Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno] Neprávem udělený ban

Příspěvekod hudy » 13 bře 2020, 20:41

Název topicu: Ban neprávem! (ban-nepravem-t220140.html)
Vaše SID: STEAM_1:0:654987651
Odkaz banu z banlistu: https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/in ... vType=name
Popište co se stalo: V průběhu jednoho rozřešeného případu neoprávněného banu mi byl přidělen (prodloužen) ban další. Toto v pořadí druhé omezení mi do této chvíle bylo ve výše zmíněném vlákně argumentováno jakýmsi prapodivným lživým příběhem, chcete-li domněnkou, jednoho z administrátorů. Veškeré důvody uvedené v posledním příspěvku topicu jsou pouhé doměnky, které jsou za 1. nepravdivé a za 2. mě poškuzují. Tuto nově vytvořenou žádost o unban tedy směřuji k poslední udělené (prodloužené) restrikci, zatím co minulý topic se zaobíral banem prvním. Nejedná se tedy o žádné duplicitní vlákno. Žádám tedy slušnou formou znovu o vyjasnění příčin druhého banu, jelikož si pevně stojím za tím, že argumenty vedené v minulém vláknu jsou zcela smyšlená a jejich cílem je poškodit můj účet!
hudy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno] Neprávem udělený ban

od Rumcajz » 13 bře 2020, 20:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neprávem udělený ban

Příspěvekod Gustik » 13 bře 2020, 23:05 VIP

Lživým příběhem bych to nenazýval, důkazů o tom, že jsi to ty a máš dva účty je několik:
  1. Stejné IP adresy.
  2. Styl psaní a za každou "větou" tečka.
  3. Stejné fráze jako např. "Tímto ti uděluji BAN." nebo "zmrdeček". Našel bych jich ale určitě víc.
  4. Ač oba hrají velice často, nikdy na serveru nebyly účty zároveň. Jeden se odpojí - druhý se za chvilku připojí.
Na základě toho ti byl taktéž udělen ban k CT na týden - obcházíš "svůj" ban na účtu Rayray. Jinak ten sofistikovaný styl psaní tady na fórum u obou žádostí tomu moc nepomáhá.

Žádost opět zamítnuta.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Unban Žádost