Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Re: Nápady, návrhy a diskuze BaseBuilder hráčů

Příspěvekod N3mO » 23 bře 2015, 06:34

Neviem ako sa tá mapa píše. Nejak bb_construction či jak. Asi viete, ktorú myslím. :) Mala by sa zrušiť, je tam málo blokov, ktoré sú na stavbu "použiteľné". Vačšinou si 4 VIPka zoberú tie nejlepšie bloky a ostatný sú odkazaní na smrť. Z tých blokov čo tam ostali nie je podľa mojho názoru nič možné postaviť. :)
N3mO
Mistr
Mistr

od Rumcajz » 23 bře 2015, 06:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod NickoCZ » 23 bře 2015, 06:50

No, když je hodně hráčů tak je to nanic, ale jinak to jde (neříkám, že je nejlepší-taky ji v oblibě nemám, ale při málo lidí to jde :) ) je ale pravda, že ty nejlepší bloky všichni rozeberou a nic už není :(
Obrázek

ExtraVIP- War3FT+SaveXP #1
ExtraVIP- War3FT+SaveXP #3
ExtraVIP- BaseBuilder #1
VIP- DeathMatch
VIP- Surf #RPG
NickoCZ
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod N3mO » 23 bře 2015, 06:51

NickoCZ píše:No, když je hodně hráčů tak je to nanic, ale jinak to jde (neříkám, že je nejlepší-taky ji v oblibě nemám, ale při málo lidí to jde :) ) je ale pravda, že ty nejlepší bloky všichni rozeberou a nic už není :(

tebe to može byť jedno, ty patríš k tým 4 čo si tie použiteľné bloky zoberú. :D :D
N3mO
Mistr
Mistr

Příspěvekod NickoCZ » 23 bře 2015, 07:21

No to máš pravdu :D
Obrázek

ExtraVIP- BaseBuilder #1
VIP- DeathMatch
VIP- Surf #RPG
NickoCZ
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Malkin » 23 bře 2015, 14:52

N3mO píše:Neviem ako sa tá mapa píše. Nejak bb_construction či jak. Asi viete, ktorú myslím. :) Mala by sa zrušiť, je tam málo blokov, ktoré sú na stavbu "použiteľné". Vačšinou si 4 VIPka zoberú tie nejlepšie bloky a ostatný sú odkazaní na smrť. Z tých blokov čo tam ostali nie je podľa mojho názoru nič možné postaviť. :)

Není nad jednoduchý mapy jako aztec nebo antiquity že? :D Ale i tak ze zkušenosti vím, že se tam toho postavit dá víc, i když nestihneš zabrat ty betonový bloky a místo u spawnu. Jen musíš umět stavět rychle a hlavně vědět jaký bloky vůbec chceš použít. Aak píšeš, že zbytek bloků stojí za prd, tak si to nemyslím, protože bloků tam je dost, ale nejsou přes půlku mapy, jako na jiných mapách. Mapa není zabugovaná, hrála se ještě před čtyřmi lety a furt je hraná poměrně dost, takže podle mě by se mazat neměla.
[CS 1.6 Admin] All CTF *11.3.2014
Obrázek
Malkin
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod N3mO » 23 bře 2015, 15:11

Malkin píše:
N3mO píše:Neviem ako sa tá mapa píše. Nejak bb_construction či jak. Asi viete, ktorú myslím. :) Mala by sa zrušiť, je tam málo blokov, ktoré sú na stavbu "použiteľné". Vačšinou si 4 VIPka zoberú tie nejlepšie bloky a ostatný sú odkazaní na smrť. Z tých blokov čo tam ostali nie je podľa mojho názoru nič možné postaviť. :)

Není nad jednoduchý mapy jako aztec nebo antiquity že? :D Ale i tak ze zkušenosti vím, že se tam toho postavit dá víc, i když nestihneš zabrat ty betonový bloky a místo u spawnu. Jen musíš umět stavět rychle a hlavně vědět jaký bloky vůbec chceš použít. Aak píšeš, že zbytek bloků stojí za prd, tak si to nemyslím, protože bloků tam je dost, ale nejsou přes půlku mapy, jako na jiných mapách. Mapa není zabugovaná, hrála se ještě před čtyřmi lety a furt je hraná poměrně dost, takže podle mě by se mazat neměla.

Možno máš pravdu. Som v tom ehm ešte aj začiatočník je silné slovo, ale je veľmi frustrujúce a nie len pre mňa, ale aj pre ostatných, takých nezkušených, že z toho čo tam ostane nepostavím ani hovno. :D je možno pravda, že tí skúsení mazáci niečo postavia, ale tých neni na severu dvakrát toľko. :) A ver, že nie je sranda keď vždy ťa zabijú tým, že si postavil tak maximálne zvrdé I. Chápem, že pre teba to nie je frustrujúce, ale ver tomu, že pre 70% serveru ano. :)
N3mO
Mistr
Mistr

Příspěvekod Malkin » 23 bře 2015, 15:55

N3mO píše:Možno máš pravdu. Som v tom ehm ešte aj začiatočník je silné slovo, ale je veľmi frustrujúce a nie len pre mňa, ale aj pre ostatných, takých nezkušených, že z toho čo tam ostane nepostavím ani hovno. :D je možno pravda, že tí skúsení mazáci niečo postavia, ale tých neni na severu dvakrát toľko. :) A ver, že nie je sranda keď vždy ťa zabijú tým, že si postavil tak maximálne zvrdé I. Chápem, že pre teba to nie je frustrujúce, ale ver tomu, že pre 70% serveru ano. :)

No tak ale takový problém u začátečníků je i na jiných mapách. I na antiquity a nebo schoolbackyard, kde jsou doslova bloky jako kráva se najdou lidi, co to nezvládají a proto jsem udělal ten návod pro "zelenáče", který snad někomu pomůže. Taky jsem na BB začínal a ikdyž to už jsou 4 roky, tak jsem dokázal po nějaké době postavit build na jakékoli mapě. Chce to čas a hlavně trpělivost, protože pokud na ZM potřebuješ nervy, tak na BB alespon troje :D
[CS 1.6 Admin] All CTF *11.3.2014
Obrázek
Malkin
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod NickoCZ » 24 bře 2015, 07:07

Malkin píše:
N3mO píše:Možno máš pravdu. Som v tom ehm ešte aj začiatočník je silné slovo, ale je veľmi frustrujúce a nie len pre mňa, ale aj pre ostatných, takých nezkušených, že z toho čo tam ostane nepostavím ani hovno. :D je možno pravda, že tí skúsení mazáci niečo postavia, ale tých neni na severu dvakrát toľko. :) A ver, že nie je sranda keď vždy ťa zabijú tým, že si postavil tak maximálne zvrdé I. Chápem, že pre teba to nie je frustrujúce, ale ver tomu, že pre 70% serveru ano. :)

No tak ale takový problém u začátečníků je i na jiných mapách. I na antiquity a nebo schoolbackyard, kde jsou doslova bloky jako kráva se najdou lidi, co to nezvládají a proto jsem udělal ten návod pro "zelenáče", který snad někomu pomůže. Taky jsem na BB začínal a ikdyž to už jsou 4 roky, tak jsem dokázal po nějaké době postavit build na jakékoli mapě. Chce to čas a hlavně trpělivost, protože pokud na ZM potřebuješ nervy, tak na BB alespon troje :D

To je pravda, mě to na BB taktéž nešlo, ani mě to ze začátku moc nebavilo, ale potom když se naučíš rychle a dobře stavět tak to bude dobrý. Když jsem začínal, tak mě to nebavilo, protože jsem nic nestíhal postavit a hned mě killnuly. Takže se dalo říct že jsem hrál jen za ZM :D . Ale hlavní je že jsem BB nepřestal hrát a pořád se zlepšoval rychlostí a kvalitou stavby. A pak i střelbou :) . A teď většinou CT kolo přežiju :) (pokud mi kemp nikdo neblokne).
Obrázek

ExtraVIP- BaseBuilder #1
VIP- DeathMatch
VIP- Surf #RPG
NickoCZ
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod NickoCZ » 24 bře 2015, 11:15

Jo mohl by se opravit ten bug se štítem, když někdo někoho killne a napíše že chytil štít tak ho nemá.... :)
Obrázek

ExtraVIP- BaseBuilder #1
VIP- DeathMatch
VIP- Surf #RPG
NickoCZ
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Br0visT » 27 bře 2015, 19:08

Je pravda že 1.4. bude reset ?
Br0visT
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Xter » 27 bře 2015, 19:26

Br0visT píše:Je pravda že 1.4. bude reset ?

Ne, to pravda není. Je to blud hráčů.
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod NickoCZ » 27 bře 2015, 21:37

NickoCZ píše:Ta regenerace je za ZM na nic když mám za ZM 3800 HP kupim rege tak mi to strhne HP na 3400 :/ mohli by jste dát použití regenerace jen za CT a za ZM zrušit :)

Nějak se na to zapomnělo.. Bude se s tím něco dělat ? :)
Obrázek

ExtraVIP- BaseBuilder #1
VIP- DeathMatch
VIP- Surf #RPG
NickoCZ
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Articuno » 03 dub 2015, 17:28

ja bi som navrhol priklad.

Ct si postavi build a je tam z kamaratom aby sa to neopakovalo žeby každym kolom mal ten CT ineho partnera v builde že ked CT-1 postavi build tak je s CT-2 v builde a dalše kolo bi mal biť CT-1 z napr. CT-3 alebo CT-4 tak aby sa CT hrači striedali hlavne pre novčikou bi to bolo dobre lebo bi sa každy stiredal s každym tak bi sa hrači aj skamaratili a viac hračou bi to hralo lebo novip novačik asi tažko sam prežije a keby sa striedal z skusenim Evip tak niečo nahraje a možno si aj zakupi Evip
Prosím vas čitajte Pravidla je to sice strašna otrava vas davať na forko ale aspoň dostanete ban !!!
Articuno
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Articuno » 03 dub 2015, 17:32

Xter píše:

??????????????????????? sa chod pozriet ked neveriš na bb3 bol reset
Prosím vas čitajte Pravidla je to sice strašna otrava vas davať na forko ale aspoň dostanete ban !!!
Articuno
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod N3mO » 04 dub 2015, 07:33

Articuno píše:
Xter píše:

??????????????????????? sa chod pozriet ked neveriš na bb3 bol reset

Ale reset bol 3.4 ..... Tak ty skor než napíšeš si trocha uvedom. :)
N3mO
Mistr
Mistr

PředchozíDalší

Zpět na Zombie Servery