Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] DeathMatch Dust2 / Domino*Cz / Setrin

Příspěvekod setrin » 16 bře 2020, 22:32

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Domino*Cz
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^DeathMatch Dust2
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [triggerbot]
[=] Zabanovany nickname: Setrin
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:15343851
[=] Zabanovana IP: 92.245.6.225
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================

Dostal som ban, udajne za triggerbot. Po dlhsej dobe som si zapol CSko, cheaty som urcite nemal. Davate Ban hracom za to ze su dobry? Ziadam o Unban, kedze absolutne nebol opravneny, akurat som nasraty.
Som VIP hrac.
setrin
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] DeathMatch Dust2 / Domino*Cz / Setrin

od Rumcajz » 16 bře 2020, 22:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: DeathMatch Dust2 / Domino*Cz / Setrin

Příspěvekod setrin » 16 bře 2020, 22:40

Na DeathMatchy som kedysi hraval denne, davate ban hracom len tak, lebo sa vam nieco nepozdava, tak preistotu dam ban? Chcem vidiet dokaz ze som mal cheaty. Dakujem Ti Domino za pekny vecer....
setrin
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod DominooCz » 16 bře 2020, 22:42 VIP

setrin píše:=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Domino*Cz
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^DeathMatch Dust2
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [triggerbot]
[=] Zabanovany nickname: Setrin
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:15343851
[=] Zabanovana IP: 92.245.6.225
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================

Dostal som ban, udajne za triggerbot. Po dlhsej dobe som si zapol CSko, cheaty som urcite nemal. Davate Ban hracom za to ze su dobry? Ziadam o Unban, kedze absolutne nebol opravneny, akurat som nasraty.
Som VIP hrac.

Ahoj čekal jsem tvou reakci u tebe to bylo takové různě všelijaké sám jsem si nebyl jistý, jestli opravdu něco máš, či ne. Proto jsem ještě požádal kolegu OMEN aby na tebe mrkl také a pozoroval tě taky delší dobu a též to pro nej bylo složité ale nakonec jsme se shodli ze by se mohlo jednat o triggerbot nebolí ještě byla úvaha o No recoil. Občas se ti zatřepal cross a byly nějaké divné chvilky samozřejmě muže být chyba na mé straně momentálně jsem mimo domov tak mám pouze takovou přenosnou Wi-Fi a občas jsem chytl nějaký ten lag takže, jelikož zítra nebudu mít vůbec čas požádám kolegu aby ty dema vyčasoval a následně je sem doložil. Pokud jsem se unáhlil tak se ti samozřejmě omlouvám za vzniklé nepříjemnosti. Hezký zbytek dne ti přeji. :)
ObrázekCS 1.6 Admin
DominooCz
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod setrin » 16 bře 2020, 22:47

Ahoj,

No rozhodne ziadny no-recoil ani nic ine nepouzivam a ani som nikdy nepouzival. Hram to na Macu, to by ale nemal byt ziaden rozdiel. Dufam ze sa ukaze moja nevina, kedze CSko ma bavi jedine na tomto servery.
Pockam si na tie dema teda.

Prajem pekny zvysok dna.
setrin
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod DominooCz » 16 bře 2020, 22:50 VIP

setrin píše:No rozhodne ziadny no-recoil ani nic ine nepouzivam a ani som nikdy nepouzival. Hram to na Macu, to by ale nemal byt ziaden rozdiel. Dufam ze sa ukaze moja nevina, kedze CSko ma bavi jedine na tomto servery.

Jak jsem řekl může to být má vina, bo mometálně můj internet není nejlepší, protože mám takový přenosný když jsem mimo domov pokud jsi čistý tak jak jsem psal výše omlouvám se ti za vytvořené nepříjemnosti. taky ti přeji hezký zbytek dne :)
ObrázekCS 1.6 Admin
DominooCz
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod setrin » 16 bře 2020, 22:53

DominooCz píše:
setrin píše:No rozhodne ziadny no-recoil ani nic ine nepouzivam a ani som nikdy nepouzival. Hram to na Macu, to by ale nemal byt ziaden rozdiel. Dufam ze sa ukaze moja nevina, kedze CSko ma bavi jedine na tomto servery.

Jak jsem řekl může to být má vina, bo mometálně můj internet není nejlepší, protože mám takový přenosný když jsem mimo domov pokud jsi čistý tak jak jsem psal výše omlouvám se ti za vytvořené nepříjemnosti. taky ti přeji hezký zbytek dne :)

Rozumiem.. Tak ale je potom spravne dat ban, ked mas takyto nespolahlivy net a niesi si 100% isty?
setrin
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod DominooCz » 16 bře 2020, 22:58 VIP

setrin píše:
DominooCz píše:

Rozumiem.. Tak ale je potom spravne dat ban, ked mas takyto nespolahlivy net a niesi si 100% isty?

Proto jsem to konzultoval ještě s jedním adminem, který se na tebe taktéž díval a také si se mu nezdál tak proto jsme tak usoudily ale jsme jen lidé každý se může splést :)
Od toho tady máme ty cheathuntery kteří v tom mají praxi oni to shlédnou a řeknou verdikt :)
ObrázekCS 1.6 Admin
DominooCz
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod setrin » 16 bře 2020, 23:01

DominooCz píše:
setrin píše:
DominooCz píše:

Proto jsem to konzultoval ještě s jedním adminem, který se na tebe taktéž díval a také si se mu nezdál tak proto jsme tak usoudily ale jsme jen lidé každý se může splést :)
Od toho tady máme ty cheathuntery kteří v tom mají praxi oni to shlédnou a řeknou verdikt :)

Tak to som zvedavy. Uz sa neviem dockat :D
setrin
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod AkYs » 16 bře 2020, 23:31

Ahoj, jelikož je DominooCz zaneprázdněn, tak mě požádal o vyčasování těchto dem.

1. http://leteckaposta.cz/443438978
155:14:00
157:31:59
159:05:51
159:13:05
160.57:18

2. http://leteckaposta.cz/219741354
165.09:11
167:32:59
AkYs
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod OMEN » 16 bře 2020, 23:41 VIP

Po tom ako ma Domino*CZ zavolal aby som ťa prišiel skontrolovať si mi prišiel dosť zvláštny. Dosť dlho sme ta spolu sledovali a niektoré situácie si mal fakt zaujímavé. zhodli sme sa ze ide o triggerbot (akurát dnes som riešil iného hráča s týmto hackom a tvoja hra mi to dosť pripomínala). Samozrejme ak sme sa zmýlili tak sa ospravedlňujem a preberáme plnú zodpovednosť za našu chybu
Obrázek

¨I'm just a regular everyday normal motherfucker¨
OMEN
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod setrin » 17 bře 2020, 00:03

Slav1c píše:Po tom ako ma Domino*CZ zavolal aby som ťa prišiel skontrolovať si mi prišiel dosť zvláštny. Dosť dlho sme ta spolu sledovali a niektoré situácie si mal fakt zaujímavé. zhodli sme sa ze ide o triggerbot (akurát dnes som riešil iného hráča s týmto hackom a tvoja hra mi to dosť pripomínala). Samozrejme ak sme sa zmýlili tak sa ospravedlňujem a preberáme plnú zodpovednosť za našu chybu

Pozrel som si obe dema, no ja tam nenachadzam ani naznak neakeho cheatu. Poprade vacsina tych killov kde dam full out je luck. Jediny rozdiel ktory vidim, je ze ja mam cross small, na deme je dost velky. Na steame mam odohratych vyse 440 hodin CSka, nemam dovod si zapinat cheaty. Ani netusim co Tiggerbot je, za mojich casov boli len wallhacky, aimboty a speedhack :D

Prosim o unban...
setrin
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod setrin » 17 bře 2020, 00:23

Ale posudit musite sami..
Stojim si za svojim, zaden cheat som nepouzil..
setrin
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod dominikkriz2323 » 17 bře 2020, 00:27

Ahoj, demo jsou v CHH sekci na prozkoumání, nyní měj strpení a vyčkej na konečný verdikt.
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
dominikkriz2323
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [V řešení] DeathMatch Dust2 / Domino*Cz / Setrin

Příspěvekod Nahkriin » 17 bře 2020, 18:50 VIP

Dema čisté, máš unban.

Omlouváme se za problémy.