I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Miluju Miu/Jaiblreak 7

Příspěvekod nahlasimajtebe » 06 srp 2018, 14:27

1.Hrálá se mapa jail_bailonX, simon byl /J0L0/ SmArT a řekl at jdeme za ním, následně se zastavil a já mu utekl po žebříku nad cely. Simon /J0L0/ SmArT předal slovo hráči Maverick osamely :( bez jakéhokoliv důvodu, poté mě šel hledat a neustále skákal do řeči hráči kterému předal slovo.Admin Miluju Miu nijak nereagoval.Když jsem se ho zeptal, proč danou situaci neřeší, arogantně odpověděl, že mu Simon /J0L0/ SmArT psal do pošty, že jí párek.Poté jsem se ho zeptal, jak je možné jíst a přitom stále skákat a střílet ? Odpověděl mi, že asi vždycky polknul a pak kecal, a dál to už neřešil.

2.Důkaz : http://leteckaposta.cz/509893651 (Vyčasováni 42:05-46:10)
nahlasimajtebe
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno] Miluju Miu/Jaiblreak 7

od Rumcajz » 06 srp 2018, 14:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Miluju Miu/Jaiblreak 7

Příspěvekod Spanzbob » 06 srp 2018, 16:34

Ahoj takže situace se stala tak jak píšeš s tím že já jsem byl celou dobu živej a nemohl jsem tušit co Simon šel dělat..Hrač který měl poté slovo tak nám vysvětloval atrakci v tu chvili jsi mi ty začel psát proč to neřeším takže jak jsem psal nevěděl jsem co simon děla a za 2. nepřišlo mi chovaní simona nějak hrozné (celou hru předtím se choval slusně) takže jsem ho ani nechtěl nějak trestat a trestat ostatní hráče tím ze budu zdržovat hru (Většina lidi má prázdniny a přišli se zabavit na JB a ne poslouchat pul hodiny jak se ptám simona proč předal slovo).
Ano moje odpověď byla možná zbytečná ale byla to jen reakce na to co jsi napsal bud ty nebo tvůj kamarád "Admini vnímají jenom když se jim to hodí" v tu chvíli jsem věděl že je zbytečné se s Vámi o něčem bavit.. :)
Pokud se ti moje chovaní nezamlouvalo měl jsi jít hned si podat stížnost :)
Spanzbob
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Gustik » 08 srp 2018, 01:07 VIP

Dneska večer se podívám na demo a dodám verdikt ke stížnosti.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Gustik » 09 srp 2018, 02:23 VIP

Ze začátku, když Simon předal slovo, admin nemohl vědět, proč tomu tak je - hrál a neviděl na něj. Když ale Simon mluvil, zapínal tam atrakce a skákal na krabicích, měl si vzít slovo zpět. Admin pochybil, když nezasáhl.

Admin mě kontaktuje na TS, kde bude poučen, jak příště situaci řešit.

Stížnost oprávněná.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy