Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[vyřešeno]nefunkční HLTV!

Příspěvekod Besekr » 28 úno 2015, 13:11

Ahoj pišu sem protože mě už štve ta vaše nefunkčnost HLTV... Na několika serverech se dema nenatáčí třeba vůbec jako knife a paintball servery (poslední dema tam jsou asi z 9.10.) atd... Ale včera na Furien 10 # asi mezi 7 a 8 hodinou večer jsme hráli a bylo tam strašných hackeru a bylo to fakt vidět 1 tam měl SH další 2 měli AB a nevim co eště, všechno bylo luxusně vidět i ze spectu, tak sem si říkal jo to bude banu už se těšim až si stáhnu demo, zrovna semi i dařilo tak jsem přemejšlel že bych z té mapy uďál video... Poté příjdu na HLTV a výpadek poslední demo tam bylo nako ve 3 hodiny odpoledne a pak už zbytek dne nic.. -.- Ale je to už po několikáte co se se*u s tim HLTV. Takže bych byl rád kdybyste to konečně opravili v zájmu všech (teda kromě hackerů).
Besekr
Pokročilý
Pokročilý

[vyřešeno]nefunkční HLTV!

od Rumcajz » 28 úno 2015, 13:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: nefunkční HLTV!

Příspěvekod MrFruty » 28 úno 2015, 13:20

Také jsem si jednou chtěl stáhnou demo,ale bohužel pro některé servery HLTV nejsou a jestli budou?To je otázka na Dwandyho z vedení a jestli ten se sem vyjádří je další otázkou.

Hold se budeš smířit s tím že až budou tak budou,jednoho dne.
LOCK .

PS.: Demo máš natáčet když tam cheateři jsou,ne spoléhat na archív dem.
MrFruty
Mistr
Mistr

Zpět na Rady a návody