Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyřešeno] JOKER/Neschopnosť;Ray/FK;Riki/FK/JB #3

Příspěvekod smeyo » 18 bře 2020, 17:15 VIP

TG-TG(JOKER)
STEAM_0:1:110096844
HlStats
Simon dal nesplniteľný príkaz a CTčka na to dali FK. Svoju chybu si Simon neuvedomil...

Ray
STEAM_0:1:188715951
HlStats
Hráč dal FK.

e. Schmett: Ray zabanovaný.
e. Barry: díki ma slovenska lasqa

Riki z mora pvpro.com
STEAM_0:0:226826952
HlStats
Hráč dal FK.

JB #3
18/03/2020; 15:45
Dôkazy: Server demo (Tick: 41602 / 177116), SSID
teple noci chladne dni

to feel something hahahahdhdahdhadhdahgshsdasffsdfadgsrhwrheawshd
smeyo
Pokročilý
Pokročilý

[Vyřešeno] JOKER/Neschopnosť;Ray/FK;Riki/FK/JB #3

od Rumcajz » 18 bře 2020, 17:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JOKER/Neschopnosť;Ray/FK;Riki/FK/JB #3

Příspěvekod TGTG » 18 bře 2020, 20:52

Rád bych se k tomu vyjádřil

řekl jsem že se omlouvám ale já jsem nezabil ani jedno T takže nevím přoč se tento Fk jak řikáš týka mě protože jsem nezabil ani jednoho hrače a zabili ty ostatní CT hned jsem řekl že jsem řekl nejspíše blbost..

Chybu která byla jsem si uvědomil hned na serveru i jsem to řikal
TGTG
Amatér
Amatér

Příspěvekod smeyo » 18 bře 2020, 20:57 VIP

TGTG píše:Rád bych se k tomu vyjádřil

řekl jsem že se omlouvám ale já jsem nezabil ani jedno T takže nevím přoč se tento Fk jak řikáš týka mě protože jsem nezabil ani jednoho hrače a zabili ty ostatní CT hned jsem řekl že jsem řekl nejspíše blbost..

Jediné čo si povedal je: "Všichni se do toho zamotali, jen já ne takže...."
To mi ako ospravedlnenie nepríde. A ty nie si nahlásený za FK ale za neschopnosť. Všetko si zakázal a CTčka na to dali 2 FK. Takže by som bol celkom rád keby si dostal ban za neschopnosť a oni za FK. :)
teple noci chladne dni

smeyo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod TGTG » 18 bře 2020, 21:04

Jenom Cituji co jsem řekl že jsme se do toho všichni zamotali krom mě což znamená že já taky. jenom bych rád podotknul že já jsem žádný Fk to kolo nedal a zabijeli ostatní CT. Vím o tom že jsem řekl blbost.:

konec hlášení
TGTG
Amatér
Amatér

Příspěvekod smeyo » 18 bře 2020, 21:08 VIP

TGTG píše:Jenom Cituji co jsem řekl že jsme se do toho všichni zamotali krom mě což znamená že já taky.

Makes sense... O.o

TGTG píše:jenom bych rád podotknul že já jsem žádný Fk to kolo nedal a zabijeli ostatní CT. Vím o tom že jsem řekl blbost.

Mne je úplne jedno či si dal FK alebo nie. Ty si tu nahlásený za neschopnosť. Zakázal si všetko, CTčka dali FK a ty akoby nič. Ani im nepovieš že si spravil blbosť a nech im dajú VD? Vieš koho môžeš klamať.
teple noci chladne dni

smeyo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod TGTG » 18 bře 2020, 21:11

smeyo píše:
TGTG píše:Rád bych se k tomu vyjádřil

Jediné čo si povedal je: "Všichni se do toho zamotali, jen já ne takže...."
To mi ako ospravedlnenie nepríde. A ty nie si nahlásený za FK ale za neschopnosť. Všetko si zakázal a CTčka na to dali 2 FK. Takže by som bol celkom rád keby si dostal ban za neschopnosť a oni za FK. :)

Jenom aby jsi věděl tak jsem pak chtěl dát mod ale bohužel jsem nemohl protože mi Ct několikrat zmáčkli tlačítko na celu. takže jsem mod dal nemohl.....
Ano mohl jsem říct omlouvám se, ale každy děla chybu.
TGTG
Amatér
Amatér

Příspěvekod smeyo » 18 bře 2020, 21:18 VIP

TGTG píše:Jenom aby jsi věděl tak jsem pak chtěl dát mod ale bohužel jsem nemohl protože mi Ct několikrat zmáčkli tlačítko na celu. takže jsem mod dal nemohl.....

To je nejaké nové pravidlo, že musíš dať mód keď spravíš chybu alebo dáš MFK? :shock:

TGTG píše:Ano mohl jsem říct omlouvám se, ale každy děla chybu.

Dúfam, že toto ti ozaj neprejde. Na servery robíš akoby nič, zrazu si na fórku tak si vymýšľaš všelijaké blbosti len aby si nedostal ban? Takto by sa človek v tvojom veku správať nemusel... :? Ako hovorím, na servery si sa ani raz neospravedlnil ani nič si k tomu nepovedal. Jediné čo som počul bolo: ,,Všichni se do toho zamotali, jenom já ne takže..." Keď som sa ťa pýtal v chate, že sa čo ich CTčka zabili tak si bol radšej ticho alebo si si to nevšimol... w/e

e. smeyo: Poprosím niekoho lock aby sme počkali na verdikt? :D
teple noci chladne dni

smeyo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod TGTG » 18 bře 2020, 21:25

Jenom Smeyo Slovo kor mně v češtině znemná že i já jsem tu blbost udělal. Jenom pro příště
TGTG
Amatér
Amatér

Příspěvekod KhalDenny » 18 bře 2020, 21:28 VIP

Ak sa chcete medzi sebou hádať, tak do PM.
Lock.
KhalDenny
Spamer
Spamer

Příspěvekod BarryAtua » 18 bře 2020, 22:03

Ahoj,

hele, na demo jsem se podíval a upřímně si nemyslím, že by tohle mělo být na ban. Nebylo to nic úmyslného, hádal bych, že Jokerovo "máte zakázáno stát" před ".. teda, emm.. čupět, skákat, boxovat" byl jenom přeřek, který chtěl rychle napravit, ale do toho se tam začalo střílet, CT už začali zabíjet a puf, konec kola.
Přikladám ještě smeyovo poslední vyjádření, které mi poslal, abych ho sem předal a debatu ukončil. Vaši pifku si můžete řešit někde jinde a pokud bude chtít Joker nachytávat s různým rušením příkazů a zákazů, naučí se to tak, aby příště nepřistál v PP, protože až tě tu uvidím podruhé, čistý odsud neodejdeš. :D

smeyo píše:Už to vidím, povedal si kor mně. Chyba je na mojej strane, ale keď som sa iných čechov pýtal, že či vedia čo to je za slovo alebo čo to znamená, nikto o tom nič nevedel. Neviem čo je na tom pravdy ale dobre, dajme tomu, že aj keby to znamenalo "Všichni se do toho zamotali, včetně mně." tak si sa sám priznal k tvojej neschopnosti a naďalej si to nijak neriešil.

I přesto díky za nahlášení. :)

e. Barry: Se omlouvam, jsem parek a nic jsem k nemu nenapsal, takze riki odchází bez banu
BarryAtua
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Zpět na JailBreak Servery