• Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Yeaz
ked budem akademik bude moje chovanie ukažkove ...
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D
Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158
Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
-
YeaZ - Profesionál
Devile, jsme na tom úplně stejně...
Jde o to že ten "puberták" dejme tomu že se k němu jednou vyjádřím slušně, se jen tak nezmění
Myslím že ten kdo hraje jb(1) už pár let ví co je ten smrad zač, spíše se ptám že po těch 30+ banech furt má přístup na server
To že pernamentně cheatuje mě ani nějak nevzrušuje, spíše jeho arogance vůči všemu
Habsi, ty si jako myslíš že kdybysme nenačli tohle téma, že by jako se choval jinak nebo že by se mírnil? Vždyť je furt stejný, tak proč si o něm nepokecat
Jde o to že ten "puberták" dejme tomu že se k němu jednou vyjádřím slušně, se jen tak nezmění
Myslím že ten kdo hraje jb(1) už pár let ví co je ten smrad zač, spíše se ptám že po těch 30+ banech furt má přístup na server
To že pernamentně cheatuje mě ani nějak nevzrušuje, spíše jeho arogance vůči všemu
Habsi, ty si jako myslíš že kdybysme nenačli tohle téma, že by jako se choval jinak nebo že by se mírnil? Vždyť je furt stejný, tak proč si o něm nepokecat
Akadémia nie je nikdy zlá voľba
-
Focusss - Drbna
FOCUS ty mi nemáš čo právo nadávať sa pozri ty prvé čo robíš a potom. Píš niečo namna ...
*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
Focusss píše:Habsi, ty si jako myslíš že kdybysme nenačli tohle téma, že by jako se choval jinak nebo že by se mírnil? Vždyť je furt stejný, tak proč si o něm nepokecat
Ja sa opýtam naopak, prečo by sme sa o ňom baviť mali ? K čomu, okrem ďalších konfliktov a sporov to vedie ? Ak si dospel k odpovedi - k ničomu rozumnému - máš bod. Na druhej strane, každý by si mal v prvom rade zamiesť pred vlastným prahom, sám najlepšie vieš, že Tvoje správanie nie je ukážkové. Vychádzam s tebou, ako jeden z mála adminov viac-menej bez problémov, ale to, čo robíš za prítomnosti tých ostatných, ktorí Ti nesedia je čo ? Nie je to náhodou taktiež arogantné správanie ? Ja tiež nevychádzam s každým na jednotku, ani s každým adminom nie, to ale neznamená, že k tým, ktorí mi nesedia sa budem správať ako kokot. Nechcem ťa porovnávať s Yeazom, pretože on blbec je, ty ho zo seba iba robíš. Preto skôr ako na niekoho budeš ukazovať prstom, začni u seba.
Ja som síce tiež už niekoľkokrát položil otázku, prečo je takému hráčovi umožnené po tom všetkom stále hrávať na našich serveroch, keď sa na druhej strane neustále hájime tým, že to robíme pre slušných hráčov. Nezostáva mi ale nič iné ako jeho prítomnosť rešpektovať. Keď bude porušovať pravidla, bude banovaný. Viac ti ako admin pomôcť neviem. Sme dospelí ľudia, tak skutočne nestracajme čas s niečim takým, ako je neustále riešenie niekoho ako je Yeaz a majme viac rozumu ako má on. Pretože teraz to vyzerá tak, že znižujeme n a jeho úroveň a to nechceme, že ?
Budem rád, ak sa táto debata skončí a nebude pokračovať. Rovnako budem veriť, že na serveri si ho nebudete všímat viac ako bude potrebné a jeho arogantné a neznesiteľne správanie bude pre Vás maximálne odpudivým príkladom do budúcna.
-
Habs - Spamer
HABS JA ZTEBA NEMOžEM UZ SA TU SMEJEM DOBRU POL HODINU ..
*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
Yeaz, tak problémový hráč, ten, jeslti se vůbec dostane do akademie, tak to bude životní úspěch pro něj, ale naprostý zkrat od GS, ano, říkám to jako ukázkový hráč, který je banován VELMI ZŘÍDKA! NE, KECÁM, ŘÍKÁM TO JAKO MARKÉTA, PROTOŽE SE CHOVÁM TAK TROUBA, ALE ALESPOŇ ZNÁM NĚJAKÝ ZÁKLADY, CO SE TÝČE ADMINISTRATIVY A PRAVOPISU, VELMI MNOHO HRÁČŮ V TOMTO OHLEDU ZAOSTÁVÁ, ALE YEAZ JE ZAOSTALÝ CELÝ, TEĎ DĚLÁ UPLNÝHO ANDĚLA NA SERVERU, ALE VŠICI STEJNĚ VÍME JAK TO DOPADNE, OMEGALUL, BAVÍ MĚ TO, VŠICHNI SEM NAPIŠTE NÁZOR NA YEAZE A AKADEMII, PROTOŽE JE TO VOLNÁ DEBATA, NIC SPROSTÉHO JSEM NENAPSAL, TAK SI MŮŽEM V KLIDU POVÍDAT.
P.S.: DO TEĎ NECHÁPU, JAK NĚCO TAKOVÉHO VYŠLO Z HLAVY FOCUSE LMAO, OMEGALUL, PEACE, KREYGASM
P.S.: DO TEĎ NECHÁPU, JAK NĚCO TAKOVÉHO VYŠLO Z HLAVY FOCUSE LMAO, OMEGALUL, PEACE, KREYGASM
DnB ❤️
-
AliA - Drbna
stebou som skončil . falošny si .
*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
JO, A HABS, O TOM TVÉM, ŽE KDYŽ SE TI NEZDÁ, NESPRVAVÁŠ SE K NĚMU JAKO KOKOT, TO JE PĚKNEJ SHIT, KOLIKRÁT JSEM SLYŠEL, KDYŽ NĚKDO NAHLAŠOVAL NEVÝHODU, TY SES ZEPTAL, KDO, ŘEKLO SE MŮJ NICK, A TY JSI ŘEKL, TAK TOHO ZABIJTE, TAKŽE TAK, NO, TAKY SI MŮŽEŠ ZAMÉST, DĚKUJI, ALIGER.
DnB ❤️
-
AliA - Drbna
OMG, YEAZ, NE, JA NEJSEM FALEŠNÝ, TO TY, PROTOŽE MI DĚLÁŠ NASCHVÁLY KVŮLI TOHO, ŽE CHCEŠ BÝT AKADEMIK, JINAK BY SES CHOVAL STEJNĚ JAKO BLBEC, KDYBY TI NEŠLO JEN O TU AKADEMII, KTEORU NEDOSTANEŠ, A PAK SE BUDEŠ CHOVAT STEJNĚ. NO, JAK JSI MI PSAL NA IG, TAK PLÁN TO JE DOBREJ, STÁT SE AKADEMIKEM, A PAK DĚLAT BORDEL, TO, O CO TI CELOU DOBU STOJÍ. NO, VŠAK GS UVIDÍ SAMO, JÁ SE PAK JEN BUDU SMÁT A ŘÍKAT, JÁ TO ŘÍKAL, LMAO, PEACE A LOVE, POSÍLAM PUSSSU
DnB ❤️
-
AliA - Drbna
ja bych vam vsem rozdal kostata a poslal bych vas zametat do ulic
*DEAD* Daniel : ale ani ten peace neni nejhorsi admin
(VIP) Knedlajs : Kolko si ochotny na to stavit?
(VIP) StrapataPani : ale je
*DEAD* Patricie : je
*DEAD* (VIP) tovarna na inzulin : je
*DEAD* IM GOING TO KUPIT KILO CHLEBA : mam demo
(VIP) Knedlajs : Kolko si ochotny na to stavit?
(VIP) StrapataPani : ale je
*DEAD* Patricie : je
*DEAD* (VIP) tovarna na inzulin : je
*DEAD* IM GOING TO KUPIT KILO CHLEBA : mam demo
-
TovarNI - Zkušený
AliA píše:JO, A HABS, O TOM TVÉM, ŽE KDYŽ SE TI NEZDÁ, NESPRVAVÁŠ SE K NĚMU JAKO KOKOT, TO JE PĚKNEJ SHIT, KOLIKRÁT JSEM SLYŠEL, KDYŽ NĚKDO NAHLAŠOVAL NEVÝHODU, TY SES ZEPTAL, KDO, ŘEKLO SE MŮJ NICK, A TY JSI ŘEKL, TAK TOHO ZABIJTE, TAKŽE TAK, NO, TAKY SI MŮŽEŠ ZAMÉST, DĚKUJI, ALIGER.
Vycasuj nahodne 20 kôl, kde som Simon a nájdi mi aspoň jednu situáciu ,keď mi niekto nahlasil nevyhodu a ja som toho hráča nezabil so slovami, ze nevyhody nedávam. Vlastne nemusíš hľadať, pretože nenajdes. Ked som to niekedy povedal, bolo to s humorom.
-
Habs - Spamer
marketa sa tu nebude hadat dobre toto je volna debata ale je to omne takže ak mate niečo namna tak to pište a nehadaj sa tu z habsom habs je pohode ajked viem aky ma nazor on namna.
*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
Habs píše:Focusss píše:Habsi, ty si jako myslíš že kdybysme nenačli tohle téma, že by jako se choval jinak nebo že by se mírnil? Vždyť je furt stejný, tak proč si o něm nepokecat
Ja sa opýtam naopak, prečo by sme sa o ňom baviť mali ? K čomu, okrem ďalších konfliktov a sporov to vedie ? Ak si dospel k odpovedi - k ničomu rozumnému - máš bod. Na druhej strane, každý by si mal v prvom rade zamiesť pred vlastným prahom, sám najlepšie vieš, že Tvoje správanie nie je ukážkové. Vychádzam s tebou, ako jeden z mála adminov viac-menej bez problémov, ale to, čo robíš za prítomnosti tých ostatných, ktorí Ti nesedia je čo ? Nie je to náhodou taktiež arogantné správanie ? Ja tiež nevychádzam s každým na jednotku, ani s každým adminom nie, to ale neznamená, že k tým, ktorí mi nesedia sa budem správať ako kokot. Nechcem ťa porovnávať s Yeazom, pretože on blbec je, ty ho zo seba iba robíš. Preto skôr ako na niekoho budeš ukazovať prstom, začni u seba.
Ja som síce tiež už niekoľkokrát položil otázku, prečo je takému hráčovi umožnené po tom všetkom stále hrávať na našich serveroch, keď sa na druhej strane neustále hájime tým, že to robíme pre slušných hráčov. Nezostáva mi ale nič iné ako jeho prítomnosť rešpektovať. Keď bude porušovať pravidla, bude banovaný. Viac ti ako admin pomôcť neviem. Sme dospelí ľudia, tak skutočne nestracajme čas s niečim takým, ako je neustále riešenie niekoho ako je Yeaz a majme viac rozumu ako má on. Pretože teraz to vyzerá tak, že znižujeme n a jeho úroveň a to nechceme, že ?
Budem rád, ak sa táto debata skončí a nebude pokračovať. Rovnako budem veriť, že na serveri si ho nebudete všímat viac ako bude potrebné a jeho arogantné a neznesiteľne správanie bude pre Vás maximálne odpudivým príkladom do budúcna.
Proč u sebe? Já asi tak moc někomu nevadím aby o mě založil topic a nemám na kontě ani tolik banů. A já jelikož nejsem admin jako ty, nemusím ty adminy tolerovat, narozdíl od tebe.. Je to o lidech a já jsem tady na gs už se smířil s tím že ten GS je taký jaký je a tím to pro mě končí.. ( furt nechápu jak někdo jako Knedlajs se drží na takovém postu už tak dlouho, s jeho arogancí která sahá až na Mount Everest , ale to je od věci)
S některýma adminama mám přece dobrý vztah, gor s tebou, ale s některýma to jaksi taksi nešlo, tak hold vím že se budou ke mě chovat jak k dementovi, tak se k nima tak chovám i já. Ale přeci jen teď jsem jak beránek

Akadémia nie je nikdy zlá voľba
-
Focusss - Drbna
• Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4