Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Mapa zm_egyptian a připomínka k lasermině

Příspěvekod Luther » 28 čer 2015, 13:51

Ahoj,
když se odhlasuje mapa zm_egyptian a načítá se mi, tak se mi pokaždé stahuje jeden soubor do složky sound a to theme.wav ale žádný takový soubor v PC nakonec nemám ;) :D

Další věc se týká miny. Občas pokládám minu a do toho mi někdo vstoupí a mina se mi bugne tak, že už pak nemůžu další položit. Co udělat nějaký příkaz, který by tu minu odstranil/resetoval? :)
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Mapa zm_egyptian a připomínka k lasermině

od Rumcajz » 28 čer 2015, 13:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Mapa zm_egyptian a připomínka k lasermině

Příspěvekod Luther » 03 črc 2015, 22:19

Využiju svůj topic bez jediné reakce k tomu, abych zde napsal další připomínku.

Když příjdu do hry uprostřed kola a zvolím si postavu CT a čekám, až se spawnu jako zombie a dřív všechny zbývající lidi nakazí, tak jsem stále mrtvý CT ale hra mě zvolí Last Humanem i když ve hře ještě nejsem. Pak se muselo skoro 2 minuty čekat než bude konec toho kola a mě to normálně hodí do hry. ;)
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Luther » 15 črc 2015, 21:12

Opět zneužiji svůj topic a napíšu:

Když pokládám minu a v momentě kdy ji stále pokládám mě odhodí granát od zombie, tak mě to jakoby zmrazí a nemůžu se hnout. Jediná šance je, že po vás opět hodí další granát.

Podobný problém mám s modrými klíči. Když jsem bhopem (tedy jako zombie) doskočil na zem a zrovna na mě padal modrý klíč. Tak mě jakoby přístál na hlavě a přizemnil. Vůbec jsem se nemohl pouhnout, dokud sám po pár vteřinách nezmizel.
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Luther » 30 črc 2015, 00:57

Už si příjdu jak spamer ve vlastním topicu, ale co už:

Opět mapa zm_egyptian. Nevím jak je to možné ale cca 2-3 hráčům se povedlo přijít na to jak se dostat do tajné místnosti. Myslel jsem, že to na serveru nějak nelze (mě to nejde ani v SP) ale jak je možné vidět ZDE tak to lze. ;) Je to dost velký průser, protože se tam zakempí a vylezou až jako LH nebo budou "pro srandu" zdržovat zbytek kola.

Ta mapa je super ale na server asi nepatří vzhledem k tomu, že nikde na netu není "návod" jak se tam dostat. :D
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod N3mO » 30 črc 2015, 07:48

Luther píše:Už si příjdu jak spamer ve vlastním topicu, ale co už:

Opět mapa zm_egyptian. Nevím jak je to možné ale cca 2-3 hráčům se povedlo přijít na to jak se dostat do tajné místnosti. Myslel jsem, že to na serveru nějak nelze (mě to nejde ani v SP) ale jak je možné vidět ZDE tak to lze. ;) Je to dost velký průser, protože se tam zakempí a vylezou až jako LH nebo budou "pro srandu" zdržovat zbytek kola.

Ta mapa je super ale na server asi nepatří vzhledem k tomu, že nikde na netu není "návod" jak se tam dostat. :D

Zaujímavé. :) Ale tiež si myslím, že ne zm momentálne nepatrí. Aj keď teraz majú zm na vrch, tak aj tak tam urobiť nákazu chce ohromnú dávku štasťia. Vobec by som sa nehneval keby sa vyradí. :)
N3mO
Mistr
Mistr

Příspěvekod fabko458458 » 31 črc 2015, 12:48

Viem ako sa tam dostať vlastne je to pri piramide a v pravo tam je taka socha na ktoeu sa da ist a ta tajna miestnost je v hrudniku tej sochy.
fabko458458
Amatér
Amatér

Příspěvekod fabko458458 » 31 črc 2015, 12:52

Ale do yt napisat cs1.6 zombi chronic tomaš čapek a to video kde je na obrazku mapa egyptian hned nazaciatku ide do tej tajomnej miestnosti a da sa soatat odtial takym telepprtalom.
fabko458458
Amatér
Amatér

Zpět na Zombie Servery