Vše ohledně kategorie serverů: Furien Servery

Nesmrtka

Příspěvekod waRhorsE » 15 bře 2014, 08:04

Zdravím ,

Dosť ma mrzí , že ste tu Nesmrtku tak pozmenili je to vážne o hovne :) Ide o to , že je to moc prehnané 4 sekundy a uberá ti to po 25hp je si myslím vážne moc a nevidím v tom žiadnu výhodu ..ked som furien :arrow: zapnem nesmrtku stačí že ma kulka len trafí a už musím utekať preč lebo viem , že umriem ,a ako som si všimol všetci na ňu len nadávaju aká je o hovne a je to zbytočný Item ktorý veľa stál .. Hráči ju už ani nevyužívajú (aspoň tam kde hrám neviem ako je to inde).

Aj ked útočim niekto zoberie knife a jednoducho ma zabije ked ju chcem využiť aspoň pri plante takže je fakt na hovno.
Myslíte si , že 4s je veľa ? čo takto to dať na 3s po 30hp ? Fakt nechápem zmysel čo ste tým chceli dokázať.

Navrhujem preto aspoň znížiť cenu toho Itemu a ked sa dá tak aj niečo iné ..

Prosím aspoň jeden prípad načo je Nesmrtka dobrá ked hovoríte , že nám to stačí.

Prepáčte za nadávky..
~FunnY|`[K]uB:o0o^ -> [Fun server #1]

Život ide veľmi rýchlo. Ak sa nezastavíš a nepozrieš
okolo seba, môžeš o to všetko prísť.

Obrázek
waRhorsE
Amatér
Amatér

Nesmrtka

od Rumcajz » 15 bře 2014, 08:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nesmrtka

Příspěvekod KOF » 15 bře 2014, 09:34

Ahoj,
nesmrtku jsme museli oslabit, protože byla vážně moc OP, nehledě na to, že na serveru kde hraji já (F#2), tak ji hráči stale používají a šetří na ni...

btw. nikdo tě nenutí ji používat, já celou dobu co jsou nahozeny itemy jsem používám max. rege....
Obrázek
KOF
Profesionál
Profesionál

Re: Nesmrtka

Příspěvekod noblemar » 15 bře 2014, 10:32

Ne ...... Už skončilo to ze si každý méně zkušený hráč zapl nesmrtku, koupil sk a dál 5 lidí. Můžeš si koupit hp a mít nesmrtku na 6 vteřin.
noblemar
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Furien Servery