• Stránka 1 z 1
Nesmrtka
Zdravím ,
Dosť ma mrzí , že ste tu Nesmrtku tak pozmenili je to vážne o hovne
Ide o to , že je to moc prehnané 4 sekundy a uberá ti to po 25hp je si myslím vážne moc a nevidím v tom žiadnu výhodu ..ked som furien
zapnem nesmrtku stačí že ma kulka len trafí a už musím utekať preč lebo viem , že umriem ,a ako som si všimol všetci na ňu len nadávaju aká je o hovne a je to zbytočný Item ktorý veľa stál .. Hráči ju už ani nevyužívajú (aspoň tam kde hrám neviem ako je to inde).
Aj ked útočim niekto zoberie knife a jednoducho ma zabije ked ju chcem využiť aspoň pri plante takže je fakt na hovno.
Myslíte si , že 4s je veľa ? čo takto to dať na 3s po 30hp ? Fakt nechápem zmysel čo ste tým chceli dokázať.
Navrhujem preto aspoň znížiť cenu toho Itemu a ked sa dá tak aj niečo iné ..
Prosím aspoň jeden prípad načo je Nesmrtka dobrá ked hovoríte , že nám to stačí.
Prepáčte za nadávky..
Dosť ma mrzí , že ste tu Nesmrtku tak pozmenili je to vážne o hovne

Aj ked útočim niekto zoberie knife a jednoducho ma zabije ked ju chcem využiť aspoň pri plante takže je fakt na hovno.
Myslíte si , že 4s je veľa ? čo takto to dať na 3s po 30hp ? Fakt nechápem zmysel čo ste tým chceli dokázať.
Navrhujem preto aspoň znížiť cenu toho Itemu a ked sa dá tak aj niečo iné ..
Prosím aspoň jeden prípad načo je Nesmrtka dobrá ked hovoríte , že nám to stačí.
Prepáčte za nadávky..
~FunnY|`[K]uB:o0o^ -> [Fun server #1]
Život ide veľmi rýchlo. Ak sa nezastavíš a nepozrieš
okolo seba, môžeš o to všetko prísť.

Život ide veľmi rýchlo. Ak sa nezastavíš a nepozrieš
okolo seba, môžeš o to všetko prísť.
-
waRhorsE - Amatér
Re: Nesmrtka
Ahoj,
nesmrtku jsme museli oslabit, protože byla vážně moc OP, nehledě na to, že na serveru kde hraji já (F#2), tak ji hráči stale používají a šetří na ni...
btw. nikdo tě nenutí ji používat, já celou dobu co jsou nahozeny itemy jsem používám max. rege....
nesmrtku jsme museli oslabit, protože byla vážně moc OP, nehledě na to, že na serveru kde hraji já (F#2), tak ji hráči stale používají a šetří na ni...
btw. nikdo tě nenutí ji používat, já celou dobu co jsou nahozeny itemy jsem používám max. rege....

-
KOF - Profesionál
Re: Nesmrtka
Ne ...... Už skončilo to ze si každý méně zkušený hráč zapl nesmrtku, koupil sk a dál 5 lidí. Můžeš si koupit hp a mít nesmrtku na 6 vteřin.
-
noblemar - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1