• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Minecraft-Admin(EventM.)-By zuzrman
Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli bych nemohl být admin?Nejspíše EventMástr popřípat CheatHunter...Tak nějak jsem se ostatních adminů poptával jestli je místo a říkali že by se jim hodili EventM.Předem děkuju za odpověď. 
1.Věk: 15
2.Nick: zuzrman
3.Originální MC: mám
4.Vip: Vip bohužel nemam rad bych zasponzoroval server ale zas tolik peněz nemam
5.Práva: Chtěl by jsem přistup k world editu k lehčí praci,fly,vanish pro lepší sledováni cheateru,GM,a tak nějak obecne prava ktere maji admini..
6.Denní aktivita: No jsou prazdniny a za posledni 3 dny mam na serveru min 30 h..
7.Přestupky na GameSites: žádne..
8.Přestupky mimo GameSites: No tak určitě znáš World Of taknks jako malý jsem hodně ragoval..
takže jsem parkrat dostal ban za střileni do spojenců..
A pak na MC za zneuživani bugu co vidím i jako výhodu mohl bych se taky zaměřovat na hledání bugu
9.Něco o mě: Jmenuju se Adam.Narodil jsem se v Praze na Bulovce.Bydlím v Kralupech nad Vlt..Teprve jdu do 9.Třidy a ne nepropadl jsem nebo něco takoveho..
Docela dost mě baví MC jo a ještě hraju hokej
10.Proč právě já:No tak vzhledem tomu že jsem byl na 4 eventech 3 z toho jsem byl na 1.mistě a to posledni jsem byl 4 tak mam docel zkušenosti!Rad stavim..Umím pracovat s WE.Nevim jestli znáš server FunCraft na verzi 1.5.2 s bosslandem tam jsem neměl žadnou větší hodnost a dělal jsem tam lepší eventy jak admini často mi tam hrači psali any jsem udělal event..
11.Mužu jako ukazku postavit na serveru použitelný event

1.Věk: 15
2.Nick: zuzrman
3.Originální MC: mám
4.Vip: Vip bohužel nemam rad bych zasponzoroval server ale zas tolik peněz nemam
5.Práva: Chtěl by jsem přistup k world editu k lehčí praci,fly,vanish pro lepší sledováni cheateru,GM,a tak nějak obecne prava ktere maji admini..
6.Denní aktivita: No jsou prazdniny a za posledni 3 dny mam na serveru min 30 h..

7.Přestupky na GameSites: žádne..

8.Přestupky mimo GameSites: No tak určitě znáš World Of taknks jako malý jsem hodně ragoval..

9.Něco o mě: Jmenuju se Adam.Narodil jsem se v Praze na Bulovce.Bydlím v Kralupech nad Vlt..Teprve jdu do 9.Třidy a ne nepropadl jsem nebo něco takoveho..

10.Proč právě já:No tak vzhledem tomu že jsem byl na 4 eventech 3 z toho jsem byl na 1.mistě a to posledni jsem byl 4 tak mam docel zkušenosti!Rad stavim..Umím pracovat s WE.Nevim jestli znáš server FunCraft na verzi 1.5.2 s bosslandem tam jsem neměl žadnou větší hodnost a dělal jsem tam lepší eventy jak admini často mi tam hrači psali any jsem udělal event..

- Zuzrman
- Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Minecraft-Admin(EventM.)-By zuzrman
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Minecraft-Admin(EventM.)-By zuzrman
Zuzrman píše:Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli bych nemohl být admin?Nejspíše EventMástr popřípat CheatHunter...Tak nějak jsem se ostatních adminů poptával jestli je místo a říkali že by se jim hodili EventM.Předem děkuju za odpověď.
.
.
.
Ani sám nevieš, čo vlastne chceš. CheatHunter sa nedáva, je to za odmenu pre admina/EM. A musíš dodať event zo singlu, ak si sa rozhodol pre EM.
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
Moje mapa ze singlu Event-zuzrman
Tady je ta mapa kterou jsem měl udělat: http://uloz.to/xvJobyZa/event-gamesites-minecrtaft-zip
By:zuzrman
e. Jooray: Príspevok presunutý k ziadosti.
By:zuzrman
e. Jooray: Príspevok presunutý k ziadosti.
- Zuzrman
- Kolemjdoucí
Re: Minecraft-Admin(EventM.)-By zuzrman
Zamietam!
Bez ohľadu na to, čo je v žiadosti. Absolútne sa nevyznáš na fórku, takže za mesiac si môžeš požiadať a dovtedy sa tu nauč orientovať!
Bez ohľadu na to, čo je v žiadosti. Absolútne sa nevyznáš na fórku, takže za mesiac si môžeš požiadať a dovtedy sa tu nauč orientovať!
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1