• Stránka 1 z 1
[vyřešeno]nefunkční HLTV!
Ahoj pišu sem protože mě už štve ta vaše nefunkčnost HLTV... Na několika serverech se dema nenatáčí třeba vůbec jako knife a paintball servery (poslední dema tam jsou asi z 9.10.) atd... Ale včera na Furien 10 # asi mezi 7 a 8 hodinou večer jsme hráli a bylo tam strašných hackeru a bylo to fakt vidět 1 tam měl SH další 2 měli AB a nevim co eště, všechno bylo luxusně vidět i ze spectu, tak sem si říkal jo to bude banu už se těšim až si stáhnu demo, zrovna semi i dařilo tak jsem přemejšlel že bych z té mapy uďál video... Poté příjdu na HLTV a výpadek poslední demo tam bylo nako ve 3 hodiny odpoledne a pak už zbytek dne nic.. -.- Ale je to už po několikáte co se se*u s tim HLTV. Takže bych byl rád kdybyste to konečně opravili v zájmu všech (teda kromě hackerů).
-
Besekr - Pokročilý
[vyřešeno]nefunkční HLTV!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: nefunkční HLTV!
Také jsem si jednou chtěl stáhnou demo,ale bohužel pro některé servery HLTV nejsou a jestli budou?To je otázka na Dwandyho z vedení a jestli ten se sem vyjádří je další otázkou.
Hold se budeš smířit s tím že až budou tak budou,jednoho dne.
LOCK .
PS.: Demo máš natáčet když tam cheateři jsou,ne spoléhat na archív dem.
Hold se budeš smířit s tím že až budou tak budou,jednoho dne.
LOCK .
PS.: Demo máš natáčet když tam cheateři jsou,ne spoléhat na archív dem.
-
MrFruty - Mistr
• Stránka 1 z 1