Máte problém s VIP účtem? Tady se na nás můžete obrátit.

VIP navždy

Příspěvekod AnanS » 11 bře 2020, 13:03

Mi příjde pěkné toto: uvádění nepravdivých informací o zboží co prodáváte( v tomto případě VIP výhody)
https://ctrlv.cz/iLjH
Project Shadow Earth. Will soon be announced!
AnanS
Pokročilý
Pokročilý

VIP navždy

od Rumcajz » 11 bře 2020, 13:03

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: VIP navždy

Příspěvekod Molex » 11 bře 2020, 13:12 VIP

Co je na tom nepravdivé? Informace jsou na stejné doméně - tady.
Molex
Mistr
Mistr

Příspěvekod AnanS » 11 bře 2020, 14:37

Já jsem si zakoupil prodkt, který má ve svém popisu/vlastnosti "VIP navždy"
Project Shadow Earth. Will soon be announced!
AnanS
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Gustik » 11 bře 2020, 21:36 VIP

AnanS píše:Mi příjde pěkné toto: uvádění nepravdivých informací o zboží co prodáváte( v tomto případě VIP výhody)
https://ctrlv.cz/iLjH
Jak Molex napsal, co je to za nepravdivou informaci?

AnanS píše:Já jsem si zakoupil prodkt, který má ve svém popisu/vlastnosti "VIP navždy"

Pokud jste si zakoupil VIP navždy, když to ještě bylo možné, pro kompenzaci napište e-mail na [email protected] , jak je uvedeno v této novince.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod ElysiumGS » 12 bře 2020, 15:34

Možná i chápu jeho nasrání, jelikož když si koupím věc, kterou mám natrvalo, tak čekám, že jí mám napořád.
Když jste si dříve zakoupili "trvalé VIP", tak v podmínkách bylo toto:
"Uživatel bere na vědomí, že portál Gamesites může kdykoli a bez udání důvodu ukončit činnost jednoho, nebo všech serverů, či jiných služeb a tím automaticky zaniknou zakoupené výhody."

Právo na to měli, ale připadá mi jako totální výser, když si XY lidí koupilo svoje EXTRA VIP napořád a najednou z jejich EVIP mají VIP pouze na 4 měsíce. Reálně si nedokážu představit, že si v Alze koupím pračku a po půlroce mi někdo zaklepe na dveře, že ta pračka je vlastně jenom půjčená a za necelý půlrok jí budu muset vrátit.
Obrázek - Elysium [에릿] Obrázek - Elysium
ElysiumGS
Mistr
Mistr

Příspěvekod TheRohlikar » 12 bře 2020, 15:49

ElysiumGS píše:Reálně si nedokážu představit, že si v Alze koupím pračku a po půlroce mi někdo zaklepe na dveře, že ta pračka je vlastně jenom půjčená a za necelý půlrok jí budu muset vrátit.

Reálně nikde v Alze není napsané, že to můžou udělat. Reálně.
#cementovanálmatter
TheRohlikar
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod ElysiumGS » 12 bře 2020, 16:00

TheRohlikar píše:Reálně nikde v Alze není napsané, že to můžou udělat. Reálně.

Možná to je ten důvod, proč má Alza tak dobrou pověst :lol:
ElysiumGS
Mistr
Mistr

Příspěvekod Molex » 13 bře 2020, 00:53 VIP

ElysiumGS píše:Možná i chápu jeho nasrání, jelikož když si koupím věc, kterou mám natrvalo, tak čekám, že jí mám napořád.
"Uživatel bere na vědomí, že portál Gamesites může kdykoli a bez udání důvodu ukončit činnost jednoho, nebo všech serverů, či jiných služeb a tím automaticky zaniknou zakoupené výhody."

Právo na to měli, ale připadá mi jako totální výser, když si XY lidí koupilo svoje EXTRA VIP napořád a najednou z jejich EVIP mají VIP pouze na 4 měsíce. Reálně si nedokážu představit, že si v Alze koupím pračku a po půlroce mi někdo zaklepe na dveře, že ta pračka je vlastně jenom půjčená a za necelý půlrok jí budu muset vrátit.

Pokud by to tam Alza měla napsané a ty jsi tu pračku koupil, nemůžeš si potom stěžovat, že ti někdo zaklepe na dveře a sebere ti ji. To samé tady - přečti si podmínky a pak se rozhodni, jestli si to chceš koupit. Nevidím v tom problém.
Molex
Mistr
Mistr

Příspěvekod ElysiumGS » 13 bře 2020, 01:03

MOLEX píše:
ElysiumGS píše:Možná i chápu jeho nasrání, jelikož když si koupím věc, kterou mám natrvalo, tak čekám, že jí mám napořád.

Pokud by to tam Alza měla napsané a ty jsi tu pračku koupil, nemůžeš si potom stěžovat, že ti někdo zaklepe na dveře a sebere ti ji. To samé tady - přečti si podmínky a pak se rozhodni, jestli si to chceš koupit. Nevidím v tom problém.

Jedna věc je, když prodáváš pračky dospělým lidem a víš k tomu všechny náležitost a druhá, když prodáváš VIP navždy dětem, které vlastně není navždy, ale chápu, že tohle je tady asi morální strop.
ElysiumGS
Mistr
Mistr

Příspěvekod Molex » 13 bře 2020, 01:44 VIP

No tak vzhledem k tomu, že kupní smlouvu nemůžeš uzavřít do 15 let, není tady co řešit.
Když si to nějaké "dítě" koupí samo, porušuje tím zákon, ne GS. Pokud mu to kopí rodiče, je to zase jejich zodpovědnost.
Molex
Mistr
Mistr

Příspěvekod Gustik » 13 bře 2020, 02:36 VIP

My na to právo měli a stejně jsme nic takového neudělali. Všem dáme kompenzanci dočasného VIP na 4 měsíce a dá se se mnou normálně domluvit, stačí napsat mail. Jsme ale fakt hrozní a jen okrádáme, co? :roll:

A jelikož to není žádná diskuse, původní příspěvek případně dořešíme na mailu, asi víte co to pro topic znamená.

Vyřešeno.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na VIP poradna