE tak to lze.Je to dost velký průser, protože se tam zakempí a vylezou až jako LH nebo budou "pro srandu" zdržovat zbytek kola.
Zaujímavé.

-
N3mO - Mistr
Viem ako sa tam dostať vlastne je to pri piramide a v pravo tam je taka socha na ktoeu sa da ist a ta tajna miestnost je v hrudniku tej sochy.
- fabko458458
- Amatér
Ale do yt napisat cs1.6 zombi chronic tomaš čapek a to video kde je na obrazku mapa egyptian hned nazaciatku ide do tej tajomnej miestnosti a da sa soatat odtial takym telepprtalom.
- fabko458458
- Amatér
• Stránka 1 z 1