• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Neoprávněný Blacklist
Nepřijde ti to trošku nespravedlivé?
-
LEN0x01 - Amatér
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Ja ti to rád vysvetlím
Na turnajoch v pravidlách sú zverejnené následky za nedodanie dém. Keď 1 tým požiada ten druhý, že majú dodať demo, tak hráč nedodá demo vždy len z 2 dôvodov. Zabudne točiť, alebo je to cheater
Za každé nedodanie dema sa čas banu stupňuje, a to odrádza hráčov cheatovať na turnajoch, a tým vieš s 80% pravdepodobnosťou zaručiť, že zápasy budú férové. Samozrejme, najdu sa aj výnimky.
Ako som už písal, skúsený cheater, ktorý vie ako schovať svoje programy, vie obĺbnuť aj teba, aj HLTV, a bude hrať tak, že nebudeš mať podozrenie, že cheatuje. Keby si teraz do pravidiel napísal, že stačí poslať HLTV, tak obrovské % hráčov, by sa pokusilo to využiť a snažili by si na turnaji prilepšiť sebe aj svojmu teamu tým, že budú sa snažiť hrať nenápadne a ty cez to HLTV nebudeš ani vidieť, že niečo majú a budeš ešte zaťažovať CHH, aby daného hráča overili
Na turnajoch v pravidlách sú zverejnené následky za nedodanie dém. Keď 1 tým požiada ten druhý, že majú dodať demo, tak hráč nedodá demo vždy len z 2 dôvodov. Zabudne točiť, alebo je to cheater

Ako som už písal, skúsený cheater, ktorý vie ako schovať svoje programy, vie obĺbnuť aj teba, aj HLTV, a bude hrať tak, že nebudeš mať podozrenie, že cheatuje. Keby si teraz do pravidiel napísal, že stačí poslať HLTV, tak obrovské % hráčov, by sa pokusilo to využiť a snažili by si na turnaji prilepšiť sebe aj svojmu teamu tým, že budú sa snažiť hrať nenápadne a ty cez to HLTV nebudeš ani vidieť, že niečo majú a budeš ešte zaťažovať CHH, aby daného hráča overili
-
dogous - Amatér
dogous píše:Ako som už písal, skúsený cheater, ktorý vie ako schovať svoje programy, vie obĺbnuť aj teba, aj HLTV, a bude hrať tak, že nebudeš mať podozrenie, že cheatuje. Keby si teraz do pravidiel napísal, že stačí poslať HLTV, tak obrovské % hráčov, by sa pokusilo to využiť a snažili by si na turnaji prilepšiť sebe aj svojmu teamu tým, že budú sa snažiť hrať nenápadne a ty cez to HLTV nebudeš ani vidieť, že niečo majú a budeš ešte zaťažovať CHH, aby daného hráča overili
Když pochopitelně hráč to bude umět dobře skrývat, neuvidím to nejen z HLTV, ale ani z jeho dema, které je naprosto totožné jako demo z HLTV, až na výjimku, že v HLTV záznamu lze bez jakýchkoli dalších příkazů do konzole přeskakovat jednotlivé spect módy a hráče.
Blacklist jsem po dlouhém přemýšlení dal i Smokovi a to poloviční, než je za nedodání dema, avšak jednou takový, jako Lenoxovi, tj. 14 dní.
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
,,len preto, že sú zohranejší jak vy si pýtate demá", moji spoluhráči nepýtali dema kvôli podozrievaniu z cheatingu, ale kvôli tomu, že nastal problém behom zápasu, ktorý ich pripravil o výhru alebo tesnú prehru, a chceli ho vyriešiť. Ty si zabanoval môjho spoluhráča len preto, že ti neposlal celý odkaz, a hneď jak zistil, že sa zmýlil, ti poslal znovu s celým odkazom. Vôbec ma nezaujíma, od koho si Smoke demo získal. Jeho povinnosť bolo demo točiť, a mal povinnosť poslať on sám ako hral počas zápasu. Nesplnil ani jedno, ani druhé. Je mi jedno ako dopadne, mne vadí, prečo si sa zachoval k môjmu spoluhráčovi tak, ako si sa zachoval, keďže si to mohol vyriešiť iba dohovorením cez PM. Ty si mu dal namiesto toho skoro ban za mesiac kvôli necelému odkazu? Neskutočnr veľká námaha by ťa to stála, keby si ho len ako administrátor daného modu upozornil slovami a nie odpalkovaním ako nie jakého psa.
-
dogous - Amatér
Rád bych se k tomu vyjádřil nestraně tentokrát
To, že je v pravidlech napsáno, každý hráč musí točit demo je fakt, který by měl znát každý hráč, co hraje nějaký turnaj. Já už pár těch turnajů odehrál a tak vím, že je třeba možné, že se zapomene dát točit demo, popř. dáte stejný název v domnění, že to demo točíte, ale to demo už máte pod tím názvem (taky se stalo někomu z klanu) nicméně pojďme k věci, lidí se zde odvolávají na to, zapněte si demo jiného hráče a přepněte si přes příkaz v konzoli, což znamená, že tímto říkáte vlastně, že je naprosto v pořádku, když bude točit pouze 1 člen klanu, protože ostatní se mohou přepnout a tím vlastně mají demo všichni. Já bych byl za takové pravidlo rád, jelikož by se docílilo toho, že se nemusím ohlížet na to, mám to demo puštěné, jede to? Pravdou ale zůstává, že toto v pravidlech řečeno není a je to podáno tak, aby to bylo pro 1 stranu výhodou... neříkám, jestli je to špatně, nebo dobře, pouze poukazuji na fakta a snažím se být co nejvíce objektivní a chci těchto pár řádků napsat jak pro adminy, tak klany exe a LN a v neposlední řadě hráče, kteří obecně hrají turnaje. Tak, teď přejděme, že hráči (smoukovi) byla udělena výjimka, že se mu to stalo jako "bezproblémovému hráči" dá se říci ano? Je to rozhodnutí nejvyšších turnajových adminů, což já respektuji, nicméně by to chtělo jeden metr v tomto případě. Je mnoho hráčů, kteří jsou na BL poprvé, za nedodání dema, nadávky a třeba odehráli desítky turnajů a prostě jedou na to demo zapomněli, jsme lidi a chyby se stávají, ale na ten BL prostě jdou. V případě lenoxe, který to demo sice dodal, ale chápu, dost jsme to tam zaspamovali a nebylo to určitě moc přehledné a není povinností admina všechny ty "srajdy co jsme napsali" číst, nicméně číslo letecké pošty dodal a tak si myslím, že je adekvátní minimálně mu ten BL zrušit o víc nežádám, jak se naloží se Smoukem je již vaše věc a vaše rozhodnutí, já tu nejsem od toho, abych psal to udělejte takto a to takto, nemám k tomu bohužel možná bohudík pravomoce
Co se týče dema z HLTV a dema, které točíš sám, tak jak jistě všichni budete souhlasit, demo, které je z hltv je dost zabugované, mnohdy tam nevidíš postavy, nevidíš kdo koho zabil, jsou špatné časy atd.. Takže samotné točení hráče je dle mého názoru lepší a mnoho přehlednější.
Snad lze vidět z mého "krátkého" vyjádření, že jsem se snažil býti objektivní a že nad tím popřemýšlíte.
Díky s pozdravem
N1 Sevik 

Co se týče dema z HLTV a dema, které točíš sám, tak jak jistě všichni budete souhlasit, demo, které je z hltv je dost zabugované, mnohdy tam nevidíš postavy, nevidíš kdo koho zabil, jsou špatné časy atd.. Takže samotné točení hráče je dle mého názoru lepší a mnoho přehlednější.
Snad lze vidět z mého "krátkého" vyjádření, že jsem se snažil býti objektivní a že nad tím popřemýšlíte.
Díky s pozdravem

-
Leaders69 - Zkušený
Vzhledem k faktu, že jsem ho zapisoval na blacklist a teprve poté jsem byl upozorněn na to, že hráč dodal "odkaz" v takovém formátu, ve kterém dodal, šel jsem a následně blacklist zkrátil. Zajímalo by mě, jak se může na serveru stát něco tak závažného, co někoho může připravit o výhru, když je celou dobu na serveru připojený organizátor a na vše dohlíží.
Aktuálně je dle mého celá stížnost vyřešená, protože hráči byl blacklist z doby původního 1 měsíce zkrácen hned daný den na 1 týden a druhému hráči, který dodal demo svého spoluhráče byl dnes přiřazen blacklist na dobu 2 týdnů. Příště prosím nespamovat stížnostmi ohledně turnajů zbytečně 1.6 sekci a využít topic, který je na to určený tj. ZDE.
Aktuálně je dle mého celá stížnost vyřešená, protože hráči byl blacklist z doby původního 1 měsíce zkrácen hned daný den na 1 týden a druhému hráči, který dodal demo svého spoluhráče byl dnes přiřazen blacklist na dobu 2 týdnů. Příště prosím nespamovat stížnostmi ohledně turnajů zbytečně 1.6 sekci a využít topic, který je na to určený tj. ZDE.
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
Ještě 1 věc, kterou jsem opomenul napsat v příspěvku, bohužel ho nemohu upravovat a tak to napíšu jako další příspěvek, takže se omlouvám za drobný spam.
Jakožto dlouho hrající hráč, který už těch turnajů odehrál fakt dost velké množství bych vážně, ale vážně nerad docílil toho, že tímto, co zde admini DarkMouse a Angel napsali, trpěli hráči jako jsem třeba já. Uveďme si to třeba na příkladu, co se týče mě a mého klanu (N1) tak vždy točíme dema (jak jsem již psal, může se stát, že někdo zapomene a podobné, nicméně pak si to vyžere BL). A nerad bych, abychom hráli turnaj a je absolutně jedno proti komu řekněme, že proti LN a my bychom třeba prohráli a chtěli po někom z nich dema řekněme po Lenoxovi a Dogovi. Lenox a Dogo nebudou mít z nějakého důvodu ty dema a tak si řeknou, ti admini pod tím příspěvkem psali, že je možné, že když řekneme Optimovi a on pošle demo, tak si to demo můžou přepínat na nás. Pak v tom bude opravdu zmatek a chaos a bude se toho takto využívat a slovíčkařit, že toto se psalo pod tím příspěvkem, proč nám to teď nedovolíte, když jste to dovolili jim atd. To opravdu nechci ani já řešit a myslím, že ani admini co ten turnaj pořádají, ani soupeři.
To je asi vše díky ještě jednou za pozornost
N1 Sevik 
Jakožto dlouho hrající hráč, který už těch turnajů odehrál fakt dost velké množství bych vážně, ale vážně nerad docílil toho, že tímto, co zde admini DarkMouse a Angel napsali, trpěli hráči jako jsem třeba já. Uveďme si to třeba na příkladu, co se týče mě a mého klanu (N1) tak vždy točíme dema (jak jsem již psal, může se stát, že někdo zapomene a podobné, nicméně pak si to vyžere BL). A nerad bych, abychom hráli turnaj a je absolutně jedno proti komu řekněme, že proti LN a my bychom třeba prohráli a chtěli po někom z nich dema řekněme po Lenoxovi a Dogovi. Lenox a Dogo nebudou mít z nějakého důvodu ty dema a tak si řeknou, ti admini pod tím příspěvkem psali, že je možné, že když řekneme Optimovi a on pošle demo, tak si to demo můžou přepínat na nás. Pak v tom bude opravdu zmatek a chaos a bude se toho takto využívat a slovíčkařit, že toto se psalo pod tím příspěvkem, proč nám to teď nedovolíte, když jste to dovolili jim atd. To opravdu nechci ani já řešit a myslím, že ani admini co ten turnaj pořádají, ani soupeři.
To je asi vše díky ještě jednou za pozornost

-
Leaders69 - Zkušený
Myslím si, že Sevik to napísal jasne a stručne namiesto mojich klasických slohoviek. Ja tiež tu nie som od toho, aby som príkazoval, kto má čo robiť. Mne išlo o Lenoxa, keďže je to môj dobrý kamarát a zároveň skvelý spoluhráč, sa mi nepáčil spôsob naloženia s ním, preto som bol nútený zakročiť. Už sa ti Darku tu nebudem ďalej vyjadrovať, ako písal Sevik, rozhodnutie už padlo.
Prajem dobrú noc s pozdravom LN Dogo2k12
Prajem dobrú noc s pozdravom LN Dogo2k12

-
dogous - Amatér
• Stránka 2 z 2 • 1, 2