Re: Návrhy, nápady a připomínky
Návrh: Tak ja by som navrhnul, že po kúpení bayonetu, invisu atď. zaznie tá hláška ako z CS 1.6. Pretože po nákupe to ticho nepatrí 
e. DM: S největší pravděpodobností bude přidané

e. DM: S největší pravděpodobností bude přidané
ahoj :hugging:
-
W0rt3x - Drbna
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Návrh co kdyby byl do hry přidán system 1CT na 2T jako v 1.6 DŮVOD = ve hře jsou samé vzpoury a většina míst kde jsou ať už zbraně nebo porty,šachta atd... se nedají ohlídat viz. ba_jail_electric_revamp_beta, ba_jail_umbrella... a když je 5 CT a 15 T a je 1 VD tak díky nedostatku CT se T bud pokouší o vzpoury (jak jsem již napsal) nebo utíkají do cel s gunama nebo do portu
. Tento system by JB hodně zpopulárnil a nové CT by rychleji nabírali zkušenosti a naučili by se hru
Další návrh na JB 2.3.4.5.6 nejsou mapy, které jsou na JB1 aneb give us more maps gamesites
.
Mám pár otázek hrál jsem na 1.6 jb před měsícem a nyní jsem se vratil na CS:GO všiml jsem si že byl update a chci se zeptat proč byla zrušena mapa Jb_russian_concrete (nebo nějak tak se to psalo).
Další jestli bude přidán agent smith jako skin na hráče za CT.
Doufám že mi na návrhy a na 2 otázky odpovíte případně proč byste je do CS:GO JB nedaly.
ZA GRAMATIKU NERUČÍM

Další návrh na JB 2.3.4.5.6 nejsou mapy, které jsou na JB1 aneb give us more maps gamesites

Mám pár otázek hrál jsem na 1.6 jb před měsícem a nyní jsem se vratil na CS:GO všiml jsem si že byl update a chci se zeptat proč byla zrušena mapa Jb_russian_concrete (nebo nějak tak se to psalo).
Doufám že mi na návrhy a na 2 otázky odpovíte případně proč byste je do CS:GO JB nedaly.
ZA GRAMATIKU NERUČÍM

-
Sp1d3r - Kolemjdoucí
Sp1d3r píše:Návrh co kdyby byl do hry přidán system 1CT na 2T jako v 1.6 DŮVOD = ve hře jsou samé vzpoury a většina míst kde jsou ať už zbraně nebo porty,šachta atd... se nedají ohlídat viz. ba_jail_electric_revamp_beta, ba_jail_umbrella... a když je 5 CT a 15 T a je 1 VD tak díky nedostatku CT se T bud pokouší o vzpoury (jak jsem již napsal) nebo utíkají do cel s gunama nebo do portu. Tento system by JB hodně zpopulárnil a nové CT by rychleji nabírali zkušenosti a naučili by se hru
Další návrh na JB 2.3.4.5.6 nejsou mapy, které jsou na JB1 aneb give us more maps gamesites![]()
![]()
.
ZA GRAMATIKU NERUČÍM![]()
1. Ne, je to o šikovnosti CT a dá se to v klidu ohlídat
2. Na JB#1 se mapy testují
3. Byla bugnutá
4. Spíše ne
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
Mohli by ste tú mapu ba_jail_minecraftparty_v6 buď upraviť alebo zrušiť, pretože tá zbrojka je otrasná. Mohli by byť od tých zbraní väčšie medzery a aj zrušiť tých pár zbraní a nechať tam M4A1, AK47 a také klasiky .
e. DM: Ne, mapa zůstane tak, jak je
e. DM: Ne, mapa zůstane tak, jak je
ahoj :hugging:
-
W0rt3x - Drbna
Bolo by fajn keby to kickovalo AFK CT , pretože mnokrát sa mi stalo že bolo AFK ct nič sa nedialo a museli sme čakat kým ho našli alebo tak no ...
e. DM: Na JB je AFK kicker, ale kickuje až po určitém čase.
e. DM: Na JB je AFK kicker, ale kickuje až po určitém čase.
- Deathspirit
- Amatér
Ahoj
Chyba: Na JB3 když se dává rtv tak to tam píše ňáké klikyháky
Zatím co na jiných JB to píše např 11 z 13 potřebných hlasů opravíte to prosím ?
A Návrh: Když už jsou ty VIP před jménem ty prefixy tak co takhle udělat adminům taky ňáký ??
Chyba: Na JB3 když se dává rtv tak to tam píše ňáké klikyháky

A Návrh: Když už jsou ty VIP před jménem ty prefixy tak co takhle udělat adminům taky ňáký ??
Lidi co si myslí, že jsou nic, jsou víc, než ti co si myslí, že jsou něco.
Pokud máš problém tak napiš, když ti budu umět poradit, tak poradím.
CS:GO Akademik - 29 pro 2015, 19:39
CS:GO P. Akademik - 30 led 2016, 21:57
Pokud máš problém tak napiš, když ti budu umět poradit, tak poradím.

CS:GO Akademik - 29 pro 2015, 19:39
CS:GO P. Akademik - 30 led 2016, 21:57
-
FrostakCZE - Pokročilý
FrostakCZE píše:Ahoj
Chyba: Na JB3 když se dává rtv tak to tam píše ňáké klikyhákyZatím co na jiných JB to píše např 11 z 13 potřebných hlasů opravíte to prosím ?
1. Na serverech, kde to píše klasické čísla je již nahozený nový opravený sourcemod, kterého se dočkáme na celém JB již v blízké době
2. Ne
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
DarkMouse píše:Multivitamin píše:Já bych osobně opravil jeden větší bug. Když je přestřelka s náhodnýma zbraněma, tak všechny Tčka a CTčka berou zbraně ze zbrojky. A to mi příjde takové nefér když někdo začne s P250 a na konci má AWPčko..
Toto bug není, každý má tu možnost si dojít do zbrojnice pro jakoukoli jinou zbraň.
To je síce pravda ale aj tak by bolo lepšie keby T ani CT nemali prístup do zbrojnice keďže to sa potom úplne stráca význam tohto módu s náhodnými zbraňami.
-
Vessko - Pokročilý
Vessko píše:DarkMouse píše:Multivitamin píše:Já bych osobně opravil jeden větší bug. Když je přestřelka s náhodnýma zbraněma, tak všechny Tčka a CTčka berou zbraně ze zbrojky. A to mi příjde takové nefér když někdo začne s P250 a na konci má AWPčko..
Toto bug není, každý má tu možnost si dojít do zbrojnice pro jakoukoli jinou zbraň.
To je síce pravda ale aj tak by bolo lepšie keby T ani CT nemali prístup do zbrojnice keďže to sa potom úplne stráca význam tohto módu s náhodnými zbraňami.
Kdybychom chtěli, dá se to zablokovat či začít trestat, ale není důvod. Alespoň si hráč vezme přesně to, co chce.
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
DarkMouse píše:Vessko píše:DarkMouse píše:Multivitamin píše:Já bych osobně opravil jeden větší bug. Když je přestřelka s náhodnýma zbraněma, tak všechny Tčka a CTčka berou zbraně ze zbrojky. A to mi příjde takové nefér když někdo začne s P250 a na konci má AWPčko..
Kdybychom chtěli, dá se to zablokovat či začít trestat, ale není důvod. Alespoň si hráč vezme přesně to, co chce.
Nemohli by ste teda potom mod náhodne zbrane vymeniť za mód kde by si hráč mohol vybrať takú zbraň akú chce?
-
Vessko - Pokročilý
Zdravim. Sorry, ale neda mi to
Na fore, kde je popis modu Jailbreak https://www.gamesites.cz/forum/tipy-a-pomucky-t89633.html mate na viacerych miestach spomenute spojenie "vyssia gravitacia" , pricom mate na mysli praveze nizsiu gravitaciu, cize charakter vie vacsiu skocit
Viem je to detail a hraci to asi pochopia tak, ako treba, ale musel spomenut a opravit 
e. DM: Detailisty nemám rád... opraveno

e. DM: Detailisty nemám rád... opraveno
Ingame nick: Att Kaz
-
supinavec - Kolemjdoucí
Bylo by dobrý aby se udelalo to, že když neake T neco udela většinou to skonči že CT zabije toho nespravneho takže by ste mohly udelat třeba to že kdyby neake T udelale to že by hitlo CT / Zabilo tak by svítilo červeně, nemusíte to delat ale bylo by to dobré:-).
Dělej to co tě baví, když budeš kopírovat lidi kolem sebe ničeho nedosáhneš!
[CSGO ExtraVIP on JailBreak 2]
[CSGO ExtraVIP on JailBreak 2]
-
hracjailbreaku - Amatér
hracjailbreaku píše:Bylo by dobrý aby se udelalo to, že když neake T neco udela většinou to skonči že CT zabije toho nespravneho takže by ste mohly udelat třeba to že kdyby neake T udelale to že by hitlo CT / Zabilo tak by svítilo červeně, nemusíte to delat ale bylo by to dobré:-).
To mi přijde zbytečné

Hraji JB1 pod jménem [Šupák]mazednikcz

-
MazednikCZ - Kolemjdoucí
hracjailbreaku píše:Bylo by dobrý aby se udelalo to, že když neake T neco udela většinou to skonči že CT zabije toho nespravneho takže by ste mohly udelat třeba to že kdyby neake T udelale to že by hitlo CT / Zabilo tak by svítilo červeně, nemusíte to delat ale bylo by to dobré:-).
Teoreticky by to mohlo vypisat do chatu ze Vezen zautocil na CT, to by slo udelat, uvidim.

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Garlin píše:hracjailbreaku píše:Bylo by dobrý aby se udelalo to, že když neake T neco udela většinou to skonči že CT zabije toho nespravneho takže by ste mohly udelat třeba to že kdyby neake T udelale to že by hitlo CT / Zabilo tak by svítilo červeně, nemusíte to delat ale bylo by to dobré:-).
Teoreticky by to mohlo vypisat do chatu ze Vezen zautocil na CT, to by slo udelat, uvidim.
Ne garlin, to je fakt blbost to urobit, protoze bouchnes do ct kde jste 4kolrm neho.. vsichni do neho boxnete a mate kill, to fakt ne a kdyz ho nezabijete, tak druhe ctcko tezko zjisti zda si do neho boxl nebo ne, kdyz te nikdo nevidel
[Prispevky] 700 - 21.06.2016
ex CS:GO Admin,
ex CS1.6 Admin,
ex CS:GO Admin,
ex CS1.6 Admin,
-
JeffCzechGS - Profesionál