I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamietnuté]no sweather jb1

Příspěvekod ackocc » 13 čer 2020, 17:09

1. kazdy den mi katijka lezie na nervy, tak som si nanu posvietil, v prve kolo pri ceste do boxu sa zastavila, dostala kill a samozrejme plakala. ptm typek zo zadnej steny siel na blok bez prikazu, vraj to bolo vd ale ja som u neho nevidel auru, admin mi dal ban na 48h za mfk aj ked videl odomna iba kill v boxe + veduci daval fks a admin ho nechal u ct
2. hltv nvm kedy
alf
ackocc
Drbna
Drbna

[Zamietnuté]no sweather jb1

od Rumcajz » 13 čer 2020, 17:09

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: no sweather jb1

Příspěvekod Katijkaa » 13 čer 2020, 18:40

[deleted]
Katijkaa
Drbna
Drbna

Příspěvekod NooSwear » 13 čer 2020, 19:22 VIP

Ahoj,
Tak kde začít tak asi tak budu tě citovat 1. kazdy den mi katijka lezie na nervy, tak som si nanu posvietil, v prve kolo pri ceste do boxu sa zastavila, dostala kill a samozrejme plakala. Až budeš časovat demo tak uvidíš že šla rovnou do boxu, nezastavila se ani nic jiného takže lžeš a zabíjíš bezdůvodně hráče jen protože ti nesedí ! Když budeš časovat přesný čas skutku je 06:54 trochu ti pomůžu. Další věc cituji ptm typek zo zadnej steny siel na blok bez prikazu, vraj to bolo vd ale ja som u neho nevidel auru, admin mi dal ban na 48h za mfk aj ked videl odomna iba kill v boxe + veduci daval fks a admin ho nechal u ct. (Zase lež saimon řekl kdo chce mikrofon ohledně demence CT atd ať jde na blok, hráč šel na blok a ty jsi ho zabil nejméně toho že hráč byl VD. Tvoje odpověď byla šel skor než saimon dořekl příkaz další nesmysl. Takže k věci jelikož jsi byl několikrát upozornění že u ct bez mikrofonů nemáš co dělat a moc dobře to víš! Zase jsi byl u ct a dělal to co dělat nemáš, proto jsi dostal takový ban jaký jsi dostal. Přiznávám v délce a reasonu banu jsem udělal chybu a proto poprosím někoho kdo to opraví na neschnopnost saimona/CT. Takže se omlouvám za délku banu, ale ne za ban ten jsi dostal právem a jestli byl nebo nebyl oprávnění už rozhodne moje HLSA nebo SA. Co se týče hráče vedoucího tak dostal přehoz za mé přítomnosti žádný fk nedal ;) :)
Kdo si hraje nezlobí :) NoSwear
NooSwear
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Knedlajs » 13 čer 2020, 19:55 VIP

Dodaj demo. Máš 24 hodín. V opačnom prípade budeme veriť Adminovi.

BAN je upravený.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Re: [V riešení...]no sweather jb1

Příspěvekod ackocc » 13 čer 2020, 20:34

6:54 ja stale vidim ze sa hrac stuckne na par sekund na mieste aj na hltv, admin to nevidi nijak
7:10 simon polozil blok a hrac instantne vyletel, ja som nevidel jeho auru neviem preco, keby vidim ze ma auru tak mu logicky kill nedam
http://hltv.fakaheda.eu/20312-200613180 ... v3.dem.zip

a o tom, ze si nevidel veduceho killy ti nebudem zrat, ked sa ti katijka vyplace na tsku/steame, dofrcis na server a rozdavas bany s vedomim, ze si nic nevidel a banujes podla slov hraca xd
alf
ackocc
Drbna
Drbna

Příspěvekod NooSwear » 13 čer 2020, 21:09 VIP

ackocc píše:6:54 ja stale vidim ze sa hrac stuckne na par sekund na mieste aj na hltv, admin to nevidi nijak
7:10 simon polozil blok a hrac instantne vyletel, ja som nevidel jeho auru neviem preco, keby vidim ze ma auru tak mu logicky kill nedam
http://hltv.fakaheda.eu/20312-200613180 ... v3.dem.zip

a o tom, ze si nevidel veduceho killy ti nebudem zrat, ked sa ti katijka vyplace na tsku/steame, dofrcis na server a rozdavas bany s vedomim, ze si nic nevidel a banujes podla slov hraca xd

Aspoň furt nelži hračka šla normálně do boxů, viz demo a to že jsi neviděl auru, aspoň nelži věděl jsi to moc dobře že to je vd ale dejme tomu. A jsem tu od toho abych byl nápomocen hráčům a atd. Takže když mě někdo napíše ať přijdu že tam je bordel tak přijdu a řeším to a je úplně jedno kdo mě o to požádá a napíše, tak nemluv nesmysli a kdybych banoval hráče z vědomím že jsem nic neviděl atd tak by snad dostal ban i vedoucí? Mluvíš nesmysli a nic z toho co jsi napsal není pravda ale jak jsem řekl to necháme posoudit Hlsa doufám že ti aspoň prodlouží ban za tvoji neustálou tendenci chodit k ct bez mikrofonu a dělat bordel.
Kdo si hraje nezlobí :) NoSwear
NooSwear
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod ackocc » 14 čer 2020, 11:20

+ offtopic, ale neviem preco uz katijka nema ban na tyzden, ona rozdava free vdcka kamosom, freekiluje s kym si nesedi a moze si hrat xd https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=3102
alf
ackocc
Drbna
Drbna

Příspěvekod GrooS » 14 čer 2020, 11:39 VIP

ackocc píše:+ offtopic, ale neviem preco uz katijka nema ban na tyzden, ona rozdava free vdcka kamosom, freekiluje s kym si nesedi a moze si hrat xd https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=3102

Vymenila vip za ub.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Katijkaa » 14 čer 2020, 11:52

Ospravedlňte moju potrebu písať blbosti tam, kde to nie je potrebné.
Katijkaa
Drbna
Drbna

Příspěvekod Knedlajs » 15 čer 2020, 09:25 VIP

1. čas: Hráč sa nezastavil => dal si FK.
2. čas: Hráč mal VD => dal si FK.

Sleduj hru poriadne a nehľadaj každú malilinkú medzierku, ako vybabrať s pravidlami a hráčmi.

BAN oprávnený a upravený.
Sťažnosť zamietnutá.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Stížnosti na Adminy