• Stránka 1 z 1
Script :)
Ahoj, hraju na CTF a kupuju si tam v podstatě jenom dgl..čas od času něco jinýho ale moc ne. Takže mě nebaví pořád klikat na 1 a 4. Skoušel jsem si udělat script, ale jediný co mě napadlo bylo: Alias ctfdeagle "slot1; bind j ctfdeagleslot4"
Alias ctfdeagleslot4 "slot4"
Takhle mi to celkem fungovalo, je to na 2 kliknutí na j, jenomže potom mi na j zůstane ctfdeagleslot4 což je špatně, protože by to šlo udělat jednou a pak přebindovávat. Takže pokud je tu někdo kdo se v tom vyzná a udělal by mi script maximálně na 2 kliknutí na 1 tlačítko nebo na 1 kliknutí, tak bych byl moc rád
Děkuju všem za pomoc.
Alias ctfdeagleslot4 "slot4"
Takhle mi to celkem fungovalo, je to na 2 kliknutí na j, jenomže potom mi na j zůstane ctfdeagleslot4 což je špatně, protože by to šlo udělat jednou a pak přebindovávat. Takže pokud je tu někdo kdo se v tom vyzná a udělal by mi script maximálně na 2 kliknutí na 1 tlačítko nebo na 1 kliknutí, tak bych byl moc rád

-
XXXLutz - Pokročilý
Re: Script :)
alias "w5" "wait;wait;wait;wait;wait"
bind "klávesa" "slot1;w5;slot4"
Nejsem si jistý, zda to bude fungovat, nevím, kolik musí být waitů mezi vbráním položky v menu, nevím, zda se menu stihne načíst, pokud ti to nepůjde, přidej počet waitů. Jinak tímhle způsobem si můžeš nabindovat praktcky jakékoliv menu, prostě tam dáš vždycky slotX+w5+slotY+w5+slotZ...
bind "klávesa" "slot1;w5;slot4"
Nejsem si jistý, zda to bude fungovat, nevím, kolik musí být waitů mezi vbráním položky v menu, nevím, zda se menu stihne načíst, pokud ti to nepůjde, přidej počet waitů. Jinak tímhle způsobem si můžeš nabindovat praktcky jakékoliv menu, prostě tam dáš vždycky slotX+w5+slotY+w5+slotZ...
Bývalý admin CS 1.6 sekce PUBLIC ALL.
-
Adam108 - Pokročilý
No, to mě taky napdalo, jenomže když tohle udělám tak se mi to menu ukáže, jakoby až po těch wait, takže se otevře zároven s tím slotem 4... 

-
XXXLutz - Pokročilý
Jestli jsem to správně pochopil, ty chceš při zmáčknutí J použít slot1 a po 2. zmáčknutí slot4? Jestli jo, tak ti ho sem napíšu.

-
kuk - Mistr
alias deagle1 "slot1; alias deagleCTF deagle2"
alias deagle2 "slot4; alias deagleCTF deagle1"
alias deagleCTF "deagle1"
bind j deagleCTF
alias deagle2 "slot4; alias deagleCTF deagle1"
alias deagleCTF "deagle1"
bind j deagleCTF

-
kuk - Mistr