• Stránka 1 z 1
[V] lamanumerounotygumo / Domino / Deathmatch
Zdravim vcera vecer sem si sel zahrat na DM jelikoz classic servery byly tou dobou full, zacalo me to nako bavit obzvlast diky vasim hitboxum a tomu ze tam neni vesta s helmou tak se da davat i usp na jednu pres pul mapy a nekdo se rozhodnul ze mam pry aimbot.
Na steamu mam skoro 1900 hodin v 1.6, zacinal sem na beta 5.1 s assaultem, vazne nemam potrebu si dokazovat neco na vasich non steam serverch,ale pokud mi protihraci daj potrebne desetinky tak sem schopen davat only hlavy, je mi 32 pred 12 lety pri treninku Q3 sem se dokazal dostat v reakcnich casech pod 0.1 sekundy!!! Dekuji za prosetreni Martin (lamanumerounotygumo)
Na steamu mam skoro 1900 hodin v 1.6, zacinal sem na beta 5.1 s assaultem, vazne nemam potrebu si dokazovat neco na vasich non steam serverch,ale pokud mi protihraci daj potrebne desetinky tak sem schopen davat only hlavy, je mi 32 pred 12 lety pri treninku Q3 sem se dokazal dostat v reakcnich casech pod 0.1 sekundy!!! Dekuji za prosetreni Martin (lamanumerounotygumo)
- kenyhnitram
- Kolemjdoucí
[V] lamanumerounotygumo / Domino / Deathmatch
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ban na DM 16.03. (lamanumerounotygumo)
http://www.gamesites.cz/amxban/classic/ ... p?bid=3993
Vyčkej si na demo od admina.
Předmět přejmenován pro lepší přehlednost.
Vyčkej si na demo od admina.
Předmět přejmenován pro lepší přehlednost.
-
Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter
Re: lamanumerounotygumo / Domino / Deathmatch
kenyhnitram píše:Zdravim vcera vecer sem si sel zahrat na DM jelikoz classic servery byly tou dobou full, zacalo me to nako bavit obzvlast diky vasim hitboxum a tomu ze tam neni vesta s helmou tak se da davat i usp na jednu pres pul mapy a nekdo se rozhodnul ze mam pry aimbot.
Ahoj no včera jsme tě kontrolovali s adminem Ptakys a každý máme své demo ze kterých jsme usoudili, že jsi zaplý, jelikož jsem ještě v práci tak Ptakys vyčasuje své demo zároveň s mým a dodá to sem tak chvíli strpeni než se to vyčasuje pokud jsem se zmilil tak se ti omlouvám ale občasné killy byly z mé strany více než jasné uvidíme co na to CHH sekce hezky den ti přeji

-
DominooCz - Sponzor
s tim ze v demu budou fakt divny fragy souhlasim, hitboxy na tom serveru fungujou proste zvlastne a obcas sem ani sam neveril ze tam ta hlava spadla protoze sem videl jak mirim uplne mimo....
- kenyhnitram
- Kolemjdoucí
kenyhnitram píše:s tim ze v demu budou fakt divny fragy souhlasim, hitboxy na tom serveru fungujou proste zvlastne a obcas sem ani sam neveril ze tam ta hlava spadla protoze sem videl jak mirim uplne mimo....
Máme tady šikovné kluky v CHH Sekci oni to omrknou a řeknou, ale občas si byl opravdu na jistotu no

-
DominooCz - Sponzor
Ahoj, s DominooCz jsme tě nějakou dobu sledovali a oba dva jsme se na ts shodli že něco máš. Místama to byly běžné killy, ale v těchto dvou demech je několik případů, které tak moc běžné nebyly. Jelikož je DominooCz v práci, tak mě požádal o vyčasováni jeho dema. Pokud jsme se spletli, tak se ti samozřejmě omlouváme a dostaneš ub. Ale to už necháme na CHH.
1. http://leteckaposta.cz/794040168
11:49:80
12:24:64
13:09:40
15:20:04 - 15:26:43 (tohle bylo hodně divný)
-
AkYs - Pokročilý
Demo bude prověřeno v CHH sekci. Vyčkej si na verdikt.
-
Re: [V řešení] lamanumerounotygumo / Domino / Deathmatch
tak vis jak kdyby me neslo o to ze sem nic nemel tak si prece koupim vip jak se tu nekde pise a jedu dal, akorat ja sem nikdy zadny p2w nepodporoval a nebudu
- kenyhnitram
- Kolemjdoucí
kenyhnitram píše:tak vis jak kdyby me neslo o to ze sem nic nemel tak si prece koupim vip jak se tu nekde pise a jedu dal, akorat ja sem nikdy zadny p2w nepodporoval a nebudu
Vyhni se zbytečnému spamu a vyčkej si na verdikt

-
DominooCz - Sponzor
Dema nedostatečné, máš unban.
Omlouváme se za problémy.
Omlouváme se za problémy.
-
Re: [V] lamanumerounotygumo / Domino / Deathmatch
V pohode. Dekuji za rychle reseni, cekal sem ze se tady s nekym budu dohadovat tejden.
- kenyhnitram
- Kolemjdoucí
Chyba na mé straně omlouvám se za vytvořené nepříjemnosti. Máš ub můžeš zase hrát na našich serverech, ať se daří 

-
DominooCz - Sponzor
Zdravim, na servery me to nepusti furt me to pise ze mam ban....
- kenyhnitram
- Kolemjdoucí
Promiň, včera jsem ti ho hodil, ale asi jsem ho nepotvrdil, nebo něco se stalo... Už by se ti mělo jít připojit.
-
• Stránka 1 z 1