Re: Pochvaly členům GS týmu
Chci poděkovat Skalinovy, pomáhal mi asi hodinu a zprovoznil mi LoL tak děkuji
))

-
Huntelaar - Amatér
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Chtěl bych pochválit Skalina za rychlou reakci a pomoc, která trvala 30 sekund při sprovoznění mikrofonu a také za to, že když mám potíže tak říká něco ve stylu "achjo, tobě není pomoci"
Jinak díky ti za pomoc ! 

-
Tesko - Spamer
Chtel bych podekovat adminovi:unReaL. je to dobrý admin
-
petrwerner1 - Kolemjdoucí
Chcel by som poďakovať G's Toshiyuki, že mi pomohol s cskom... chvalim ho! 

-
Attack692 - Kolemjdoucí
Chtěl bych timto poděkovat Vyššímu Supportovy cs1.6 Toshiyuky za radu se STEAM
)
e by Toshiyuki: Ach ne, zkomoleniny mého nicku

e by Toshiyuki: Ach ne, zkomoleniny mého nicku

-
Bunicek - Kolemjdoucí
v tomto topicu hodlám pochválit více lidí ale hlavně je to směřováno na SA jailbreaku 6 PoldasQwka.
timto se s tebou chci rozloučit aspoň trochu v dobrém omluvit se ti ještě jenou za to co jsem urobil bylo to odemě špatné .. rád sem poznal tebe protože na serveru se chováš tak jak si vždy všechny adminy představuji .. rád jsem poznal hráče na serveru hlavně deffa a iva ti tam byli jedni z mojich nejlepších přátel a tím je chci i pochválit k jejich admin výkonu dále ti přeji všechno dobré do budoucna a doufám že se na cs najde více takových SA jako jsi ty a hlavně si svou funkci udržuj
ale to ti prakticky jde samo když jsi takový jaký jsi
....
S pozdravem EucasoLL
PS: Tohoto člověka si Važte
timto se s tebou chci rozloučit aspoň trochu v dobrém omluvit se ti ještě jenou za to co jsem urobil bylo to odemě špatné .. rád sem poznal tebe protože na serveru se chováš tak jak si vždy všechny adminy představuji .. rád jsem poznal hráče na serveru hlavně deffa a iva ti tam byli jedni z mojich nejlepších přátel a tím je chci i pochválit k jejich admin výkonu dále ti přeji všechno dobré do budoucna a doufám že se na cs najde více takových SA jako jsi ty a hlavně si svou funkci udržuj

S pozdravem EucasoLL
PS: Tohoto člověka si Važte

-
EucasoLL - Pokročilý
Ja sa osobne chcem poďakovať svojím Server adminom, čiže Groupleaderovi a Anyze, za možnosť byť v tíme GS a možnosť dohliadať na serveroch AV. Pomohli mi a poradili mi vo veľa veciach. Rád by som ešte poďakoval Gr0wovi, ktorý mi dal odporúčanie na admina a taktiež mi pomohol a poradil v dosť veľa veciach. Takže ešte raz , Vám patrí veľká vďaka 

-
erikonik - Kolemjdoucí
Chtěl bych pochválit adminy jménem:JirkaGeorge a virusMD na webu za pohotovou pomoc s problémem s VIP děkuji. 

old playa
-
danny1337 - Zkušený
Udelujem pochvalu a veľkú vďaku supportovi DoSty.
Dúfam,že mu dáte niaké tie bodíky
Ďakujem
Dúfam,že mu dáte niaké tie bodíky

Ďakujem
Múdremu neraď, šikovnému nepomáhaj.
-
Logist - CS 1.6 Admin
Chtěl bych pochválit CS SUPPORTA jménem STIG, že mi rychle a dobře pomohl se steamem, díky STIGU 

Majk Spirit <3
Jo sleduju Naruta
Jo sleduju Naruta
-
ElStylecek - Amatér
Velká pochvala Adminovi Toshiyuki,který mi poradil jak nainstalovat ovladač grafické karty,prostě je to největší boreeec a moc mu za to děkuju 

-
ShooterCZE - Kolemjdoucí
Chtěl bych opravdu moc poděkovat Vyššímu Supportovi CS 1.6 a to Toshiyukimu za ochotnou pomoc s problémem na steamu, se kterým si ostatní nevěděli rady!
A další mé poděkování patří CS Supportovi jménem FDGOD, který už tolikrát pomohl vyřešit všechny problémy s CounterStrikem.!
DĚKUJI!!! (:
A další mé poděkování patří CS Supportovi jménem FDGOD, který už tolikrát pomohl vyřešit všechny problémy s CounterStrikem.!
DĚKUJI!!! (:
-
MikiSeqq - Kolemjdoucí
Chtěl bych pochválit Hecka za perfektní práci Vyššího supportu a za dobrou spolupráci v GTA sekci.. 

- Kubikkk
- Amatér