I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]jb1/tokop/nevyhodajentak/fk

Příspěvekod Brazzer » 17 bře 2020, 16:33

1. Popis situace - Simon nás poslal na stěnu, šli jsme na stěnu, pak upřesnil na jakou část stěny, ale nepoužil sloveso, takže jsem šel normálně na stěnu. S další zebřičkou jsme dostali nevýhodu a zebřička pak dostala kill.
2. Důkazy - http://leteckaposta.cz/884281178
právoplatný následník Malackého trůnu
Brazzer
Zkušený
Zkušený

[V]jb1/tokop/nevyhodajentak/fk

od Rumcajz » 17 bře 2020, 16:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: jb1/tokop/nevyhodajentak/fk

Příspěvekod Tokop » 17 bře 2020, 16:53 VIP

1. Nedal si vyčasování

2. Situaci můžeš se mnou v klidu řešit na serveru, ale ty si jen začal psát jak jsem Vás posílal někam jinam a vůbec si nepsal, že jsem zapomněl nějaké sloveso nebo tak, což by se mohlo stát.

3. Pokud si dobře pamatuji řešení takových situací, tak vchody, žebříky apod. se berou jako rozdělení stěny a já Vám jasně určil na jakou máte jít střelama, a to že jsem v tom dodatku bez slovesa by mělo být úplně jedno.

4. Máš jít přímou cestou a ne běžet pod úhlem 34 stupňů.
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:
Obrázek
Obrázek
                Obrázek
Tokop
Mistr
Mistr

Příspěvekod Brazzer » 17 bře 2020, 17:19

Tokop píše:1. Nedal si vyčasování

26:30
Tokop píše:2. Situaci můžeš se mnou v klidu řešit na serveru, ale ty si jen začal psát jak jsem Vás posílal někam jinam a vůbec si nepsal, že jsem zapomněl nějaké sloveso nebo tak, což by se mohlo stát.

Nezdálo se mi, že se ti to chce dál řešit. 27:23
Tokop píše: 3. Pokud si dobře pamatuji řešení takových situací, tak vchody, žebříky apod. se berou jako rozdělení stěny a já Vám jasně určil na jakou máte jít střelama, a to že jsem v tom dodatku bez slovesa by mělo být úplně jedno.

Jestli je to takhle, tak to bylo oprávněný, ale zdá se mi, že stěna to je jedna.
Tokop píše:4. Máš jít přímou cestou a ne běžet pod úhlem 34 stupňů.
Nevýhodu jsem podle tebe dostal za to, že jsem šel na jinou stěnu.Ne za to, že jsem šel pod úhlem 34 stupňů.
právoplatný následník Malackého trůnu
Brazzer
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Tokop » 17 bře 2020, 17:27 VIP

Co se týká reakcí na 2. a 4. odpověď. Přečti si mojí odpověď a to neustále opakuj dokud nepochopíš přesný význam. :D
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:
Obrázek
Obrázek
                Obrázek
Tokop
Mistr
Mistr

Příspěvekod asdfJB » 17 bře 2020, 22:47 VIP

Admin si dá nabudúce pozor, aby vložil sloveso do každého príkazu. Aj toho doplňovacieho. Tá stena, ktorú označil bola aj tá za rebríkom. Lepší príkaz: "Choďte na túto stranu tejto steny."

Vyriešené.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: [V]jb1/tokop/nevyhodajentak/fk

Příspěvekod Tokop » 18 bře 2020, 05:19 VIP

Dobre Brazzer, tak promin za neopravnenou nevyhodu jelikoz server delame pro slusne hrace, tak me mrzi, ze si byl znevyhodnen prave ty, to co jsem chtel svou odpovedi naznacit je, ze jsem byl v domneni, ze jsem vam jasne urcil misto kam mate jit i slovy a vy jste tam stejne sli a vubec si nezminil, ze jsem nepouzil nejake sloveso, coz se muze stat vazne kazdemu a i ja jako "tryharder" pravidel pro nejake hrace povazuju nahlasovani hracu/adminu za to, ze jim uteklo sloveso jeste, kdyz se to deje vyjimecne, nikdo si toho ani nevsimne a tech co se to tyka to ani nezmini za totalni picovinu a zbytecnost, takze te tim chci poprosit, ze priste at uz to bude hrac a admin, aby si alespon slusne upozornil, ze vypustil sloveso, protoze kdyz ja tam prikaz "bezte na tuto stenu, na tuto cast" a vypustil jsem omylem sloveso a nikdo jiny to nezaregistroval a ty se se mnou hadas, ze jsem vas tam neposlal, tak to je vazne smesne. :D Co dodat snad me po teto zavazne situaci nezrusi. :? Akorat jsem rad, ze jsem to schytal prave je, abych ti jeste jednou napsal a poprosil at, kdyz uz to mas zapotrebi nahlasovat, tak at aspon na serveru konkretne zminis o co jde a ne omacky okolo toho, ze "Simon ty si nas tam neposlal", ale jadro problemu, to jsem delal jako akademik taky a pak spokojene nahlasoval, ale je to zlo, dik. ;)
Obrázek
Obrázek
                Obrázek
Tokop
Mistr
Mistr

Příspěvekod nYcko » 18 bře 2020, 09:03

Ja som tam bol a som si to všimol, kedze som aj pisal do chatu. Avšak kedze posobis ako neomylny, je vobec dovod ta upozornovat ked vsetkych ostatnych za kazdu vec upozornujes a ty si nedavas pozor ?
Sám na servery si ani nezaregistroval začo davas nevyhody, takze ked sa ukludnis ako admin, mozno aj hraci budu kludnejsi a budu ti pomahat.
GL
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Tokop » 18 bře 2020, 10:00 VIP

nYcko píše:Ja som tam bol a som si to všimol, kedze som aj pisal do chatu. Avšak kedze posobis ako neomylny, je vobec dovod ta upozornovat ked vsetkych ostatnych za kazdu vec upozornujes a ty si nedavas pozor ?
Sám na servery si ani nezaregistroval začo davas nevyhody, takze ked sa ukludnis ako admin, mozno aj hraci budu kludnejsi a budu ti pomahat.
GL

jestli je toto hlstats tvoje, coz myslim, ze je http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=4337, tak si chatu nic nepsal, tak nelzi a ve voicu urcite nikdo nic nerekl.

Já nikdy nepůsobil jako neomylný a ani jsem se o toh ani nikdy nesnažil. To jen vy máte vsugerovaný v hlavě, že admin co se snaží dodržovat pravidla v každé situaci je namyšlený egoista, který si myslí, že je bůh světa. Jestli se chceš hádat o tom, že si něco psal do chatu nebo diskuzi o tom jak pusobim jako neomylny egoista, tak klidne rad podebatuji, ale ne tu ve stiznostech, tak se prosim priste svych poznamek zdrz, takze pripadne sz, dik.
Obrázek
Obrázek
                Obrázek
Tokop
Mistr
Mistr

Příspěvekod asdfJB » 18 bře 2020, 11:11 VIP

Všetko, čo bolo treba povedať, bolo povedané a preto si nemyslím, že by ktokoľvek mal ešte niečo písať.

LOCK.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy