• Stránka 1 z 1
cs 1.6 mapping timelaps (test/experiment)
https://www.youtube.com/watch?v=vOSv4yZWZOA
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nikde jinde jsem neviděl takovýhle video o timelapsu mapy pro cs 1.6 tak jsem si to jen vyzkoušel jak by to vypadalo ._.
11 sekund videa = 11-13 hodin práce
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
no pokud to budem brát na reálnou knife mapu + otáčení kamery do toho tak by to pravděpodobně trvalo 45+ hodin což nepočítám de/jb mapy které jsou omnohem větší tam by to možná i přesáhlo 100+ hodin
nikde jinde jsem neviděl takovýhle video o timelapsu mapy pro cs 1.6 tak jsem si to jen vyzkoušel jak by to vypadalo ._.
11 sekund videa = 11-13 hodin práce
no pokud to budem brát na reálnou knife mapu + otáčení kamery do toho tak by to pravděpodobně trvalo 45+ hodin což nepočítám de/jb mapy které jsou omnohem větší tam by to možná i přesáhlo 100+ hodin

https://steamcommunity.com/profiles/76561198319558659
-
romanvesmir - Akademik
cs 1.6 mapping timelaps (test/experiment)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: cs 1.6 mapping timelaps (test/experiment)
gj, to by sa mi nechcelo robit xd
Counter-Strike Game Level Designer
gamebanana.com/members/1561530
gamebanana.com/members/1561530
-
0yo - Mapper
• Stránka 1 z 1