• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Miluju Miu/Jaiblreak 7
1.Hrálá se mapa jail_bailonX, simon byl /J0L0/ SmArT a řekl at jdeme za ním, následně se zastavil a já mu utekl po žebříku nad cely. Simon /J0L0/ SmArT předal slovo hráči Maverick osamely
bez jakéhokoliv důvodu, poté mě šel hledat a neustále skákal do řeči hráči kterému předal slovo.Admin Miluju Miu nijak nereagoval.Když jsem se ho zeptal, proč danou situaci neřeší, arogantně odpověděl, že mu Simon /J0L0/ SmArT psal do pošty, že jí párek.Poté jsem se ho zeptal, jak je možné jíst a přitom stále skákat a střílet ? Odpověděl mi, že asi vždycky polknul a pak kecal, a dál to už neřešil.
2.Důkaz : http://leteckaposta.cz/509893651 (Vyčasováni 42:05-46:10)

2.Důkaz : http://leteckaposta.cz/509893651 (Vyčasováni 42:05-46:10)
- nahlasimajtebe
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] Miluju Miu/Jaiblreak 7
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Miluju Miu/Jaiblreak 7
Ahoj takže situace se stala tak jak píšeš s tím že já jsem byl celou dobu živej a nemohl jsem tušit co Simon šel dělat..Hrač který měl poté slovo tak nám vysvětloval atrakci v tu chvili jsi mi ty začel psát proč to neřeším takže jak jsem psal nevěděl jsem co simon děla a za 2. nepřišlo mi chovaní simona nějak hrozné (celou hru předtím se choval slusně) takže jsem ho ani nechtěl nějak trestat a trestat ostatní hráče tím ze budu zdržovat hru (Většina lidi má prázdniny a přišli se zabavit na JB a ne poslouchat pul hodiny jak se ptám simona proč předal slovo).
Ano moje odpověď byla možná zbytečná ale byla to jen reakce na to co jsi napsal bud ty nebo tvůj kamarád "Admini vnímají jenom když se jim to hodí" v tu chvíli jsem věděl že je zbytečné se s Vámi o něčem bavit..
Pokud se ti moje chovaní nezamlouvalo měl jsi jít hned si podat stížnost
Ano moje odpověď byla možná zbytečná ale byla to jen reakce na to co jsi napsal bud ty nebo tvůj kamarád "Admini vnímají jenom když se jim to hodí" v tu chvíli jsem věděl že je zbytečné se s Vámi o něčem bavit..

Pokud se ti moje chovaní nezamlouvalo měl jsi jít hned si podat stížnost

- Spanzbob
- Pokročilý
Dneska večer se podívám na demo a dodám verdikt ke stížnosti.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Ze začátku, když Simon předal slovo, admin nemohl vědět, proč tomu tak je - hrál a neviděl na něj. Když ale Simon mluvil, zapínal tam atrakce a skákal na krabicích, měl si vzít slovo zpět. Admin pochybil, když nezasáhl.
Admin mě kontaktuje na TS, kde bude poučen, jak příště situaci řešit.
Stížnost oprávněná.
Admin mě kontaktuje na TS, kde bude poučen, jak příště situaci řešit.
Stížnost oprávněná.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1