[Přijat] Rakonn98/Survival/Admin

Příspěvekod Rakonn98 » 19 bře 2020, 11:32

1) Nick na serveru: Rakonn98

2) Věk: 18

3) Aktivované VIP: Ano

4) Denní aktivita: momentálně až 9h denně, ale až se situace okolo koronaviru uklidní, aktivita půjde výrazně dolů. Přes týden 2-4h. Víkendy 10h.

5) Přestupky na Gamesites: 2x kick za nadávky

6) Přestupky mimo Gamesites: Žádné nemám, možná nějaký kick za nadávky, ale to už si nepamatuji.

7) Něco o sobě: Jmenuji se Dominik, už 5 let bydlím na Kroměřížsku ve Zlínském kraji, 4 roky chodím pravidelně do posilovny a snažím se celkově sportovat. O volném čase mimo to že miluji posilování, chodím do boxu, hraji fotbal a chodím pravidelně běhat, a samozřejmě hraji Minecraft. Momentálně studuji na Střední průmyslové škole v Otrokovicích, na které tento rok dodělávám výuční list, a zároveň se hlásím na nástavbu.

8) Proč právě ty: Byl jsem na nejmenovaném serveru ''helper'' takže si myslím že už nějaké zkušenosti co se týče pomoci hráčům mám. Mimo to si myslím že dokážu celkově zlepšit komunitu serveru. Jsem otevřený, nebojím se říct svůj názor a na všechno si umím najít řešení. Než jsem začal vyplňovat tuhle žádost tak jsem si každý den snažil přečíst všechna pravidla, takže si myslím že o pravidlech mám přehled a každý ban/kick ode mě, bude oprávněný. Samozřejmě si uvědomuji že být ''adminem'' není jenom o tom, rozdávat bany, ale hlavně o tom pomáhat hráčům a být připravený na každou otázku. Žádám si o admina, protože mě hraní na serveru baví, a ještě víc mě baví pomáhat hráčům a dělat lidem na serveru lepší den.

Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den :) .
Rakonn98
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Přijat] Rakonn98/Survival/Admin

od Rumcajz » 19 bře 2020, 11:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Rakonn98/Survival/Admin

Příspěvekod TotalusCZ » 20 bře 2020, 01:26