• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Neoprávněný Blacklist
Zdravím,chci tady podat stížnost na neoprávněný Blacklist z turnaje,který se odehrál 23.02.2018-http://gsliga.gamesites.cz/tournament/detail/663?game=1 tým exe si podal protest,že máme všichni dodat demo což jsem udělal a poslal jsem to hned jako 3.komentář což bylo v pohodě..jenomže na druhý den se kouknu na BL a jsem tam,že jsem nedodal demo..přitom jsem ho tam dal a šel jsem tuhle situaci řešit s Darkem,který to má na starost.. Dark mi ovšem napsal,že mi to zkrátil na 2 týdny což taky udělal a napsal,že se mám ponaučit dávat celý odkaz,ale ovšem není nikde napsané,jakou formou mám posílat demo..hlavní je,že jsem to demo poslal a je tam,pak je to už na adminovi jestli jsi to zkontroluje nebo ne..tudiž nechápu proč mám BL,když jsem demo dodal a taky nechápu to,že Hráč Smoke nedodal demo a nemá BL..Dodal demo od svého spoluhráče matyho,ale jeho demo nedodal protože si to daný admin nezkontroloval jestli to je vůbec jeho.
Tot vše,díky za odpoved:)
LenoX
Tot vše,díky za odpoved:)
LenoX
-
LEN0x01 - Amatér
Neoprávněný Blacklist
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neoprávněný Blacklist
Tak presne do polevšovni snimi
-
xcpode1 - Kolemjdoucí
Do komentáře jsi neposlal jasně odkaz na demo, ale pouhých 9 čísel. Zbytek si mám najít kde? Pokud jsi tak líný tam dát celý odkaz, je to tvoje mínus. Už takhle se za tebe Groos přimlouval a zkrátil jsem ti to na týden, avšak méně to již krátit nebudu. Jelikož tam byla vidět cílenost pouze na to, zda dodají dema, tak jsem ani nekontroloval, zda jsou dema správná. Dalším důvodem, proč nemá blacklist je ten, že demo se dá přepnout do hltv módu a tím pádem svůj pohled a "svoje" demo dodal.
e. 22:50: Hráč blacklist dostal
e. 22:50: Hráč blacklist dostal
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
Jedna otázka, to tedy znamená, že může z celého teamu točit jen 1 hráč, protože zbytek se dá přepnout? Pokud ano, bude to paráda 

- rate1999
- Kolemjdoucí
Darku, měníš všechno k horšímu turnaje ti pod tvýma očima jdou pryč protože měníš každou blbost, hráči budou dávat z furien turnajů hltv, a řešit to nebudeš? V pravidlech já jasně dané, že "KAŽDÝ HRÁČ JE POVINNENT TOČIT DEMO" a každé ta na to upozorňuje myslím si, že aby z furien turnajů by to bylo jiné je blbost ne? Ať se někdo na to to někdo podívá co píšu protože si Darku sere* do pusy.
. Myslím si jako hlavní turnajový admin by si měl umět svoje pravidla turnajů co se týče dem ne? 

MC EventMaster
ex.CS 1.6 Admin
ex.CS:GO Admin
ex.MC Admin
ex.CS 1.6 Admin
ex.CS:GO Admin
ex.MC Admin
-
iMilan - Minecraft admin
Takže Darku,pokud jsem to dobře pochopil,tak stačí aby jeden člověk z týmu točil demo a ti ostatní ne protože se to dá přepnout? Tudíž bych neměl dostat BL protože annarchy a optim tam dali demo,takže se to může přepnout:)
-
LEN0x01 - Amatér
Řešíte tady blbosti..
Jak je v pravidlech psáno, každý účinkující hráč v turnaji musí točit demo (svoje vlastní demo), tudíž to by taky měl dodat.
Kdyby daný hráč omylem neměl demo, ale věděl bych, že v turnajích vždy demo dodal a nebyli s ním žádné jiné problémy, nechal bych mu po domluvě s organizátorem - správcem turnaje, aby demo dodal z hltv (jako výjimku, popřípadě za menší trest, určitě ne měsíc stopku, jak je to podle pravidel).
Ty tam máš dodat odkaz na svoje uploadnuté demo, nikdo nebude koukat na nějaké čísla v xy komentářích.
S Darkem souhlasím, že ti zkrátil trest, což taky nemusel. To je v jeho dobré vůli.
Jak je v pravidlech psáno, každý účinkující hráč v turnaji musí točit demo (svoje vlastní demo), tudíž to by taky měl dodat.
Kdyby daný hráč omylem neměl demo, ale věděl bych, že v turnajích vždy demo dodal a nebyli s ním žádné jiné problémy, nechal bych mu po domluvě s organizátorem - správcem turnaje, aby demo dodal z hltv (jako výjimku, popřípadě za menší trest, určitě ne měsíc stopku, jak je to podle pravidel).
že se mám ponaučit dávat celý odkaz,ale ovšem není nikde napsané,jakou formou mám posílat demo..hlavní je,že jsem to demo poslal a je tam,
Ty tam máš dodat odkaz na svoje uploadnuté demo, nikdo nebude koukat na nějaké čísla v xy komentářích.
S Darkem souhlasím, že ti zkrátil trest, což taky nemusel. To je v jeho dobré vůli.
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
Hej ty génius, poznáš pojem pravidlá?
Si administrátor, ktorý dozoruje na turnajoch a zaklincuješ takúto blbosť? HLTV je demo zo serveru, nie priamo od hráča. V pravidlách turnaja (ako sa zmienil Angel), je jasne napísané, že KAŽDÝ HRÁČ JE POVINNÝ točiť demo, či je s VACom alebo bez VAC banu. Demo požadované od daného hráča, je na to, aby sa preverilo priestupok, keď jeden tým podozrieva ten druhý z cheatingu. Hráči nie su idioti, že si zapnú okaté programy ako sú Aimbot, Trigger, či scripty a pod., ktoré sa dajú aj z HLTV rýchlo zistiť. Slúžia na to, pretože podozrievaný hráč môže byť skúseným cheatrom, ktorý vie veľmi dobre používať a hrať s ním tak, aby to nebolo podozrivé, takže demom sa rýchlo zistí, či ten daný hrač bol podozrievaný správne, alebo nie. Zabanuješ nám spoluhráča za prkotinu, ale človeka, ktorý nedodal požadované demo, si už nezabanoval, keďže si podľa pravidiel to urobiť mal 

-
dogous - Amatér
Lenže Angel, problém je ten, že oni cielene netočili demo, kde v komentároch to sami potvrdili
-
dogous - Amatér
Od dodání všech dem od soupeřů uběhlo 48 hodin, což je váš čas na vyčasování případných dem s cheatingem, není tam ani 1 čas, ani žádný projev iniciativy, že jste se o to alespoň snažili a ty tu ještě děláš haura a snažíš si prosadit své? No to snad nemyslíš vážně... Pokud chcete hráče nechytávat, jestli dema dodají či ne, tak je akorát vidět, proč jdete hrát turnaje... abyste se hloupě touto formou vymlouvali na to, že jsou prostě lepší a sehranější než vy. Máš tady vyjádření mé a i Angela jakožto bývalého správce turnajů a pořadatele furien turnajů.
K Angelovu vyjádření dodám i úryvek z pravidel, které toto tvrzení potvrzují.
Administrátoři mají právo rozhodnout i v nesouladu s níže popsanými pravidly. Pravidla neřeší každý případ, který může nastat, proto má hlavní slovo vždy administrátor a jeho verdiktem se musí hráči a týmy bez výjimek řídit.
Zajímalo by mě, v čem je HLTV demo jiné, než klasické demo od hráče, nechám se od tebe případně poučit...
K Angelovu vyjádření dodám i úryvek z pravidel, které toto tvrzení potvrzují.
ANGEEL píše:Kdyby daný hráč omylem neměl demo, ale věděl bych, že v turnajích vždy demo dodal a nebyli s ním žádné jiné problémy, nechal bych mu po domluvě s organizátorem - správcem turnaje, aby demo dodal z hltv (jako výjimku, popřípadě za menší trest, určitě ne měsíc stopku, jak je to podle pravidel).
Administrátoři mají právo rozhodnout i v nesouladu s níže popsanými pravidly. Pravidla neřeší každý případ, který může nastat, proto má hlavní slovo vždy administrátor a jeho verdiktem se musí hráči a týmy bez výjimek řídit.
dogous píše:Demo požadované od daného hráča, je na to, aby sa preverilo priestupok, keď jeden tým podozrieva ten druhý z cheatingu. Hráči nie su idioti, že si zapnú okaté programy ako sú Aimbot, Trigger, či scripty a pod., ktoré sa dajú aj z HLTV rýchlo zistiť. Slúžia na to, pretože podozrievaný hráč môže byť skúseným cheatrom, ktorý vie veľmi dobre používať a hrať s ním tak, aby to nebolo podozrivé, takže demom sa rýchlo zistí, či ten daný hrač bol podozrievaný správne, alebo nie.
Zajímalo by mě, v čem je HLTV demo jiné, než klasické demo od hráče, nechám se od tebe případně poučit...
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
Nikdo se tady nesnaží pronést své a ani vyvolávat konflikty..jenom mi přišlo divné dostat BL,že jsem demo dodal i když ne v celém odkazu a ještě,že Smoke nedostal BL..proto jsem to taky napsal:) a ještě chci poděkovat za ten týden:) protože jsem si myslel,že to opravdu stačí poslat formou čísel s letecké pošty,ale teď už vím,že mám příště dát celý odkaz:) díky za odpověď
-
LEN0x01 - Amatér
Ja som na turnaji nebol, mňa sa časovanie dém netýka, čo sa týka tohto zápasu. Ty si to furt nepochopil, že? 2 hráči, od ktorých 3 ľudia žiadali demo, ich nedodali, a ty si potrestal IBA 1, a s 2.sa vyhováraš, že poslal HLTV. Tak čo to tu na mňa škúšaš?
Ja sa vyhováram, alebo sa vyhováraš ty skrz HLTV? Za mňa hovoria pravidlá a faktá. Si zrejme veľký kamoš so Smokom, keďže si potrestal iba Kentosa, s ním si sa mohol tiež vyhovoriť na HLTV
Ja si myslím, že som svoj názor presadil dostatočne, keďže si zareagoval presne, ako som čakal, že zareaguješ. Jediný, kto demo z ich strany poslal bol Maty, ale ďalší 2ja nedodali nič, kdežto z našej strany si sa dočkal dém od všetkých 3och
HLTV z daného zápasu môže poslať každý, kto si to demo stiahne, demo od daného hráča môže poslať iba 1 človek. Zjavne ti tieto veci unikajú, sám sa zamotávaš. Si hlavný turnajový admin a pletie sa ti HLTV a vyžadované demo od hráča 

-
dogous - Amatér
Protože radši už budu dávat celý odkaz než abych dostával BL za takové blbosti,že jsem tam nedal celý odkaz......
-
LEN0x01 - Amatér
dogous píše:Ja som na turnaji nebol, mňa sa časovanie dém netýka, čo sa týka tohto zápasu. Ty si to furt nepochopil, že? 2 hráči, od ktorých 3 ľudia žiadali demo, ich nedodali, a ty si potrestal IBA 1, a s 2.sa vyhováraš, že poslal HLTV. Tak čo to tu na mňa škúšaš?Ja sa vyhováram, alebo sa vyhováraš ty skrz HLTV? Za mňa hovoria pravidlá a faktá. Si zrejme veľký kamoš so Smokom, keďže si potrestal iba Kentosa, s ním si sa mohol tiež vyhovoriť na HLTV
Ja si myslím, že som svoj názor presadil dostatočne, keďže si zareagoval presne, ako som čakal, že zareaguješ. Jediný, kto demo z ich strany poslal bol Maty, ale ďalší 2ja nedodali nič, kdežto z našej strany si sa dočkal dém od všetkých 3och
HLTV z daného zápasu môže poslať každý, kto si to demo stiahne, demo od daného hráča môže poslať iba 1 človek. Zjavne ti tieto veci unikajú, sám sa zamotávaš. Si hlavný turnajový admin a pletie sa ti HLTV a vyžadované demo od hráča
HLTV je po dobu turnaje na serverech nedostupné, proto není tak jednoduché se k demu dostat. Protože Smoke si demo sehnal takovým způsobem, jakým demo sehnal a žádné problémy s ním v minulosti nebyly, nevidím důvod, proč mu dávat nějaký trest, když se snažil na tolik, že si demo sehnal od jiného hráče a nevybodnul se na to, jako Kentoss. Podle mých zkušeností a informací demo od hráče a demo z HLTV má naprosto stejné parametry, když se jedná o pohled daného hráče v 1. osobě.
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
Žádné problémy v minulosti neměl a proto nedostane BL ..já jsem taky neměl žádné problémy a dostanu BL,že vůbec to demo pošlu,ale on žádný BL nebude mít protože nevidíš důvod mu ho dát i když pořád to demo nedodal...toto je fakt k smíchu:D týpek,který dodá demo dostane BL,ale týpek, který nedodá demo vůbec,tak nic nedostane:DD
-
LEN0x01 - Amatér
• Stránka 1 z 2 • 1, 2