Re: Nápady a návrhy BaseBuilder hráčů
Každý na servery sa ma pýta kedy sa pridajú % k pádu itemu Zariche... % tam sú dobre keďže mne na BB2 padol po cca. 300 zabitiach... Toto by som ani nezvyšoval nič nechal tak avšak HP by ste mohli zvýšiť aspoň na 50 za 1 level 

-
Poppz - Zkušený
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Poppz píše:Každý na servery sa ma pýta kedy sa pridajú % k pádu itemu Zariche... % tam sú dobre keďže mne na BB2 padol po cca. 300 zabitiach... Toto by som ani nezvyšoval nič nechal tak avšak HP by ste mohli zvýšiť aspoň na 50 za 1 level
Souhlas..

ExtraVIP- War3FT+SaveXP #1
ExtraVIP- War3FT+SaveXP #3
ExtraVIP- BaseBuilder #1
VIP- DeathMatch
VIP- Surf #RPG
-
NickoCZ - Pokročilý
Tak snížilo se to z důvodu, aby server neovládala skupinka hráčů s 5000+ HP co tam hrají 24/7. Teď si mají šanci zahrát i hráči, kteří jsou méně zkušení a nebo na serveru teprve začínají. V praxi to stále moc nefunguje, ale to není vina nastavení serveru, ale komunity
Osobně si ale myslím, že 30 HP per lvl je málo a ideální by bylo 40, ale i tak je to lepší než 60.

Osobně si ale myslím, že 30 HP per lvl je málo a ideální by bylo 40, ale i tak je to lepší než 60.
[CS 1.6 Admin] All CTF *11.3.2014

-
Malkin - Spamerův sluha
Malkin píše:Tak snížilo se to z důvodu, aby server neovládala skupinka hráčů s 5000+ HP co tam hrají 24/7. Teď si mají šanci zahrát i hráči, kteří jsou méně zkušení a nebo na serveru teprve začínají. V praxi to stále moc nefunguje, ale to není vina nastavení serveru, ale komunity![]()
To je pravda..

-
DeaLer7 - Pokročilý
Moj názor je tiež taký že by sa mohlo zvačšiť počet HP za 1 lvl up.
A na zariche podla mna stačí ten drop aký je ptm by ho mal každý
A na zariche podla mna stačí ten drop aký je ptm by ho mal každý
-
JoHnarD - Amatér
Chcelo by to aj nejaké nové mapky a stopnúť nachvíľku tie najhranejšie ako je antiquity a pod.
-
JoHnarD - Amatér
Zombie byl dnes o něco posílen. 1lvl HP teď dává +40HP, je zvýšená i rychlost, ale to vy nepoznáte.
Stopnout nejhranější mapu nemůžeme. Když se zrovna hraje Antiquity tak se naplní server.
A drop na zariche se určitě měnit nebude
Stopnout nejhranější mapu nemůžeme. Když se zrovna hraje Antiquity tak se naplní server.

-
Dubator - Drbna
Nevím jestli se to někomu stalo ,ale chytil jsem ZARICHE za zombie a nepřičetly se mi těch 800 bodů.
(nevím jestli to je normální ) Ale to nevadí hlavně že mám ZARICHE!
D

-
DeaLer7 - Pokročilý
Pokud máš ocenění "Lucker" tak se tato odměna za zariche nedává.
-
Dubator - Drbna
DeaLer7 píše:Nevím jestli se to někomu stalo ,ale chytil jsem ZARICHE za zombie a nepřičetly se mi těch 800 bodů.(nevím jestli to je normální ) Ale to nevadí hlavně že mám ZARICHE!
D
Stává se to vůbec, že někdo chytí ZARICHE za Zombie ?

ExtraVIP- BaseBuilder #1
VIP- DeathMatch
VIP- Surf #RPG
-
NickoCZ - Pokročilý
ještě mě napadá,nešlo by udělat hned na začátku v HL tabulce abych mohl do spectu ? přeci jenom když si někam musím odskočit,nebo cokoliv jinýho a nechci ztratit body ani rank tak abych se mohl hodit do spectu a nezdržovat pak hru ? 

-
birotomas - Zkušený
NickoCZ píše:DeaLer7 píše:Nevím jestli se to někomu stalo ,ale chytil jsem ZARICHE za zombie a nepřičetly se mi těch 800 bodů.(nevím jestli to je normální ) Ale to nevadí hlavně že mám ZARICHE!
D
Stává se to vůbec, že někdo chytí ZARICHE za Zombie ?
Áno stáva sa to síce zriedka ale stáva

-
JoHnarD - Amatér
[url][/url]
Hej stými mapami máš pravdu bohužial
škoda že len tie isté mapy sa hrávaju
bola by to vacsia zabava keby sa hrali staršie mapy a kolo za CT by bolo omnoho tažsie ako napr na Aztec or Antiquity
Tendrop zariche je good
a to HP paráda

Dubator píše:Zombie byl dnes o něco posílen. 1lvl HP teď dává +40HP, je zvýšená i rychlost, ale to vy nepoznáte.
Hej stými mapami máš pravdu bohužial

Tendrop zariche je good
a to HP paráda

-
JoHnarD - Amatér
birotomas píše:ještě mě napadá,nešlo by udělat hned na začátku v HL tabulce abych mohl do spectu ? přeci jenom když si někam musím odskočit,nebo cokoliv jinýho a nechci ztratit body ani rank tak abych se mohl hodit do spectu a nezdržovat pak hru ?
Podle mě je to kravina. BB je právě o tom, aby si tam hrál jak za CT, tak i za ZM. Tohoto by se toho akorát využívalo, že hráči za ZM by si museli "náhle" někam odskočit jen proto, aby si nekazili rank a ke konci kola se zase napojit do hry a dělali jakože nic? Nemyslím si, že by to byl krok kupředu. Chceš si na chvilku odskočit? Máš na to 190s a i tak je to dost. Dřív se kickovalo i za 30s afk.
„Vždycky se nám zdá lepší to, co nemůžeme dostat, než to, co už máme. V tom spočívá romantika a idiotství lidského života.“ Erich Maria Remarque
-
sSspyr0o0 - Drbna
Re: Nápady, návrhy a diskuze BaseBuilder hráčů
Ta regenerace je za ZM na nic když mám za ZM 3800 HP kupim rege tak mi to strhne HP na 3400 :/ mohli by jste dát použití regenerace jen za CT a za ZM zrušit 

ExtraVIP- BaseBuilder #1
VIP- DeathMatch
VIP- Surf #RPG
-
NickoCZ - Pokročilý