• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]no sweather jb1
1. kazdy den mi katijka lezie na nervy, tak som si nanu posvietil, v prve kolo pri ceste do boxu sa zastavila, dostala kill a samozrejme plakala. ptm typek zo zadnej steny siel na blok bez prikazu, vraj to bolo vd ale ja som u neho nevidel auru, admin mi dal ban na 48h za mfk aj ked videl odomna iba kill v boxe + veduci daval fks a admin ho nechal u ct
2. hltv nvm kedy
2. hltv nvm kedy
alf
-

ackocc - Drbna

[Zamietnuté]no sweather jb1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: no sweather jb1
Ahoj,
Tak kde začít tak asi tak budu tě citovat 1. kazdy den mi katijka lezie na nervy, tak som si nanu posvietil, v prve kolo pri ceste do boxu sa zastavila, dostala kill a samozrejme plakala. Až budeš časovat demo tak uvidíš že šla rovnou do boxu, nezastavila se ani nic jiného takže lžeš a zabíjíš bezdůvodně hráče jen protože ti nesedí ! Když budeš časovat přesný čas skutku je 06:54 trochu ti pomůžu. Další věc cituji ptm typek zo zadnej steny siel na blok bez prikazu, vraj to bolo vd ale ja som u neho nevidel auru, admin mi dal ban na 48h za mfk aj ked videl odomna iba kill v boxe + veduci daval fks a admin ho nechal u ct. (Zase lež saimon řekl kdo chce mikrofon ohledně demence CT atd ať jde na blok, hráč šel na blok a ty jsi ho zabil nejméně toho že hráč byl VD. Tvoje odpověď byla šel skor než saimon dořekl příkaz další nesmysl. Takže k věci jelikož jsi byl několikrát upozornění že u ct bez mikrofonů nemáš co dělat a moc dobře to víš! Zase jsi byl u ct a dělal to co dělat nemáš, proto jsi dostal takový ban jaký jsi dostal. Přiznávám v délce a reasonu banu jsem udělal chybu a proto poprosím někoho kdo to opraví na neschnopnost saimona/CT. Takže se omlouvám za délku banu, ale ne za ban ten jsi dostal právem a jestli byl nebo nebyl oprávnění už rozhodne moje HLSA nebo SA. Co se týče hráče vedoucího tak dostal přehoz za mé přítomnosti žádný fk nedal

Tak kde začít tak asi tak budu tě citovat 1. kazdy den mi katijka lezie na nervy, tak som si nanu posvietil, v prve kolo pri ceste do boxu sa zastavila, dostala kill a samozrejme plakala. Až budeš časovat demo tak uvidíš že šla rovnou do boxu, nezastavila se ani nic jiného takže lžeš a zabíjíš bezdůvodně hráče jen protože ti nesedí ! Když budeš časovat přesný čas skutku je 06:54 trochu ti pomůžu. Další věc cituji ptm typek zo zadnej steny siel na blok bez prikazu, vraj to bolo vd ale ja som u neho nevidel auru, admin mi dal ban na 48h za mfk aj ked videl odomna iba kill v boxe + veduci daval fks a admin ho nechal u ct. (Zase lež saimon řekl kdo chce mikrofon ohledně demence CT atd ať jde na blok, hráč šel na blok a ty jsi ho zabil nejméně toho že hráč byl VD. Tvoje odpověď byla šel skor než saimon dořekl příkaz další nesmysl. Takže k věci jelikož jsi byl několikrát upozornění že u ct bez mikrofonů nemáš co dělat a moc dobře to víš! Zase jsi byl u ct a dělal to co dělat nemáš, proto jsi dostal takový ban jaký jsi dostal. Přiznávám v délce a reasonu banu jsem udělal chybu a proto poprosím někoho kdo to opraví na neschnopnost saimona/CT. Takže se omlouvám za délku banu, ale ne za ban ten jsi dostal právem a jestli byl nebo nebyl oprávnění už rozhodne moje HLSA nebo SA. Co se týče hráče vedoucího tak dostal přehoz za mé přítomnosti žádný fk nedal
Kdo si hraje nezlobí
NoSwear
-

NooSwear - CS 1.6 Admin

Re: no sweather jb1
Dodaj demo. Máš 24 hodín. V opačnom prípade budeme veriť Adminovi.
BAN je upravený.
BAN je upravený.
-

Knedlajs - Spamer Veterán

Re: [V riešení...]no sweather jb1
6:54 ja stale vidim ze sa hrac stuckne na par sekund na mieste aj na hltv, admin to nevidi nijak
7:10 simon polozil blok a hrac instantne vyletel, ja som nevidel jeho auru neviem preco, keby vidim ze ma auru tak mu logicky kill nedam
http://hltv.fakaheda.eu/20312-200613180 ... v3.dem.zip
a o tom, ze si nevidel veduceho killy ti nebudem zrat, ked sa ti katijka vyplace na tsku/steame, dofrcis na server a rozdavas bany s vedomim, ze si nic nevidel a banujes podla slov hraca xd
7:10 simon polozil blok a hrac instantne vyletel, ja som nevidel jeho auru neviem preco, keby vidim ze ma auru tak mu logicky kill nedam
a o tom, ze si nevidel veduceho killy ti nebudem zrat, ked sa ti katijka vyplace na tsku/steame, dofrcis na server a rozdavas bany s vedomim, ze si nic nevidel a banujes podla slov hraca xd
alf
-

ackocc - Drbna

ackocc píše:6:54 ja stale vidim ze sa hrac stuckne na par sekund na mieste aj na hltv, admin to nevidi nijak
Aspoň furt nelži hračka šla normálně do boxů, viz demo a to že jsi neviděl auru, aspoň nelži věděl jsi to moc dobře že to je vd ale dejme tomu. A jsem tu od toho abych byl nápomocen hráčům a atd. Takže když mě někdo napíše ať přijdu že tam je bordel tak přijdu a řeším to a je úplně jedno kdo mě o to požádá a napíše, tak nemluv nesmysli a kdybych banoval hráče z vědomím že jsem nic neviděl atd tak by snad dostal ban i vedoucí? Mluvíš nesmysli a nic z toho co jsi napsal není pravda ale jak jsem řekl to necháme posoudit Hlsa doufám že ti aspoň prodlouží ban za tvoji neustálou tendenci chodit k ct bez mikrofonu a dělat bordel.
Kdo si hraje nezlobí
NoSwear
-

NooSwear - CS 1.6 Admin

+ offtopic, ale neviem preco uz katijka nema ban na tyzden, ona rozdava free vdcka kamosom, freekiluje s kym si nesedi a moze si hrat xd https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=3102
alf
-

ackocc - Drbna

ackocc píše:+ offtopic, ale neviem preco uz katijka nema ban na tyzden, ona rozdava free vdcka kamosom, freekiluje s kym si nesedi a moze si hrat xd https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=3102
Vymenila vip za ub.
-

GrooS - CS 1.6 Admin

Ospravedlňte moju potrebu písať blbosti tam, kde to nie je potrebné.
-

Katijkaa - Drbna

1. čas: Hráč sa nezastavil => dal si FK.
2. čas: Hráč mal VD => dal si FK.
Sleduj hru poriadne a nehľadaj každú malilinkú medzierku, ako vybabrať s pravidlami a hráčmi.
BAN oprávnený a upravený.
Sťažnosť zamietnutá.
2. čas: Hráč mal VD => dal si FK.
Sleduj hru poriadne a nehľadaj každú malilinkú medzierku, ako vybabrať s pravidlami a hráčmi.
BAN oprávnený a upravený.
Sťažnosť zamietnutá.
-

Knedlajs - Spamer Veterán

• Stránka 1 z 1