[Zamietnuté]Minecraft-Admin(EventM.)-By zuzrman

Příspěvekod Zuzrman » 22 srp 2015, 14:56

Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli bych nemohl být admin?Nejspíše EventMástr popřípat CheatHunter...Tak nějak jsem se ostatních adminů poptával jestli je místo a říkali že by se jim hodili EventM.Předem děkuju za odpověď. :)
1.Věk: 15
2.Nick: zuzrman
3.Originální MC: mám
4.Vip: Vip bohužel nemam rad bych zasponzoroval server ale zas tolik peněz nemam
5.Práva: Chtěl by jsem přistup k world editu k lehčí praci,fly,vanish pro lepší sledováni cheateru,GM,a tak nějak obecne prava ktere maji admini..
6.Denní aktivita: No jsou prazdniny a za posledni 3 dny mam na serveru min 30 h..:D
7.Přestupky na GameSites: žádne.. :D
8.Přestupky mimo GameSites: No tak určitě znáš World Of taknks jako malý jsem hodně ragoval..:D takže jsem parkrat dostal ban za střileni do spojenců.. :D A pak na MC za zneuživani bugu co vidím i jako výhodu mohl bych se taky zaměřovat na hledání bugu
9.Něco o mě: Jmenuju se Adam.Narodil jsem se v Praze na Bulovce.Bydlím v Kralupech nad Vlt..Teprve jdu do 9.Třidy a ne nepropadl jsem nebo něco takoveho.. :D Docela dost mě baví MC jo a ještě hraju hokej
10.Proč právě já:No tak vzhledem tomu že jsem byl na 4 eventech 3 z toho jsem byl na 1.mistě a to posledni jsem byl 4 tak mam docel zkušenosti!Rad stavim..Umím pracovat s WE.Nevim jestli znáš server FunCraft na verzi 1.5.2 s bosslandem tam jsem neměl žadnou větší hodnost a dělal jsem tam lepší eventy jak admini často mi tam hrači psali any jsem udělal event.. :D
11.Mužu jako ukazku postavit na serveru použitelný event :)
Zuzrman
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnuté]Minecraft-Admin(EventM.)-By zuzrman

od Rumcajz » 22 srp 2015, 14:56

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Minecraft-Admin(EventM.)-By zuzrman

Příspěvekod BH666 » 22 srp 2015, 15:14 VIP

Zuzrman píše:Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli bych nemohl být admin?Nejspíše EventMástr popřípat CheatHunter...Tak nějak jsem se ostatních adminů poptával jestli je místo a říkali že by se jim hodili EventM.Předem děkuju za odpověď. :)
.
.
.
11.Mužu jako ukazku postavit na serveru použitelný event :)

Ani sám nevieš, čo vlastne chceš. CheatHunter sa nedáva, je to za odmenu pre admina/EM. A musíš dodať event zo singlu, ak si sa rozhodol pre EM.
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"

James Keziah Delaney Obrázek
BH666
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Moje mapa ze singlu Event-zuzrman

Příspěvekod Zuzrman » 23 srp 2015, 00:50

Tady je ta mapa kterou jsem měl udělat: http://uloz.to/xvJobyZa/event-gamesites-minecrtaft-zip
By:zuzrman

e. Jooray: Príspevok presunutý k ziadosti.
Zuzrman
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: Minecraft-Admin(EventM.)-By zuzrman

Příspěvekod BH666 » 23 srp 2015, 11:44 VIP

Zamietam!

Bez ohľadu na to, čo je v žiadosti. Absolútne sa nevyznáš na fórku, takže za mesiac si môžeš požiadať a dovtedy sa tu nauč orientovať!
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"

James Keziah Delaney Obrázek
BH666
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Nábor Adminu