Volná debata o Lolko a všem co vás zajímá.

Re: Nedaří se mi vyhrávat (jsem dota2 hrác)

Příspěvekod xSlayee » 20 led 2017, 11:34

Pekne prekopírovaný topic :D -> nedari-se-mi-vyhravat-t136597.html
No ale čo už tu máš odpovede:

xSlayee =
Môžem ti povedať že keď si práve začal hrávať LOL tak to bude pre teba ťažšie. Pretože tie nižše levely sa ešte len učia hrať takže je logické že nevedia last hitovať a pushujú si linku. Keď budeš hrávať trošku dlhšie tak si vytvoríš vlastný build na každého championa. Keď dosiahneš 30 lvl tak môžeš hrávať rankedy aj so svojimi kamarádmi. Môžete sa dostávať do divízí kde sú lepší a lepší hráči. Dúfam že som ti pomohol dostatočne.


Luxion =
Skus zahrát i mid, mně pomáhají bud easy team champové typu annie kde se feedneš na lince, můžeš snadno roamovat(tím že seš na midu) její skilly jsou dobrý to teamfightu (R = aoe stun + mega dmg, e= docela fajn obrana, dá se na ní postavit hp/dmg a má krátký cld na silných spelech, takže i když vysypeš combo tak po chvilce můžeš zas ) nebo lux(tu to chce aspon trošku umět, poke skrze e, docela fajn linka, spoluhráče můžeš supportnout W - shieldem, R kem můžeš pomoct na botu i topu a "skoro" ani nemusíš opustit linku...) apd.

Nebo se mi osvědčila quinn, je na lince docela snadná a silná(problém dělají burst mágové, proto jí beru jenom když na midu není něco typu syndra, annie apd.) -> máš dmg, od 6tky můžeš roamovat(díky ní seš prakticky všude)

To byly jenom věci který mně osobně dostaly výš i když taky nemám skill na to abych potahal 1v9, silver kam mně to hodilo po prvních 10zápasech jsem projel téměř bez prohry (a to většinou hraju jenom jako relax -> moc nepřemýšlím a většinu ranked her jsem nehrál střízlivej )

Shrnutí: lehcí champové s teamfight/roam potenciálem a relativně snadnou linkou, abys nemusel čekat až do late a modlit se že ti to do té doby spoluhráči neprohrají


Dejw69 =
Pokud se teď vracíš k Lolku, tak to bude těžší, tak potrénuj a uvidíš že to pak půjde, vždy se najde někdo, kdo to neumí, a bude dělat chyby, s tím musíš počítat. Tak to je všude.
Nebo si zkus najít nějaký partnery, kteří to budou umět, a nebudou "trollit" jako ti ostatní jak říkáš.
Snad ti to pomůže, hodně štěstí.
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
Uživatelský avatar
xSlayee
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 749
Registrován: 06 pro 2014, 18:38

Re: Nedaří se mi vyhrávat (jsem dota2 hrác)

od Rumcajz » 20 led 2017, 11:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Nedaří se mi vyhrávat (jsem dota2 hrác)

Příspěvekod TheKibaa » 20 led 2017, 14:41

To o čem píšeš je jedna z věcí která je v LoLku i v Dotě stejná. Vypořádej se s tím stejně jako v Dotě. Nebo si hrál dotu 4 roky a nikdy si nepotkal nezkušené nebo špatné hráče? Nebo tým který by nebyl podle tvých představ? Jestliže si nízký level tak ani nemůžeš nic očekávat. Buďto to zkousni, expy si a sbírej zkušenosti nebo si kup účet s levelem 30 a hurá tahat rankedy když ti to tak jde, tam už se většinou lidi přece jenom snaží vyhrávat a něco málo o té hře ví.
Navíc na lolku dokud nemáš 30. level, tak víceméně ani nemůžeš říct jestli hraješ dobře nebo špatně, jelikož ta hra je tam v podstatě úplně jiná.

LoLko ani Dota není jedno těžší nebo lehčí než to druhý, jsou to totiž dost odlišené hry a jejich styl hraní je dost jiný. To že máš zkušenosti z Doty ti může pomoct v jistých situacích a můžeš díky tomu mít lepší představu o tom co by si měl dělat, ale neznamená to že ti LoLko půjde. Jak jsem už psal jsou to jiné hry a LoLko ti nikdy nepůjde jako Dota dokud na něm nebudeš mít nahráno více času a nebudeš znát championy a jejich spelly, jak se chovají turrety, jak rychle se kam dostaneš, co si můžeš dovolit a co ne a takovýhle základní věci který jsou v LoLku jiný než v Dotě a získáš je jedině hraním, protože se je jen tak od nikud nenaučíš.

Co buildů týče, tak by si měl mít dost zkušeností s tím jak je stavit. Zjisti si co jednotlivý statistiky přidávají a jak fungují a vymýšlej si buildy sám podle situace a na nějaký stránky se vyprdni. Nikdy tam nenajdeš build co ti sedí do každé situace.
Obrázek TheKibaa
Obrázek TheKibaa#2334
Obrázek Zdenda je noob - EUNE
Obrázek TheKibaa
Uživatelský avatar
TheKibaa
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 688
Registrován: 18 srp 2015, 14:39
Bydliště: Plzeň

Re: Nedaří se mi vyhrávat (jsem dota2 hrác)

Příspěvekod dsK » 28 led 2018, 22:32

Ahoj, jak již píšeš, tak hraješ s hráči, kteří mají level pod 30, nemůžeš očekávat že každý bude tahat. Nedoporučuji ti zrovna hrát ADCčka protože tam se musíš taky spoléhnout na svého supporta, to by se ale vyřešilo tím že si najdeš parťáka na duo, to je na tobě. Pokud ale i tak chceš hrát soloQ adc tak si vyber pár champů 3-4, které začneš hrát, pilovat a zlepšovat se. Udělej si vlastní build, soustřeď se na team-objectivy a cokoli, čím můžeš podpořit celý tým. Jak píšeš že je většinou chyba ve spoluhráčích, zkus jim nějakým způsobem poradit, avšak jestli tě poslechnou je už na nich. To že jsi hrál dotu 4 roky neznamená že z tebe v lolku bude profík, každá hra má v sobě něco unikátního a každá je svým způsobem jinačí. Takže jen se prostě snaž, zachovej chladnou hlavu a podporuj svůj tým. Snad jsem ti aspoň trochu pomohl :)
Obrázek
haha
Uživatelský avatar
dsK
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 96
Registrován: 07 čer 2017, 15:27
Bydliště: FTP


Zpět na Volná debata

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků