• Stránka 1 z 1
[V]Miselin308/Jailbreak#1
1.Mal som simona a asi 4 vezni dostali FK. Dalsie kolo sa vsetci prekrikovali a snazil som sa zistit komu dat VD. Dal som vdčka 2 veznom v čom ma potom jeden zabil. Admin Miselin308 ma ale prehodil zevraj som ignoroval vaznov co mali mat VD. Takze v tom chaose som nevedel ani komu mam dat VD a určite som to nechcel odignorovat a išiel som dať dalšie VDčka až na to ze ma vezen zabil.
2.http://hltv.fakaheda.eu/20312-2003180107-jb_community.dem.zip
17:34
2.http://hltv.fakaheda.eu/20312-2003180107-jb_community.dem.zip
17:34

-
david5503 - Zkušený
[V]Miselin308/Jailbreak#1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Miselin308/Jailbreak#1
No, chápu že tam byl chaos, ale hráči ti hned na začátku nahlašovali 2 vd, ty si dal jen jedno, nevim jestli jim nebylo rozumět či co, nemyslím si, následně jsem tam stihl vyřešit fk od dalšího ct, vd ti stále, pořád bylo nahlašováno, ty stále nic. Pak dostal vd hráč kterého jsem řešil ale ten poslední hráč, co celou dobu nahlašoval to vd, tak tomu si prostě zandaval ignore. Žádná otázka na ct, "tak, kdo má mít vd", prostě si dal příkaz, a začal si tam komandovat. Z mého pohledu to vypadalo tak, že nemáš zájem dát všechna ta vd, i když ti ho ct nahlásilo několikrát. Ode mne vše.
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
Žiadny chaos na deme nie je. Mladšie z CT, ktoré ti nahlasovalo VD na začiatku kola v zbrojnici si ignoroval a namiesto toho si dal VD niekomu inému. Je pravda, že admini tam riešili jednu vec za druhou, ale to je predsa ich práca. Tvojou úlohou je tie nahlásené VD rozdať a keď nerozumieš, tak sa pre istotu opýtaj ešte raz.
Sťažnosť zamietnutá.
Sťažnosť zamietnutá.
-
asdfJB - Spamerův sluha
asdfJB píše:Žiadny chaos na deme nie je. Mladšie z CT, ktoré ti nahlasovalo VD na začiatku kola v zbrojnici si ignoroval a namiesto toho si dal VD niekomu inému. Je pravda, že admini tam riešili jednu vec za druhou, ale to je predsa ich práca. Tvojou úlohou je tie nahlásené VD rozdať a keď nerozumieš, tak sa pre istotu opýtaj ešte raz.
Sťažnosť zamietnutá.
Každopádne nebylo nikomu rozumet a proto to nebyla moje chyba že sem nekomu nedal VD určite sem to neudelal schválne

-
david5503 - Zkušený
• Stránka 1 z 1