I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamietnuté]Stížnost na MISELIN308

Příspěvekod bedrich11 » 17 bře 2020, 15:49

Chtěl bych podat stížnost na admina miselin308.
jail_rehab_b3-Na této mapě jsme oba dostali FK,protože simon byl neschopný dal příkaz,který se nedal splnit,potom se ho zeptal proč nás zabil a pak ho přehodil od ct.
Další kolo mi pak napsal,že to fk nebyl,tak co to teda bylo?
Když simon dal příkaž běžte do boxu na zadní stěnu,zaprvý byly zavřený cely takže jsme nemohli,a ještě na této mapě není zádní stěna v boxu,k tomu ten "simon" mluvil strašně potichu že nebyl slyšet skoro.
Když jsme nedostali fk,tak proč ho teda přehodil? Že nás zabil oprávněně?

Prosím o prošetření

Bedrich JB1
bedrich11
Amatér
Amatér

[Zamietnuté]Stížnost na MISELIN308

od Rumcajz » 17 bře 2020, 15:49

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na MISELIN308

Příspěvekod asdfJB » 17 bře 2020, 16:08 VIP

Dodaj dôkazy
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Miselin308 » 17 bře 2020, 16:53

Ještě jsem ti to psal na serveru, že on ani nevěděl co dal za příkaz...
On neřekl sloveso, takže původně všichni měli zůstat v celách, jelikož předtím řekl ať pustíme k a m.
Následně jsem ho přehodil protože nevěděl vůbec co udělal + za blbost co udělal kolo předtím.
Něco mi vysvětli, já ti na serveru řeknu důvody, ty napíšeš ok a pak mě jdeš nahlásit za blbost? Stojí ti to za to?
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
Miselin308
Mistr
Mistr

Příspěvekod bedrich11 » 17 bře 2020, 18:28

tak mi vysvětli když jsem udělal to co jsi napsal,proč jsem nedostal vd teda?
A stojí mi to za to, protože ty jsi admin který mi znepříjemnoval naschvál hru, tak dělám to samý tobě, budu upozorňovat na každou tvoji chybu když ses rozhodl mi kazit hru,tak ti budu dělat to samý..Já myslel,že když simon ti dá nesplnitelný příkaz,tak si můežš dělat co chceš.

Nevím já si myslím že jsem měl dostat vd taktéž ty.

Nevím proč jsi se rozhodl ,že mě ho nedáš a odpojil si se.

Asi to akorát potvrzuje má slova,že mi opakovaně kazíš hru.

Nevím jestli máš tak blbej plat,nebo blbou práci,ale vylejvat si zlost na hráčích,kteří tam hrají pro zábavu,mi nepřijde uplně správný..
bedrich11
Amatér
Amatér

Příspěvekod Miselin308 » 17 bře 2020, 18:33

Vd neměl dostat nikdo z nás... Byl příkaz pusťte k a m, s tím že simon se pak popletl, a nachytal trochu celý server, aneb neřekl sloveso při dalším příkazu, měli jsme zůstat v cele. Ode mne vše
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
Miselin308
Mistr
Mistr

Příspěvekod bedrich11 » 17 bře 2020, 18:36

no dobře,proč hráči kteří šli do boxu nedostali kill, a my co jsme zůstali v celách nebo nešli do boxu,tak jsme dostali kill a vd ani omluva nic? Takhle je to podle tebe správně? Dobře,tak až budeš ve hře,budu u ct ,dám příkaz,který se nedá splnit,pak tě sejmu a pak řeknu že jsem se popletl? Domluveno :)
bedrich11
Amatér
Amatér

Příspěvekod Miselin308 » 17 bře 2020, 19:07

Já přemýšlím že nemá moc cenu ti to tu vysvětlovat, ale pochop že hráč byl následně přehozen za svoji blbost - padl simon, padly všechny příkazy. Teď přestaňme spamovat topic a vyčkej na vyjádření vyšších :)
Miselin308
Mistr
Mistr

Příspěvekod Knedlajs » 17 bře 2020, 19:59 VIP

Pokiaľ dá Simon nesplniteľný príkaz, tak áno. Máš pravdu, môžeš ísť kam chceš. Ale podľa slov Admina žiadny taký príkaz nepadol: "On neřekl sloveso, takže původně všichni měli zůstat v celách, jelikož předtím řekl ať pustíme k a m."

Pokiaľ to bolo takto, ako tvrdí Admin, tak ste sa nemali hýbať a teda ste dostali oprávnené killy.

Žiadne demo o jeho pochybení si ale nedodal a obaja situáciu popisujete inak. V takýchto prípadoch veríme slovám Admina, pretože on je ten, ktorý prešiel testom, a do ktorého sme vložili dôveru.

Nabudúce s dôkazmi.

Zamietnuté.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Stížnosti na Adminy