Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[Vyřešeno]Na serveru je někdo se stejnym ID

Příspěvekod thinkpad » 26 led 2018, 13:23

Čau, potřebuju poradit. Mám VIP na Public1 nick ThinkPad a několikrát se mi objevila hláška, že je na serveru někdo se stejným ID. Poté už jen že jsem zabanován, ale důvod to neřekne. Co s tím? Platím si svou IP adresu veřejnou.

Další otázka: Jak vyřešit, když si někdo z rodiny příhlášený na stejný router chce zahrát taky? Může to kvůli tomu říkat stejné ID?
thinkpad
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno]Na serveru je někdo se stejnym ID

od Rumcajz » 26 led 2018, 13:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Na serveru je někdo se stejnym ID

Příspěvekod byPoseidon » 26 led 2018, 14:06

Ahoj, pokud ti to píše, že jsi zabanován, nebo, že je na serveru hráč se stejnou adresou IP, tvůj problém je takový:

Nemáš zakoupenou originální verzi steam, originální verze steam má jednu z těch výhod, že daná IP adresa je jen TVOJE, pokud sis csko jen stáhnul, tzv. VALVE, sdílíš svoji IP adresu s dalšími hráči, nevýhodou toho je, jak už jsi napsal ban který ti byl udělen, 2. otázka ne není to možné, zakup si steam, myslím, že je to o hodně lepší, než VLAVE.

K tvému problému MÁM BAN ALE NEDOSTAL JSEM HO JÁ

ZDE máš výhody originální verze.

S banem nic neuděláš, bud koupíš unban (je možné, že daný hráč se stejnou IP adresou znovu udeří at s hacky nebo nadávkami atd.) nebo si koupíš originální verzi hry :)
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
byPoseidon
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Rady a návody