• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Na serveru je někdo se stejnym ID
Čau, potřebuju poradit. Mám VIP na Public1 nick ThinkPad a několikrát se mi objevila hláška, že je na serveru někdo se stejným ID. Poté už jen že jsem zabanován, ale důvod to neřekne. Co s tím? Platím si svou IP adresu veřejnou.
Další otázka: Jak vyřešit, když si někdo z rodiny příhlášený na stejný router chce zahrát taky? Může to kvůli tomu říkat stejné ID?
Další otázka: Jak vyřešit, když si někdo z rodiny příhlášený na stejný router chce zahrát taky? Může to kvůli tomu říkat stejné ID?
- thinkpad
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno]Na serveru je někdo se stejnym ID
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Na serveru je někdo se stejnym ID
Ahoj, pokud ti to píše, že jsi zabanován, nebo, že je na serveru hráč se stejnou adresou IP, tvůj problém je takový:
Nemáš zakoupenou originální verzi steam, originální verze steam má jednu z těch výhod, že daná IP adresa je jen TVOJE, pokud sis csko jen stáhnul, tzv. VALVE, sdílíš svoji IP adresu s dalšími hráči, nevýhodou toho je, jak už jsi napsal ban který ti byl udělen, 2. otázka ne není to možné, zakup si steam, myslím, že je to o hodně lepší, než VLAVE.
K tvému problému MÁM BAN ALE NEDOSTAL JSEM HO JÁ
ZDE máš výhody originální verze.
S banem nic neuděláš, bud koupíš unban (je možné, že daný hráč se stejnou IP adresou znovu udeří at s hacky nebo nadávkami atd.) nebo si koupíš originální verzi hry
Nemáš zakoupenou originální verzi steam, originální verze steam má jednu z těch výhod, že daná IP adresa je jen TVOJE, pokud sis csko jen stáhnul, tzv. VALVE, sdílíš svoji IP adresu s dalšími hráči, nevýhodou toho je, jak už jsi napsal ban který ti byl udělen, 2. otázka ne není to možné, zakup si steam, myslím, že je to o hodně lepší, než VLAVE.
K tvému problému MÁM BAN ALE NEDOSTAL JSEM HO JÁ
ZDE máš výhody originální verze.
S banem nic neuděláš, bud koupíš unban (je možné, že daný hráč se stejnou IP adresou znovu udeří at s hacky nebo nadávkami atd.) nebo si koupíš originální verzi hry

-
byPoseidon - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1