• Stránka 1 z 1
[Z]GunGame 2 / Žiadosť
Názov: GUNGAME 2 Jan1cko
Zdravíčko rád by som požiadal o admin práva na server GunGame 2 mini.
Nick v hre: Jan1cko
Nick na fóre: Jan1cko
HlStats:
Národnosť: Slovenská
Steam ID: STEAM_0:0:80873786
Steam Nick: Jan1cko
Vek: 23
Bany? Vôbec
VIP: na servery zakúpené už rok cca plus mínus.
Prehrešky? Boli jedine na mňa že som LAMA
keď mám skóre 50:30 
TS3: Využívam sem tam áno priznávam možno je to mínus ale var si nájdem niekoho s kým by som si mohol pokecať .
Niečo o sebe? Tak začnem v skratke volám sa Janči kedže to mám pekne v mene napísané ! Moje záľubi sú šport ako napríklad FIFA 19 v domácom prostredí
alebo v priamom prenose kvalitný football. Ďalej mojou takou srdcovkou ktorou sa venujem už 7 rokov to je DJing čiže hrávam kadejaké Discotéky, Oslavy, Svadby a podobne.
Prečo by som chcel na GS adminovať? Dobrá otázka na ktorú si vždy vravím odpoveď že kedy konečne ma vezmú team Gamesites už od svojich 14 rokov ako nonsteam hráč som túžil sa pripojiť k vám a vždy mi to nejak nevyšlo teda je toto moja možno že 2 alebo 3 žiadosť minulý rok som neprešiel kôli slabej aktivite vravel som že sa zmení zmenila sa ale predsa zas prišla menšia pauza! Ako sa hovorí nie vždy budete hádzať jednú guľku do jednej dierky, ale keď si dáte menšiu pauzu vrátite sa k tomu lebo viete že vás o bavilo a baviť stále bude !
PS: Keď máte niekde zakúpené VIP navždy vždy sa tam s radosťou vrátite a zahráte si preto by som chcel a mal tú česť sa ucádzať za admina a mal tam dozor pre tých ľudí ktorý tam robia bordeľ čo neznesiem na serveroch sú nadávky a vyhrážky Cheaty na Gungame málo kedy ako som si všímal no uvidíme časom ako by to bolo vo pred ďakujem za odpoveď váš hráč s GAMESITES Jan1cko
Zdravíčko rád by som požiadal o admin práva na server GunGame 2 mini.
Nick v hre: Jan1cko
Nick na fóre: Jan1cko
HlStats:
- Kód: Vybrat vše
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/hlstats.php?mode=playerinfo&player=12684#
Národnosť: Slovenská
Steam ID: STEAM_0:0:80873786
Steam Nick: Jan1cko
Vek: 23
Bany? Vôbec
VIP: na servery zakúpené už rok cca plus mínus.
Prehrešky? Boli jedine na mňa že som LAMA

TS3: Využívam sem tam áno priznávam možno je to mínus ale var si nájdem niekoho s kým by som si mohol pokecať .
Niečo o sebe? Tak začnem v skratke volám sa Janči kedže to mám pekne v mene napísané ! Moje záľubi sú šport ako napríklad FIFA 19 v domácom prostredí

Prečo by som chcel na GS adminovať? Dobrá otázka na ktorú si vždy vravím odpoveď že kedy konečne ma vezmú team Gamesites už od svojich 14 rokov ako nonsteam hráč som túžil sa pripojiť k vám a vždy mi to nejak nevyšlo teda je toto moja možno že 2 alebo 3 žiadosť minulý rok som neprešiel kôli slabej aktivite vravel som že sa zmení zmenila sa ale predsa zas prišla menšia pauza! Ako sa hovorí nie vždy budete hádzať jednú guľku do jednej dierky, ale keď si dáte menšiu pauzu vrátite sa k tomu lebo viete že vás o bavilo a baviť stále bude !

PS: Keď máte niekde zakúpené VIP navždy vždy sa tam s radosťou vrátite a zahráte si preto by som chcel a mal tú česť sa ucádzať za admina a mal tam dozor pre tých ľudí ktorý tam robia bordeľ čo neznesiem na serveroch sú nadávky a vyhrážky Cheaty na Gungame málo kedy ako som si všímal no uvidíme časom ako by to bolo vo pred ďakujem za odpoveď váš hráč s GAMESITES Jan1cko

VIP-GUNGAME 2
-
Jan1cko - Kolemjdoucí
[Z]GunGame 2 / Žiadosť
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: GunGame 2 / Žiadosť
Zase a opět, aktivita nulová...příjdeš po roce, nenahraješ aktivitu, nezkusíš nikoho nahlásit, i když jsem Ti to předtím dal jako podmínku a požádáš si o práva
Nahrej aktivitu, nahlaš 15 hříšníků do PP (kteří budou samozřejmě zabanováni) a za měsíc to můžeš zkusit znovu.
Zamítnuto.

Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1