• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Knife | MasterXX 2.0
Chtěl bych se zeptat, kdo nabral tohota "admina" a jaký k tomu měl důvod? Děkuji za normální odpovědi.
Knife - Since 2015
„Věřit”, znamená vydat se se zavázanýma očima cestou, kterou šel ten, koho uctíváme.
„Věřit”, znamená vydat se se zavázanýma očima cestou, kterou šel ten, koho uctíváme.
-
Saomi - Pokročilý
[Vyriešené]Knife | MasterXX 2.0
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Knife | MasterXX 2.0
Bohužiaľ, to čo sa dnes dialo na KNIFE#1 je naozaj neuveriteľné. To v skutku odrádza tých, ktorí si prídu normálne zahrať. Mrzí ma, že s tým admin MasterXX nič neurobil. Každopádne demo nemám, aby som toto dokázal. Viacerí nakoľko sme s tým nič nemohli urobiť, sme v zápätí leavli..
knife
kz
member of SenecTus Knife Clan
member of kreedz estonia [kz.ee]
kz
-
UniZm - CS 1.6 CheatHunter
Nějak mi uniká důvod proč mě nahlašujete? 
Já tam chodím, abych tam dohlížel na server. Nemusím to dělat, protože to není můj primární server. A to co tu píšete oba dva, tak mi je na zvracení. Oba se chováte hnusně, nadáváte si chatu a já Vás potom musím upozorňovat, aby jste to nedělali. A v důsledku toho, že Vás neustále napomínám, tak se mi ostatní hráči posmívají a píší do chatu ve stylu: "On umřel jenom proto, aby mohl napsat "klid" XDDDD."
Je to zvláštní, že to říkáš zrovna ty UniZm. Nedávno sis žádal o práva na Knifu a neuspěl jsi. Víš proč? Kvůli tvému chatu. Chtěl jsem ti pomoct, protože jsem si myslel, že jsi v pohodě.. nejsi a už Ti nikdy nepomůžu.
A jelikož nemáte žádný důkaz jak jeden, tak ani druhý, tak mě chcete jenom vytočit a provokovat.
Hlavně se UniZm nezapomeň vybrečet, že se Tě nezastávám na serveru, to by mě vážně mrzelo.

Já tam chodím, abych tam dohlížel na server. Nemusím to dělat, protože to není můj primární server. A to co tu píšete oba dva, tak mi je na zvracení. Oba se chováte hnusně, nadáváte si chatu a já Vás potom musím upozorňovat, aby jste to nedělali. A v důsledku toho, že Vás neustále napomínám, tak se mi ostatní hráči posmívají a píší do chatu ve stylu: "On umřel jenom proto, aby mohl napsat "klid" XDDDD."
Je to zvláštní, že to říkáš zrovna ty UniZm. Nedávno sis žádal o práva na Knifu a neuspěl jsi. Víš proč? Kvůli tvému chatu. Chtěl jsem ti pomoct, protože jsem si myslel, že jsi v pohodě.. nejsi a už Ti nikdy nepomůžu.
A jelikož nemáte žádný důkaz jak jeden, tak ani druhý, tak mě chcete jenom vytočit a provokovat.
Hlavně se UniZm nezapomeň vybrečet, že se Tě nezastávám na serveru, to by mě vážně mrzelo.

Memories:
Akademik | 16.11. 2019 |
Akademik+ | 16.1. 2020 |
Admin-Akademik | 21.1. 2020 |
Admin | 3.3. 2020 |
PP Admin | 6.12. 2020 |
Akademik | 16.11. 2019 |
Akademik+ | 16.1. 2020 |
Admin | 3.3. 2020 |
PP Admin | 6.12. 2020 |
-
HiPPerino - Drbna
Okej, kedy som sa choval hnusne? Keď som ti pekne napísal, že prečo to nijako neriešiš? Všetci ti tam písali, prečo sa len pozeráš.
Za druhé, nadávanie -> nepoužil som ani 1 nadávku, neviem o čom sa tu teda bavíme a koneckoncov, nepamätám si, žeby si ma aspoň raz napomenul. Pravdepodobne si ma s niekým mýliš, inak si to neviem vysvetliť. Čo sa týka toho, že si svoj názor ku mne zmenil je celkom škaredý krok z Tvojej strany, nakoľko ja som sa tam teba v chate zastával (hlstats to môže potvrdiť) a písal som iným, nech ti dajú pokoj.
Ten čas na serveri bol nehratelný a jediný TY si s tým niečo urobiť mohol a neurobil si. To je všetko k Tvojej odpovedi. Prajem ti pekný deň.
Za druhé, nadávanie -> nepoužil som ani 1 nadávku, neviem o čom sa tu teda bavíme a koneckoncov, nepamätám si, žeby si ma aspoň raz napomenul. Pravdepodobne si ma s niekým mýliš, inak si to neviem vysvetliť. Čo sa týka toho, že si svoj názor ku mne zmenil je celkom škaredý krok z Tvojej strany, nakoľko ja som sa tam teba v chate zastával (hlstats to môže potvrdiť) a písal som iným, nech ti dajú pokoj.
Ten čas na serveri bol nehratelný a jediný TY si s tým niečo urobiť mohol a neurobil si. To je všetko k Tvojej odpovedi. Prajem ti pekný deň.
knife
kz
kz
-
Aspoň teraz môžeme všetci vidieť, že najmenej z polovice klameš.
knife
kz
kz
-
UniZm píše:Okej, kedy som sa choval hnusne? Keď som ti pekne napísal, že prečo to nijako neriešiš? Všetci ti tam písali, prečo sa len pozeráš.
Nějak rychle jsi zapomněl na ban, který jsem ti dal 8.3.

Zastával jsi si mě, to máš pravdu, ale potom mě měli hráče ještě za většího pitomce a považovali to, že mi lezeš do prdele.

Memories:
Akademik | 16.11. 2019 |
Akademik+ | 16.1. 2020 |
Admin | 3.3. 2020 |
PP Admin | 6.12. 2020 |
Akademik | 16.11. 2019 |
Akademik+ | 16.1. 2020 |
Admin | 3.3. 2020 |
PP Admin | 6.12. 2020 |
-
HiPPerino - Drbna
Fajn, to že nepoznáš cheaty, tak to beru. Ale to, že tam necháváš hrát hráče, co porušují pravidla 24/7 a je ti to úplně jedno, tak to neberu. (Hráči co blokují/vlakují, lagují a nebo pořád jen utíkaj a nedostanou ani slay, ani kick)
A UniZm ti nikde nenadával ani neprovokoval viz. jeho chat:
2020-03-18 15:15:16 barbarr o co ti ide?.
2020-03-18 15:15:38 :D daj mu kick master.... Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_super_mario
2020-03-18 15:15:38 :D daj mu kick master.... Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_super_mario
Knife - Since 2015
-
Saomi - Pokročilý
MasterXX, nič pro tebe nemám. Je mi jasné od začiatku, že nie si admin v sekcii KNIFE - písali sme si o tom v PM. Keď ale ten knife bol nehrateľný, ja som ti písal či už do hry alebo do PM či s tým niečo neurobíš. Neviem čo zle som také napísal, že píšeš zavádzajúce (ne)fakty. Nijako som Ťa neurážal ani neprovokoval. Usmerňoval som tých, čo písali do chatu rôzne veci či už na tvoju osobu etc. Skús si to naozaj premyslieť ako to bolo. Išlo mi len o poriadok na serveri, ktorý tam chýbal -> to videl každý z nás. Názor k tebe som nezmenil, chcel som všeobecne pomôcť. Nesťažujem v tomto threade na nikoho, len píšem čo je pravda. 

knife
kz
kz
-
Saomi píše:Fajn, to že nepoznáš cheaty, tak to beru. Ale to, že tam necháváš hrát hráče, co porušují pravidla 24/7 a je ti to úplně jedno, tak to neberu. (Hráči co blokují/vlakují, lagují a nebo pořád jen utíkaj a nedostanou ani slay, ani kick)
Zkus se podívat do mého BL, uvidíš tam 3/4 banů jenom z Knifu.
Jestli mě tam nechcete, stačí říct.. já tam lozit nebudu. GL s ostatními Adminy, kteří tam "chodí". Tímto končím svoji diskuzi a dávám Vám navždy pokoj.
Memories:
Akademik | 16.11. 2019 |
Akademik+ | 16.1. 2020 |
Admin | 3.3. 2020 |
PP Admin | 6.12. 2020 |
Akademik | 16.11. 2019 |
Akademik+ | 16.1. 2020 |
Admin | 3.3. 2020 |
PP Admin | 6.12. 2020 |
-
HiPPerino - Drbna
Zbytočne si sa urazil, ja som tento thread nezaložil, jedine čo som napísal bola pravda. A prečo som komentoval? Pretože som si chcel trošku zahrať po tých online - zadaniach v škole a nedalo sa, musel som leavnuť server. Každopádne je to Tvoje slobodné rozhodnutie, ale je mi to ľúto, že si to ukončil takto. Vôbec nič sa nedeje.. 

knife
kz
kz
-
Nebudu se vyjadřovat kde nemám.
-
killermacka - Mistr Yoda
Nejak chýba celá pointa tejto sťažnosti... Admin bol prijatý na iný mód, to že hraje na Knife je jeho vec. Podľa banlistu rieši pravidlá aj tam, ako kvalitne posúdiť nevieme, kým tu nie sú dôkazy. Podľa hlstats sa admin snažil riešiť problémy na serveri, ale asi sa mu jeho trpezlivý prístup akurát vypomstil...
Jediné čo môžem adminovi vyčítať je prehnaná reakcia na hráča UniZm aj túto sťažnosť
Sťažnosť zamietnutá
Jediné čo môžem adminovi vyčítať je prehnaná reakcia na hráča UniZm aj túto sťažnosť

Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1