Re: Návrhy, nápady a připomínky
Garlin píše:hracjailbreaku píše:Bylo by dobrý aby se udelalo to, že když neake T neco udela většinou to skonči že CT zabije toho nespravneho takže by ste mohly udelat třeba to že kdyby neake T udelale to že by hitlo CT / Zabilo tak by svítilo červeně, nemusíte to delat ale bylo by to dobré:-).
Teoreticky by to mohlo vypisat do chatu ze Vezen zautocil na CT, to by slo udelat, uvidim.
Já bych radši to udělal tak, že by to Tčko mělo třeba červený glow, nebo bylo nějak označené, když vyvolá vzbouru.
-
Rainox - Spamer
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Rainox píše:Garlin píše:hracjailbreaku píše:Bylo by dobrý aby se udelalo to, že když neake T neco udela většinou to skonči že CT zabije toho nespravneho takže by ste mohly udelat třeba to že kdyby neake T udelale to že by hitlo CT / Zabilo tak by svítilo červeně, nemusíte to delat ale bylo by to dobré:-).
Teoreticky by to mohlo vypisat do chatu ze Vezen zautocil na CT, to by slo udelat, uvidim.
Já bych radši to udělal tak, že by to Tčko mělo třeba červený glow, nebo bylo nějak označené, když vyvolá vzbouru.
To by bylo strašně jednoduché, chce to něco těžšího pro rozpoznání.
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
DarkMouse píše:Rainox píše:Garlin píše:hracjailbreaku píše:Bylo by dobrý aby se udelalo to, že když neake T neco udela většinou to skonči že CT zabije toho nespravneho takže by ste mohly udelat třeba to že kdyby neake T udelale to že by hitlo CT / Zabilo tak by svítilo červeně, nemusíte to delat ale bylo by to dobré:-).
Tak do menu přidat položku Hledaní vězni, klikneš otevře se ti další menu a tam jména hráčů.
-
Rainox - Spamer
Rainox píše:DarkMouse píše:Rainox píše:Garlin píše:hracjailbreaku píše:Bylo by dobrý aby se udelalo to, že když neake T neco udela většinou to skonči že CT zabije toho nespravneho takže by ste mohly udelat třeba to že kdyby neake T udelale to že by hitlo CT / Zabilo tak by svítilo červeně, nemusíte to delat ale bylo by to dobré:-).
Tak do menu přidat položku Hledaní vězni, klikneš otevře se ti další menu a tam jména hráčů.
Však môže to byť na obrazovke napísané furt dokedy sa nezlikvidujú
ahoj :hugging:
-
W0rt3x - Drbna
Dobrý den já sem Rastík a mám pro vás návrh pro zlepšení JB serverů.Takže k věci,bylo by dobré kdyby se přidalo do SimonMenu/Ostatní/ABhop ON/OFF protože na serveru hrají hráči téměř bez bhop skillu a kvuly tomu i ze serveru odchází a chodí na jiný herní portál.Neříkám že mi to vadí ale hrálo by tu víc lidí
.
e. Q.Q -> Hloupost, na serveru by to v podstatě nemělo uplatnění.
e. DM: Hloupost to zase taková není, ale pro naše servery je to nevyhovující

e. Q.Q -> Hloupost, na serveru by to v podstatě nemělo uplatnění.
e. DM: Hloupost to zase taková není, ale pro naše servery je to nevyhovující
Dělej to co tě baví, když budeš kopírovat lidi kolem sebe ničeho nedosáhneš!
[CSGO ExtraVIP on JailBreak 2]
-
hracjailbreaku - Amatér
Ahoj, měl bych tu pro vás návrh protože mě unavuje jak Teroristi nebo Counter-Teroristi pořád radí a tak mě napadlo že by mrtví měli svůj vlastní chat co by žijící hráči neviděli to at' už v team-chatu nebo normálním chatu. Aby mrtví neradily třeba kde je CT kolik má životů atd..
e. DM: Pro JB naprostá zbytečnost a bylo by to spíše na obtíž.
e. DM: Pro JB naprostá zbytečnost a bylo by to spíše na obtíž.
Dělej to co tě baví, když budeš kopírovat lidi kolem sebe ničeho nedosáhneš!
-
hracjailbreaku - Amatér
Ahoj,
měl bych novej typ módu. Nazýval bych to "Paintball".
Z názvu jste asi částečně pochopili, o co by tam šlo. Já bych to viděl takhle: Simon by v SMenu šel do hermích módů zapl Paintball zmrzlo by to hráče na 5s a ti by si vybrali Classu (třídu) tím mám na mysli třeba:
Sniper - dostal by SSG a ostatní, nic mě momentálně nenapadá ale dostali by třeba M4A1S, USP-S, podle toho, kolik má bodů (peněz). Samozřejmě CTčka by to měla dražší, ať je to fér.
Aby to nebylo totožné s přestřelkou, navrhoval bych, aby mód se spustil, až se CT schovají a aby měli všichni 1 HP.
Díky za přečtení
měl bych novej typ módu. Nazýval bych to "Paintball".
Z názvu jste asi částečně pochopili, o co by tam šlo. Já bych to viděl takhle: Simon by v SMenu šel do hermích módů zapl Paintball zmrzlo by to hráče na 5s a ti by si vybrali Classu (třídu) tím mám na mysli třeba:
Sniper - dostal by SSG a ostatní, nic mě momentálně nenapadá ale dostali by třeba M4A1S, USP-S, podle toho, kolik má bodů (peněz). Samozřejmě CTčka by to měla dražší, ať je to fér.
Aby to nebylo totožné s přestřelkou, navrhoval bych, aby mód se spustil, až se CT schovají a aby měli všichni 1 HP.
Díky za přečtení

-
Yami - Zkušený
Ahoj, neviem či to má byť tak naschvál ale, keď som si zobral zeus (prežil som kolo a nepoužil som ten zeus) tak ma ďalšie kolo spawnlo s tým zeusom. Má to byť tak alebo to je bug? 

EX ADMIN
GO ALL JB
GO ALL SERVERS
EX CS:GO GATHER MANAGER
GO ALL JB
GO ALL SERVERS
EX CS:GO GATHER MANAGER
-
Amex99 - Pokročilý
Navrhuji zrušit zvuk při koupi itemů z shopu.
Vím, že je to z 1.6, kde je ten zvuk již dlouho, ale tady na GO se dost často "bugují" body skrze připojení k CT, pak se najdou hráči, kteří velice rádi znepříjemňují hru tím neustálým zvukem nakupování. Často není ani simona slyšet.
Vím, že je to z 1.6, kde je ten zvuk již dlouho, ale tady na GO se dost často "bugují" body skrze připojení k CT, pak se najdou hráči, kteří velice rádi znepříjemňují hru tím neustálým zvukem nakupování. Často není ani simona slyšet.

steamcommunity.com/id/PoPMaNCZ
-
PoPMaNCZ - Pokročilý
PoPMaNCZ píše:Navrhuji zrušit zvuk při koupi itemů z shopu.
Pokud uvidíš toto někoho dělat, tak to jde odhalit jednoduše. Koukej do tabulky komu tam skáče 6 a 0 peněz. Pak stačí nahrát demo a dát daného člověka na forum. Standardně se to považuje jako bugování hry a dle toho výše trestu.

-
ZeffGreen - Zkušený
Zeffíku jistě, ale já většinou bývám ten Simon, který to.. nevidí

steamcommunity.com/id/PoPMaNCZ
-
PoPMaNCZ - Pokročilý
Mal by som návrh na zlepšenie ekonomiky servera.
Chcel by som požiadať o pridanie, poprípade premiestnenie EVIP výhod za CT na Jailbreak 1.
Keď som T, tak mám parádne výhody ako VIP hráč, ale bohužiaľ keď som CT, potrebujem EVIP, ktoré ma neláka kúpiť kvôli výhodám za CT, a kolo šťastia. Možno som na niečo zabudol, ale to je nepodstatné.
A touto správou by som vás chcel požiadať o rozšírenie výhod VIP,EVIP hráča.
VIP by mal to čo má, ale mal by výhody aj za CT.
EVIP by mali ubraté výhody za CT, a mohli by sa pridať z 15bodov na zabitie 20.
Mňa osobne by ma týmto viac upútalo EVIP.
Ďakujem.
Chcel by som požiadať o pridanie, poprípade premiestnenie EVIP výhod za CT na Jailbreak 1.
Keď som T, tak mám parádne výhody ako VIP hráč, ale bohužiaľ keď som CT, potrebujem EVIP, ktoré ma neláka kúpiť kvôli výhodám za CT, a kolo šťastia. Možno som na niečo zabudol, ale to je nepodstatné.
A touto správou by som vás chcel požiadať o rozšírenie výhod VIP,EVIP hráča.
VIP by mal to čo má, ale mal by výhody aj za CT.
EVIP by mali ubraté výhody za CT, a mohli by sa pridať z 15bodov na zabitie 20.
Mňa osobne by ma týmto viac upútalo EVIP.
Ďakujem.
„Nedovoľ, aby ti niekto hovoril, že niečo nedokážeš, dokonca ani ja. Rozumieš?! Ak máš sen, musíš ho ochraňovať. Ľudia niečo nevedia spraviť sami, a tak ti budú rozprávať, že to nedokážeš tiež. Ak niečo chceš, choď a vezmi si to. Bodka.“
-
ferdo54321 - Pokročilý
Ahojte, mam navrh doplnujucich pravidiel pre CS:GO jailbreak, niektore platia na CS 1.6 jailbreaku tak preco nie aj na CS:GO?
- pomer hracov 1 CT = 2 alebo 3 T (viac CT = hromadny volny den)
- povinnost CT vysvetlit T dovod zabitia, ak ho o to T (slusne) poziada
- povinnost CT/Simona dat T dalsie kolo volny den, ak dostal od CT freekill predchadzajuce kolo
- zakaz CT/Simona nutit T spievat alebo hovorit do mikrofonu, ak s tym T nesuhlasia
- pohyb kamerou (mysou) by sa nemal povazovat za pohyb a CT/Simon by ho nemal zakazovat
- zakaz CT/Simona davat nesplnitelne prikazy, prikazy ktore by poskodili/zabili T (ak nejde o hru), zakaz davat otazky na ktore nie je znama odpoved (napr. CT sa opyta "kolko mam rokov, v akom meste byvam")
e. DM: S pravidlama se nic dělat nebude, jsou tak jak jsou a to je 100% shodné s 1.6 pravidly.
- pomer hracov 1 CT = 2 alebo 3 T (viac CT = hromadny volny den)
- povinnost CT vysvetlit T dovod zabitia, ak ho o to T (slusne) poziada
- povinnost CT/Simona dat T dalsie kolo volny den, ak dostal od CT freekill predchadzajuce kolo
- zakaz CT/Simona nutit T spievat alebo hovorit do mikrofonu, ak s tym T nesuhlasia
- pohyb kamerou (mysou) by sa nemal povazovat za pohyb a CT/Simon by ho nemal zakazovat
- zakaz CT/Simona davat nesplnitelne prikazy, prikazy ktore by poskodili/zabili T (ak nejde o hru), zakaz davat otazky na ktore nie je znama odpoved (napr. CT sa opyta "kolko mam rokov, v akom meste byvam")
e. DM: S pravidlama se nic dělat nebude, jsou tak jak jsou a to je 100% shodné s 1.6 pravidly.
- hracek
- Kolemjdoucí
Ahoj, mohl bych se zeptat kde jsou ty VIP věci na csgo jako VIP chat atd..
-
Javi - Spamerův sluha
Dobrý deň
Mám tu pár návrhov na úprav/pridanie vecí atď
VIP : Pridať iný skin pre vip/evip u T (Zle spravený) alebo aj pridať skin pre Novip,vip,evip aby mal každý iný : (T) http://gamebanana.com/skins/140698,http ... ins/129668, (CT) : Hitman ostať , http://gamebanana.com/skins/136977 ,
Drogy,Granáty by ste mohli dať aj pre No vip nech tam majú viac vecí a nie len bayonet
Pridať mapy ktoré sú na 1.6 napr Jb_snow http://gamebanana.com/maps/190383
jb_rehab_f1 http://gamebanana.com/maps/186457
Ak by sa to dalo spraviť tak limit na simona za určité kolá napr max 3x po sebe zobrať simona aby sa hráči prestriedali
Ak nikto nezoberie simona náhodne by vybralo CT (neviem či by sa to zas dalo spraviť
)
(1. niekto berie každé kolo simona 2. Alebo sú CT čo vôbec neberú simona )
Odstrániť volnú kameru aby CT nemohli presne radiť kde sú T a naopak alebo spraviť aby druhý team nemohol pozorovať enemy team
Pridať možnosť dať hromadné VD keď bol MFK
Pridať výhody : (T)
napr Tactical granát pre EVIP
Vesta : Novip/vip
Zeus :VIP
Deagl dať pre EVIP
(CT) : Pridať heavy armor heavy armor http://counterstrike.wikia.com/wiki/Heavy_Armor/Gallery
Ospravedlňujem sa za gramatické chyby pravopis nie je moja silná stránka
A ešte dotaz prečo neukazuje JB 7/8/9 ? Vôbec tam nehrajú ľudia kedže ich nenapadne asi pripojiť cez konzolu ...
e. DM: Návrh jeden horší než druhý.. od kdy je za MFK HVD? Náhodné vybírání Simona, kravina; Omezování hráčům brát Simona, další kravina; drogy se pro non-vip určitě nedají; map se tam zkoušelo xy, ale nebyly vyhovující pro server; volný pohled se rušit nebude
Mám tu pár návrhov na úprav/pridanie vecí atď
VIP : Pridať iný skin pre vip/evip u T (Zle spravený) alebo aj pridať skin pre Novip,vip,evip aby mal každý iný : (T) http://gamebanana.com/skins/140698,http ... ins/129668, (CT) : Hitman ostať , http://gamebanana.com/skins/136977 ,
Drogy,Granáty by ste mohli dať aj pre No vip nech tam majú viac vecí a nie len bayonet
Pridať mapy ktoré sú na 1.6 napr Jb_snow http://gamebanana.com/maps/190383
jb_rehab_f1 http://gamebanana.com/maps/186457
Ak by sa to dalo spraviť tak limit na simona za určité kolá napr max 3x po sebe zobrať simona aby sa hráči prestriedali
Ak nikto nezoberie simona náhodne by vybralo CT (neviem či by sa to zas dalo spraviť

(1. niekto berie každé kolo simona 2. Alebo sú CT čo vôbec neberú simona )
Odstrániť volnú kameru aby CT nemohli presne radiť kde sú T a naopak alebo spraviť aby druhý team nemohol pozorovať enemy team
Pridať možnosť dať hromadné VD keď bol MFK
Pridať výhody : (T)
napr Tactical granát pre EVIP
Vesta : Novip/vip
Zeus :VIP
Deagl dať pre EVIP
(CT) : Pridať heavy armor heavy armor http://counterstrike.wikia.com/wiki/Heavy_Armor/Gallery
Ospravedlňujem sa za gramatické chyby pravopis nie je moja silná stránka

A ešte dotaz prečo neukazuje JB 7/8/9 ? Vôbec tam nehrajú ľudia kedže ich nenapadne asi pripojiť cez konzolu ...
e. DM: Návrh jeden horší než druhý.. od kdy je za MFK HVD? Náhodné vybírání Simona, kravina; Omezování hráčům brát Simona, další kravina; drogy se pro non-vip určitě nedají; map se tam zkoušelo xy, ale nebyly vyhovující pro server; volný pohled se rušit nebude
-
Monti - Kolemjdoucí