Porušuje nekdo pravidla na Zombie serverech? Sdělte nám to zde.

[V] Benedikt, toxo. / BB / Dohoda

Příspěvekod Rubie » 18 bře 2020, 00:48

Zdravím, hráč Benedikt našiel dieru v toxovom campe, a následne ho sekol a potom nezabíjal a čakal.

Nick: Benedikt, toxo.
Steam ID + Screenshot SID:Benedikt VALVE_0:0:68758352, toxo. STEAM_0:0:5842870 http://www.img.tpx.cz/uploads/20200317235511_1.jpg
Dôkaz: http://leteckaposta.cz/690625900
Vyčasovanie: 69:51
Rubie
Pokročilý
Pokročilý

[V] Benedikt, toxo. / BB / Dohoda

od Rumcajz » 18 bře 2020, 00:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Benedikt, toxo. / BB / Dohoda

Příspěvekod dtoxo » 18 bře 2020, 01:09

K tomuhle bych se rád vyjádřil...
Byl jsem v tunelu, který byl bloknutý na konci a nemohl jsem vejít do kabiny a zároveň tam byla díra. Proto na demu můžete vidět jak je zombie, tedy Benedikt v kabině.
Absolutně nevím, proč mě Benedikt nezabil protože s ním žádnou dohodu nemám a ani jsem neměl a jelikož jsem poznal, že v tunelu je Rubie, tedy rLZ tak jsem šel k němu aby mě zabil jak je na demu i vidět.
Já jsem v tomhle nevinně... nic špatného jsem neudělal protože žádnou domluvu s Benediktem, kterého absolutně neznám nemám.
ftp

BaseBuilder New top 1
dtoxo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod dtoxo » 18 bře 2020, 01:35

Rubie mi teď napsal, že to nahlásil protože mě viděl nestřílet na Benedikta, což můžu vyvrátit protože z toho kola mám demo.
- https://uloz.to/file/24Y8L9TzuqUe/game59-dem
- 69:04:00

Vstoupil jsem do tunelu, který měl v sobě díru, kterou jsem udělal sám omylem a věděl jsem o ni, ale doufal jsem, že to ZM třeba nezjistí a přežiju. To jsem ale nevěděl, že můj spoluhráč udělal taky chybu a zablokoval vstup do kabiny jak jde na demu vidět. Šlo mi tam pár ZM, které jsem zabil a poté tam objevil tu díru hráč Benedikt, do kterého jsem vystřelil pár nábojů, ale protože jsem věděl, že na 100% umřu tak jsem se snažil jít k rLZ (Rubie) aby si mě zabil protože jsme kámoši ze serveru (pokud se nepletu, tak tohle není porušování pravidel). Snažil jsem se dostat k němu, protože jak jde na demu vidět, tak mi natáhl tunel a byl kousek ode mne. Proto jsem přestal střílet do Benedikta a snažil se přiblížit k rLZ. rLZ se ale z nějakého důvodu vrátil zpátky a proto to trvalo než jsem k němu došel...
Jak jsem už nahoře napsal, o žádnou dohodu nešlo. Benedikta neznám, nevím kdo to je a proč mě nezabil, to se budete muset zeptat ho.

p.s. kdyby šlo o dohodu a měl bych s ním něco domluvené, tak bych se snad logicky nechal zabít Benediktem a nešel bych za rLZ...
ftp

BaseBuilder New top 1
dtoxo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Arnostek » 18 bře 2020, 11:26

Ahoj,
Takže takto...
V prvom rade Benedikta zabanujem.
V druhom rade,toxo,ty tiež dostaneš ban, nie za toho Benedikta(aj keď to bola tiež dohoda, tie 2 náboje čo si doňho strelil ani nebudem počítať), ale za to otočenie sa chrbtom, neutočenie na rlza a následne nechanie sa mu. Rozmýšlal som, či ti ho dám, ale touto vetou si to zaklincoval a mňa utvrdil.
tak jsem se snažil jít k rLZ (Rubie) aby si mě zabil protože jsme kámoši

Díky za nahlásenie. :) ;)
Arnostek
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod dtoxo » 18 bře 2020, 11:46

Arnostek píše:(aj keď to bola tiež dohoda, tie 2 náboje čo si doňho strelil ani nebudem počítať), ale za to otočenie sa chrbtom, neutočenie na rlza a následne nechanie sa mu. Rozmýšlal som, či ti ho dám, ale touto vetou si to zaklincoval a mňa utvrdil.

1. Jaká dohoda? já jsem žádnou dohodu s Benediktem neměl. Kdyby jsem s ním měl dohodu, tak bych se nenechal zabít od rLZ ale nechal bych se zabít od Benedikta... tohle je snad logické ne? Najdi mi v chatu něco o dohodě s Benediktem...

2. To, že mě Benedikt nechtěl zabít a já jsem se nechal zabít rLZ, je na hodinový ban? Mohl by jsi mi prosím ukázat, kde je v pravidlech napsáno, že se nemůžeš nechat zabít někým jiným? Pokud si znovu přečteš mou odpověď, dočteš se tam, že jsem už věděl, že jsem na 100% mrtvý kvůli díře v tunelu a proto jsem nestřílel a nechal se zabít nim.
ftp

BaseBuilder New top 1
dtoxo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Twixx » 21 bře 2020, 22:01

dtoxo píše:
Arnostek píše:(aj keď to bola tiež dohoda, tie 2 náboje čo si doňho strelil ani nebudem počítať), ale za to otočenie sa chrbtom, neutočenie na rlza a následne nechanie sa mu. Rozmýšlal som, či ti ho dám, ale touto vetou si to zaklincoval a mňa utvrdil.

1. Jaká dohoda? já jsem žádnou dohodu s Benediktem neměl. Kdyby jsem s ním měl dohodu, tak bych se nenechal zabít od rLZ ale nechal bych se zabít od Benedikta... tohle je snad logické ne? Najdi mi v chatu něco o dohodě s Benediktem...

2. To, že mě Benedikt nechtěl zabít a já jsem se nechal zabít rLZ, je na hodinový ban? Mohl by jsi mi prosím ukázat, kde je v pravidlech napsáno, že se nemůžeš nechat zabít někým jiným? Pokud si znovu přečteš mou odpověď, dočteš se tam, že jsem už věděl, že jsem na 100% mrtvý kvůli díře v tunelu a proto jsem nestřílel a nechal se zabít nim.

Dovoľ mi sa sem vyjadriť, aby som ťa vyviedol z omylu. Dohoda je "nechávanie", a počíta sa z oboch strán, čiže nie len keď ZM necháva CT, ale aj keď CT necháva ZM... ako CT je tvojou povinnosťou prežiť a zabíjať ZM, tým, že si sa k svojmu kamošovi otočil chrbtom a nechal sa zabiť, si to porušil a nechal si ho, aby ťa zabil, je to to isté, ako keď ti ZM vôjde do tunela, zastane pred tebou a aj keď má možnosť ťa zabiť, nerobí to a nechá sa zabiť tebou.
Twixx
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: [V] Benedikt, toxo. / BB / Dohoda

Příspěvekod dtoxo » 21 bře 2020, 22:46

Už jsme si o tom s Arnoštem popsali... chápu a omlouvám se za to. :?
ftp

BaseBuilder New top 1
dtoxo
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Zombie Servery